• NitkoBitan
    18.6k
    Bas to, napravis neko retro dres/majicu od Miure, siguran sam da bi se to kupovalo sa strane tih turistaTresnjevkaZG

To je profil turista koji kupuje kovanicama u pekari i eventualno uzme neki magnetic za frizider. Cisto sumnjam da bi oni dali 5-6 glavi za dres
  • db-izbjeglica
    15.7k
    banke jednostavno obožavaju davati kredite pravnim osobama poput nogometnih klubova, da ne govorimo gradovima - zašto? zato što će 100% zaraditi novac na tome, kroz određeni vremenski period. ljudi će živjeti u zagrebu, u zagrebu će se igrati nogomet i za 10, 15, 20, 30, 50 godina, novac će netko sigurno vratiti. sve i da dinamo propadne, pojavit će se novi klub kojem treba stadion da na njemu igra nogomet, prodaje igrače i vrti lovu.

nadalje, stadion sam sebe može bez problema otplaćivati... 5 jakih utakmica sa 30 000 ljudi godišnje, nek je prosječna karta 150 kuna (a realno je za najveće utakmice cijena i veća) i stadion sam sebe otplaćuje. ne treba nikakva masovna prodaja igrača u tu svrhu!
  • Jurki
    12.3k
    zaboravil si spomenuti prihode od najma za shoping centre, restorane, kafice, koncerti itd itd. Nacin zarade novaca je skoro pa neogranicen. Novi stadion je win win situacija za sve i za klub kak je Dinamo must have opcija. Nema daljnjeg unapređenja kluba bez novog stadiona.
    Ima tih sitnica milijun.. Jbg al to ide tesko jer u tu pricu je tesko uglaviti adaptacije, krečenje.. i onu najbitniju... a di sam ja tute u toj prici.
  • Infinity
    16.5k
    Malo ste na pogresnoj temi, ali vezano za raspravu cu napisati vjerojatno nepopularno misljenje.

Moja ocekivanja po pitanju stadiona su vrlo, vrlo niska. I svakim danom su sve niza. Ne zelim reci da sve manje vjerujem u stadion, ali sam sve manje i manje zahtjevan.

Sutra kada bi srusili istok, sjever i jug, te napravili nove. Ne nove da blistaju, nego obicni goli beton sa stolicama. Bez krova, bez fasade, bez plocica i sredjenih zidova u podtribinskom prostoru. Toalet i par betonskih/nedovrsenih sankova gdje se toci pice i prodaje hrana.

Taj poluobjekat bi bio pristojniji od ovog sad i imao bi neku perspektivu. Sutra bi mozda postavili krov, uredili prostor ispod, odradili fasadu... Barem nam ne bi padao mrak na oci zbog ovakvih pizdarija.
  • Neki tip
    21.3k
    ovakvih pizdarija.Infinity

Daj mi srce ne uznemiruj pred spavanje.. kaj je ovo? Jel to neki friški prijedlog ili ona stara idiotarija "stavimo krov na sjever i zapad i eto, renovirano"? Ak je staro, nebitno. Nadam se da nitko u novije vrijeme ne spominje tu ideju.
  • Infinity
    16.5k
    Ma to je od prije par dana prijedlog iz kluba ako se nece ici u izgradnju novog stadiona.
  • Neki tip
    21.3k
    Ajme strahote.. Mislio sam da se alternative izgradnji novog ni ne razmatraju. Barem u klubu.
  • Dino
    2.8k
    Nepopularno misljenje:

Legalizirao bih pirotehniku, ali ne i bacanje iste u teren. Ne zato sto mi se to ne svida i zato kaj ni u jednom paralelnom svemiru ne bi tak nekaj proslo, dapace zgleda mi brutalno kad taj crveni uzareni stap leti dok za sobom ostavlja trag dima, nego zato sto ometa ritam igre i igraca.

Takoder, sam cin paljenja nije nista opasniji od stajanja na tribini koja bi se svakog trena mogla urusit.
  • Neki tip
    21.3k
    Vidim zacrni mi se ova tema i pomislim kak cu ovdje naci neki hvalospjev Čačiću ili da Ademija i Oršića treba prodat ili da stadionu kakav jest trebaju samo krov i ukopavanje terena i eto nam bombona.

I trljam ruke, da vidim tog Mohikanca.

Ali ništa.. jedan bi da od zarade gradimo stadion, a drugi bi da baklje budu ok. :grin:

U tom stilu bacam i ja par nepopularnih pa šta bude bude..

Valjda me nitko neće razapet, ali ja mislim da nama treba jedno lijepo prezimljavanje u Ligi prvaka i dvostruka kruna doma. Eto, prevalio sam preko prstiju pa kud puklo da puklo. :zip:
  • Frodo
    65
    Negdje sam naišao na članak prije možda godinu dana da UEFA razmatra legalizaciju. Naravno uz stroge regulacije.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Aktivirala se tema pa da se i ja ubacim :grin:. Gledao sam prijateljsku utakmicu i dojma sam da je Ljubicic teski panj. Nekoliko krivih dodavanja zaredom, igra prema natrag, trci nekako sakato... jedino ima dobar sut
  • Krizy
    45.9k
    Ocjenu Ljubičića ću dati nakon 10 službenih utakmica. Neću ga dizati u visine, niti proglasiti panjem nakon prvih 45 minuta u prijateljskoj utakmici...
  • Captain America
    17.9k
    Antiša je Ancelotti za sirotinju. Ne sumnjam u šetnju domaćim natjecanjima uz 15+ bodovnu razliku. U LP nek nam Svevišnji bude na pomoći jer na spiku i individualnu kvalitetu nećemo moći puno među elitom. Udarajte. :cool:
  • Keyser Soze
    10.5k
    Meni je Ljubičić u početku bio kritičan jer mu niti jedno dodavanje nije bilo dobro, ali kako je vrijeme odmicalo mi se činio bolji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.