• rioda
    5.2k
    Njemu po faci odmah vidiš sve, ne mora ni progovoriti.
  • NORTE
    12.1k
    Sada je najbitnije održati euforiju pobjedama u Hnl i prolaskom protiv Betisa.

Puno nam znači da 4 iduće igramo na svom dobrom terenu, a ne na nekoj oranici, kao i glasna podrška.
    Možemo euforiju dovest na maksimum.

Osim samopouzdanja za momčad sad smo jači i za Nevistića i Bernauera, imamo Ogiwaru, Bulat se vratio, Ademi i Rpg su tu za Hnl.

Uskoro se vraćaju neki igrači koji nam mogu puno značit za završit sezonu uspješno.

Boško Šutalo - treninzi uskoro
    Mahir Emreli - treninzi početkom ožujka
    Marko Rog - oko 15.3.
    Luka Stojković - oko 15.3.
    Dino Perić - treninzi početkom travnja
  • plavac173
    2.6k
    Osim samopouzdanja za momčad sad smo jači i za Nevistića i Bernauera, imamo Ogiwaru, Bulat se vratio, Ademi i Rpg su tu za Hnl.NORTE

Zaboravio si spomenuti jos i Gabriela koji se moze vrlo lako pokazati kao pojacanje
  • emilperska
    6.5k

Gabriel= RPG
    Hahaha
  • dzis
    857
    Kada mi igramo zaostalu tekmu?
  • pencilneck
    681

Kad ispadnemo iz Europe. Ako prođemo Betisa, zaostalu ne možemo odigrati prije travnja.
  • jedan u nizu
    8.9k

zasto ne?
    i ako ostanemo u natjecanju ima dovoljno vremena da se organizira zaostala utakmica. Nije da se igraju tjedan za tjedan

Knockout round play-offs: 15 and 22 February 2024
    Round of 16: 7 and 14 March 2024
    Quarter-finals: 11 and 18 April 2024
    Semi-finals: 2 and 9 May 2024
    Final: 29 May 2024
  • jedan u nizu
    8.9k

koji je format kupa?
    Za desetak dana je cetvrfinale. Totalno sam pogubljen, da li sta mijenjalo ili ostaju polufinale i finale na jednu utakmicu?
  • Ijayi Atiemwen
    1.3k
    mislim da je finale na dve
  • Orc123
    8.5k
    Izbaci mi sad na YT onu emisiju Sport nedjeljom! Boze me oslobodi, kolika koncentracija gluposti na jednom mjestu .... Svi veliki strucnjaci a ili nitko nije cuo za njih ili su propali pokusaj necega u sportu.....bljuje mi se od takvih kvazi novinara, sportskih djelatnika i znalaca...a ovaj voditelj za ime Boga tko god dođe on se sa svima slaze! Daj imaj neko dvoje misljenje.....samoprozvani eksperti....
  • pencilneck
    681

Ako prođemo Betisa:

25.2. HNL
    28.2. kup
    3.3. HNL
    7.3. KL
    10.3. HNL
    14.3. KL
    17.3. HNL
    reprezentativna pauza
    30.3. HNL

Nema nijedan slobodan termin prije travnja. A kad bi prošli još jedno kolo u KL, to bi onda tek bio cirkus.
  • mali M
    5.6k
    Ma treba vidjeti koliko bi se oslabila momčad eventualnim reprezentativnim pozivima i to tamo odigrati.. nema smisla to razvlačiti do kraja sezone...
  • dinamo u srcu
    1.7k
    https://www.youtube.com/watch?v=CcBOGGecxT8

Kako nabrijana atmosfera protiv Werdera. Ja bi ako prođemo Betis, htio Frankfurt jer nekako uvijek su nabrijane tekme sa Njemcima, bio je i Hsv par puta gostovao u Maksimiru i isto su bile odlične utakmice atmosfere i posjete.

https://www.youtube.com/watch?v=PLnzJTASv-w čak mi je ovaj video još bolji
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.