• bbb medimurje
    4k
    Romano objavio da tovari o krecu po perisica u siječnju
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Perišić je baš poput Kačavende neupotrebljiv za ovu sezonu. On može doći na liječenje u Omiš i na malo druženja sa obitelji do ljeta i nove sezone. Ipak su zime i proljeća ljepša na mediteranskoj obali nego u sivom Londonu.
  • db-izbjeglica
    17.7k
    Postoji li uopće primjer nogometaša koji se u tim godinama vratio na približno istu kvalitativnu razinu nakon takve ozljede?
  • Efes Pilsen
    11.3k
    Ibrabimovic je imao solidne brojke u Milanu nakon ozljede koljena u Manchesteru, al ne duze od jedne sezone.
  • Facke
    6k
    Oni na ljetu Perisica a mi Modrica male romantike
  • Krizy
    57.5k
    Ante Ćorić potpisao za Rudeš.
  • Facke
    6k
    "Igrao sam u reprezentaciji s Modrićem i Perišićem, i to su najkompletniji igrači s kojima sam igrao. Oni imaju sve, oni su pokretači, lideri i svjetske klase. No Livaja je možda i najbolji što se tiče nogometnih kvaliteta. To što on vidi unaprijed, to je čudo. Kako udara loptu, kako asistira, kako razmišlja..."

Dario Melnjak...ljudi moji pa v terem svemiru oni ziviju?
    Bez reci. Nemam reci.
  • rioda
    8.6k
    Klasično ušupkavanje izjavama naivnoj tovarskoj masi
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Kako im Fabrizio na finjaka metne s vremena na vrijeme :lol:

• Petar86
    1.3k
    Livaja je ljudski otpad to svi znamo ali ovo sto Melnjak prica nije nuzno laz... unatoc sto je u hajduku lik zna igrati nogomet itekako kao i Petko... talent i nog u malom prstu ali eto glava

Ako itko prati NBA kosarku zna tko je Michael Beasley... ukratko strasan talent i igrac ali glava ajme i kuku ( na 1 intervjuu nosija rolex na zapescu i po 1 na svakom gleznju noge... ukratko budala) ali se pricalo da je ubija prime LeBrona (2010-2014) 1 na 1... sad vjv nitko ne zna ko je Beasley, a LeBron je u uskoj utrci za GOATA... ne branim Melnjaka ali eto ne treba bas sve biti ulizivanje i notorna laz
  • Zagi
    9.9k
    A ne nije.
    Stavio ga je iznad Modrića. O čemu mi pričamo?
  • Petar86
    1.3k
    Dobro iznad 2 navedenih nepotrebno, ali sam ja duboko uvjeren da bi i on i Petkovic bili top top top, da su 1000% fokusirani na nogomet
  • Mali Zeus
    17.4k
    Kad je Meelnjak igrao s Modrićem, ne sjećam se.
  • Georg Koch
    6.2k
    u Tottenhamu zar se ne sjecas. Popularni CROtenham.
    Iskusni pregovarac Levy nije ga dao u Bayern ispod 30m dok im jd bio prijeko potreban, tek poslje kada su mu se minute smanjile Mr.Football ga je uspio dopeljati u najsportskiji grad na svitu.
    #melnjačegadišmise
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.