• M94
    1.3k
    I kod HNKa su iste sumnjive zastave...Patak

to je ionako njihova publika.

Zna se o čemu će se pisati ako se skinu, al zaboli me iskreno.
  • barbax
    186
    Valjda će iz kluba organizirati da vijore Dinamove zastave. Na svakom stupu. Nerealno je očekivati da će ove plahte vijoriti na proslavi nogometnog prvaka :rofl:

Untitled-1.jpg
  • Hnlovac
    1.2k

Bolje da se onda organizira koncert na stadionu i pusti masu ljudi na teren. Ovo ce bit debakl sa tim zastavama na Trgu.

NIKADA! Da zbog šačice ovih koji guraju agendu klub veličine Dinama otkaže proslavu na trgu i paradu na kojoj će biti tisuće ljudi?

Imamo 2 opcije - Ili će klub ove zamoliti da ih maknu ili će navijači sami se popeti i skinuti ih ili ih spaliti. Kaj da mi mijenjamo dan slavljenja Dinama i da se zavučemo na stadion zbog ovih lubeničara i šačice ljudi kojima pogoduju? Što se sve neće pročitati ovdje.
  • rioda
    5.2k
    Definitivno bi bilo pametno maknuti zastave na vrijeme jer će inače biti česta meta baklji :sweat:
  • Peškaman
    4.7k
    Već vidim veliki štap a na vrhu štapa baklja :lol:
  • don
    6.8k
    I ta "mala" stvar moze upropastit proslavu i ubit pozitivu. Ljudi iz kluba bi trebali reagirat da se to makne barem na sutrasnji dan da proslava prode u "miru". Sigurnosni rizik postoji i ne treba ga ignorirat.NitkoBitan

@Pop corn ako je ikako moguće riješite to. Da ih mi ne moramo skidat i izazivat potencijalne probleme, jer ostati tu sigurno neće
  • criticus
    2.5k
    Ako ih nisu skinuli danas ni neće. Vjerojatno postoji dozvola za iste koja je odobrena od do datuma i neznam kako bi ih mogli samo skinuti. Valjda policija može reagirati i proglasiti nekakav rizik da se maknu.
  • Praskaton
    2.4k
    Sramota je da to visi ikako a kamoli sutra.
  • M77
    472
    Iskreno, volio bih da to zadrže do sutra da bude malo akcijanja kakvog takvog
  • San Lorenzo
    16.7k
    Da je @GaijiZG tu sad bi rekao da je ove zastave zapravo objesila nova klupska vlast. :snicker:
  • Zagreb1992
    1.8k

Novinari čitaju forum i opet se nađe netko da napiše ovakvu glupost ..Baš trebaju nekakve pizdarije kako bi se bacila negativa na grupu i na klub ..Malo treba razmisliti prije nego kaj se napiše
  • NitkoBitan
    18.7k
    Baš trebaju nekakve pizdarije kako bi se bacila negativa na grupu i na klub ..Zagreb1992

Clanci opskurnih portala ce bit zaboravljeni i nebitni za dan dva, a mi riskiramo bit predmet sprdnje u navijackom svijetu godinama.
  • Zagreb1992
    1.8k

SVE 5 ..iritira i mene ovo sranje sa tim zastavama..samo treba paziti kaj se piše po forumima jer vidiš i sam da stoka čita to
  • NitkoBitan
    18.7k
    Pa neka cita i vidi da vecina ljudi ne p*si njihova s*anja. Uostalom cisto sumnjam da si i autori tih tekstova u potpunosti slazu sa onim sto pisu. Jbg, mozda su izabrali krivo zanimanje za zarazdit si za kruh.
  • Endeavour
    600
    Vrijeme je da se prilagodite i naviknete na te zastave, pogotovo kad uđemo u lipanj... :grin:

I meni su nekada smetale, prije kojih 5-6 godina, više ne. Sutra slavimo Dinamo. Zastave i ostali simboli koji su na i oko trga, su samo "background noise" i potpuno nebitni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.