• NB86
    17.1k
    Pa onima koji podrzavaju barisica je u cilju doci, ako ne dolaze onda su moguce preletili na drugu stranu pa ruse kvorum s mamicevcima
  • Georg Koch
    6.5k
    da, znam, jasno je.
  • xavier
    12.1k

Sutra ćemo biti pametniji. Ima skupštinara koji ne znaju hoće li doći ili neće. Samo kažem da ne vjerujem da neće doći i s jedne i s druge strane.

Najvjerojatnije će velika većina doći pa će jedna strana opet otići kad ispipavanje pokaže da nemaju dovoljno ruku.
  • Georg Koch
    6.5k
    ja iskreno mislim da se tu jos ne zna sta se sve dogadja, jer velika vecina njih ce dati sve za fotelju.
  • Dudu9
    1.9k
    Pa cilj ne dolaska je i da se srusi kvorum sa time nema izbora NO i izvrsnog odbora predsjednika
  • Pop corn
    8.7k
    Znam da su goluza i deveric sigurno presli na "nasu" stranu.Georg Koch

E sad je pitanje koja je tebi "nasa" strana?
  • Georg Koch
    6.5k
    jel moguce da ti je toliko dosadno i trollas satim glupostima?
    Ako ti je to pitanje, procitaj moje kom.od maloprije do sada vezano za tu temu, lijepo je vidljivo ;)
  • Pop corn
    8.7k
    jel moguce da ti je toliko dosadno i trollas satim glupostima?
    Ako ti je to pitanje, procitaj moje kom.od maloprije do sada vezano za tu temu, lijepo je vidljivo ;)
    Georg Koch

ne trolam majstore. pitam jer znam kako su baš ta dvojica glasali u ožujku. i zato sam, malo je reći zbunjen...
  • Cosey
    584
    Goluža mi je jasan, ali Deverić je kao legenda. Doduše i Šurbek je bio legenda...
  • Mali Zeus
    19.2k
    Kaj vele insideri, tko dolazi na skupštinu?
  • Droljo
    20.7k
    Čeka se miro da kaže jel ide ili ne...
  • austrijanac
    7.7k
    Goluža glasa kako mu Zoki kaže.

Mozda eventualni otkaz u PPDu probudi neki inat u tom beskicmenjaku pa glasa kontra.
  • jedan u nizu
    15.2k

o tome se govori vec neko vrijeme.
    Da koristi se velodrom i to je jedan od rijetkih u ovom dijelu Europe, a i u cijeloj Europi opcenito.
    Jos su se prije bunili da je u losem stanju, da treba obnoviti asfalt i to.
    Napraviti velodrom nije velika investicija, jedini problem je lokacija.
    Iz grada su vec rekli dace naci rijesenje, moguce negdje na jarunu, ali i negdje drugdje nadaju se, i rekli su da ce dobiti svoj velodrom.

Inace velodrom je sjajna spika, tako mala investicija, a tako puno znaci za razvoj nekog sporta. Vecina ljudi ovdsje podrzava sport i prati druge sportove, pa ne kuzim zasto bi biciklizam bio sikaniran. Velodrom treba, samo na drugoj lokaciji.

I mislim da je njima veci cilj da dobiju novi negdje na drugoj lokaciji, sa novim asfaltom, sigurniji, a ne ovaj stari trosni, koji moraju dijeliti sa par nogometnih klubova i gdje imaju ograniceno vrijeme za koristenje. Najnormalniji pritisak da ih ipak ne zaborave, podrzavam to.
  • austrijanac
    7.7k
    Ono što me najviše muči, kad pogledaš imena s jedne i druge strane, da ćemo mi navijači najgore proć.
  • Mlađi referent
    14.1k
    S koliko manje hajke i priče je dočekana ova skupština danas nego prije pola godine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet