• Mali Zeus
    14.1k
    Dakle sjajno. :ok:
  • Maximo
    527

Očekujemo da tako ostane i nakon srijede :D
  • Ludovic IX
    7.4k
    mislim da nema previše vremena da bi on sad neke uigrane akcije slozio do srijede ali vjerujem da će pripremit reakcije na njihovu igru i da ćemo prilike slagat nakon oduzetih lopti i brze tranzicije..

samo da obranu ustabili do srijede.. da im ukaže di griješe i kak da se postavljaju
  • Laugreano
    2.5k
    Kad dođe trener kojeg i Ademi i Petković gledaju sa strahopostovanjem, ostatku svlacionice sve je jasno. Ne trebaju ni znati tko je Bjelica.
  • miro
    4.7k
    Mene baš zanima hoće li i protiv Monaka iz obrane Ristovski i Bernauer imati pokušaja slanja lopte na koju iz sredine uletava Baurina. To je 3-4 puta pokušano protiv Lokomotive i tu ne mislim da akciju kod gola kad je išao centaršut, negu baš duboka lopta sa svoje polovice iza leđa obrane. To mi se recimo činilo kao nešto uigrano u tih par dana s Bjelicom
  • Maximo
    527
    Meni je nevjerojatno da pod Bjelicom i špika izgleda iskoristivo...
  • tp1997
    566
    Mene najviše brinu stoperi.

KTC ako će i igrati, igra kao tek oporavljen od ozljede; Torrente je dobar bio protiv Lokse ali nam je za ozbiljnije utakmice realno još nepoznanica; a Max, koliko god da mi je drag igrač, u svakoj jačoj utakmici dobije po jedan-dva moždana...
  • Borovljanin
    132

Raulu, iako igra prvu utakmicu u LP, ovo neće biti ‘najveća’ utakmica karijere. Igrao je i protiv Reala i protiv Barcelone. Znam da nije nešto igrao u zadnje vrijeme, što zbog ozljede, što zbog isteka ugovora, ali i tu zbog adaptacije. Ipak, vjerujem da on to može odigrati.
  • Krizy
    46.1k
    Da li bi sutra bili zadovoljni bodom?

"Znate moj odgovor, zašto me to pitate? Nikad nisam zadovoljan s bodom i igrat ćemo na pobjedu. Vidjet ćemo kako će se utakmica razvijati i hoće li nas bod zadovoljiti, ali ići ćemo na pobjedu."
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    za razliku od Jakira koji je govorio kako momcad mora uzivati u ligi prvaka Bjelicine rijeci jasno upucuju da je samo pobjeda opcija i tu ima veliki plus od mene.
  • Dr Hofmann
    1.7k
    I eto, za sve buduće trenere Dinama je čovjek odgovorio.

Nema mrmljanja u bradu o moćnom klubu iz liga petice koji imaju proračun pet puta veći i ostale kmetovske izjave...Nismo došli uživati u utakmicama.

Idemo na pobjedu, pa kud puklo da puklo. Ja da sam igrač ne bi imao nikakve kočnice, izađi na teren, udri sto minuta pa bumo vidli
  • mali M
    5.6k
    a Max, koliko god da mi je drag igrač, u svakoj jačoj utakmici dobije po jedan-dva moždana...tp1997

I dalje ista floskula... Jednak broj moždanih po tekmi pokažu KTC i Mae. Čak je Mae pokazao i blago komatozno stanje protiv Bayerna i Slavena... Daj prestanite pojedinačno izdvajati naše stopere jer su jednako ograničeni kvalitetom. Da nisu, nebi bili u Dinamu. Mislim da će svima njima bitan čimbenik biti trener...
  • Mali Zeus
    14.1k
    I dalje ista floskula... Jednak broj moždanih po tekmi pokažu KTC i Mae. Čak je Mae pokazao i blago komatozno stanje protiv Bayerna i Slavena... Daj prestanite pojedinačno izdvajati naše stopere jer su jednako ograničeni kvalitetom. Da nisu, nebi bili u Dinamu. Mislim da će svima njima bitan čimbenik biti trener...mali M

Baš to. Kad se za nekog uhvati neki mit ljudi to teško puštaju.
  • mali M
    5.6k
    ma okej, jasno mi je da svi to radimo, imam i ja svojih "mitova", al ovo za stopere se toliko vrti u krug da je nemoguće. Kao da nam inače igraju prime Gvardioli i Van Dijkovi pa smo navikli na taj nivo. Gvardioli i Šutali su zapravo iznimke i kad ti shvatimo lakše će biti. Opet naglašavam, trener je tu bitna stavka i ja mislim da će pod Bjelicom sigurno barem jedan od sadašnjih izrasti, ako ne i više njih
  • Dr Hofmann
    1.7k
    Evo sad namjerno na poluvremenu ovo pišem, pa makar i izgubili od Monaca.

Svaka čast Nenade, ovo je druga galaksija na ono od prije par tjedana.

Tvrdo, čvrsto, ali opet neugodni prema naprijed. Petković opet izgleda kao svjetska klasa, Baturina kao jedan od većih talenata na svijetu. Ostali ko kamen.

Ponavljam, čak i da, ne daj Bože, ovaj jebeni neugodni Monaco okrene, više smo vidjeli u prvom poluvremenu nego u zadnjih ohoho

I ja kao navijač Dinama samo to u Europi i hoću, NEMA SKIDANJA GAĆA. Ako budu bolji, neka, ali gazi taj travnjak
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.