• Keyser Soze
    10.5k
    Bočkaj je kvalitetniji na beku od Ljubičića i Ljubičić je loše odigrao derbi.
  • BBB Mataa998
    1.9k

Ja bih rekao da Ljubo standardno igra lose beka sto i nije za osudu,ali njemu se tolerira jer nije bek dok se Bockaju to ne tolerira jer je “debeli pijanac”
  • Infinity
    16.5k
    Ja bih rekao da Ljubo standardno igra lose bekaBBB Mataa998

Ja bih se slozio s ovim. Franjic je tu znao pruziti odlicne partije, al meni nije jasno zasto Ljubicic i dalje igra poziciju na kojoj je los. Zar nije logicnije trpiti Bockaja koji bi ulaskom u formu tu igrao dobro. Ljubicic na toj poziciji moze samo nazadovati.
  • Gelipter
    3.7k
    Mislim da je to nepopularno mišljenje gotovo samo kod Čačića nažalost.
    Drugo je kaj se Bočkaja zajebava da je "debeli" i "pijanac", ali kaj se pozicija na kojima trebaju igrati tiče, mislim da je se tu većina slaže s tobom.
  • SAS1987
    14.9k
    Često se kaže da je za Dinamo dobro da ima jake konkurente za naslov i moje (nepopularno) mišljenje je da je trenutna situacija idealna za Dinamo. Imaš kvazi konkurente koji to nisu, od deset sezona devet puta osvojiš naslov i de facto si s time pretplaćen minimalno na grupe KL što ti osigurava veliki budget i garantira organsku rast kluba.

Za Dinamo bi bilo puno gore da ima konkurenta koji mu uzme naslov svake dvoje godine.
  • Efes Pilsen
    8.5k
    Mislim da nam konkurencija treba jer kad su nasi pomislili da su nedodirljivi krenula je hrpa besmislenih HNL transfera kojima je glavna svrha bila provizija. Cim su tovari zaprijetili dovedena su 3 ciljana pojacanja.
  • SAS1987
    14.9k
    Mislim da nam konkurencija trebaEfes Pilsen

Zato i kažem da je sada idealna situacija kad imamo kvazi konkurente jer da se ova sezona igra deset puta dinamo bi bio prvak devet puta. A ak bi nam netko svake druge sezone uzeo naslov bi nam budget pao za barem 30%.
  • Jurki
    12.3k
    mislim da bi se konkurencija trebala baviti nama a mi gledati ne u rikverc nego napred. Kak je vec x puta napisano Dinamo je talac mikimaus lige i to bu jos xy godina tak. Uprave konkurencije haha jbt koja konkurencija hoce uspjeh odmah.. nema tu vizije. Dal RB Salzburg gleda kaj radi ostatak lige? Mislim da ne. Isto kak i RB tak i mi trebamo gledat sebe a ove ostale anonimce pustiti nek plivaju kak znaju. Bmk kaj rade pravednici i šarani. Nama treba biti sljedeci cilj kak biti konkurentni za 2. i 3. mjesto u LP.
  • Efes Pilsen
    8.5k
    Trebalo bi, ali nazalost nije tako. Uprava cim osjeti sigurnost krene drobit pare na rikverc za Medugorje.
  • vjeko1701
    8.9k
    Apsolutno nam treba konkurencija jer je današnji Dinamo gotovo pa direktan produkt Rijekinog naslova i ispadanja od Skenderbeua. Tu sezonu je unatoč neigranju europe ozbiljn gorilo, vidjelo se da klasični profil trenera viš nije dostatan i doveden je Bjelica a klub je krenuo u stvaranje ozbiljnije momčadi gdje LP nisu igrali klinci od 16 godina.
  • NORTE
    12.1k
    Čačić je bolji od Krznara.
  • Imamo Dinamo
    3.7k

Mislim da ovo i nije bas toliko nepopularno mišljenje hahaha. Raste nam svima Čačke s ovim posljednjim rezultatima
  • NORTE
    12.1k

Čačić ima rezultate otkako se vratio na klupu. Jedini kiksevi Lokomotiva i Varaždin, uz minimalan poraz na umjetnoj travi u Bodu koji je doma nevjerojatno rezultatski dominantan i uništava protivnike puneći im mreže.

Usporedio sam ga sad s Krznarom, a mnogi dinamovci i zonaši u njemu i dalje vide pozitivnu figuru iako je dinamu gotovo uništio sezonu.

Čačić je igrom i rezultatom izdominirao patetični klub s juga, a Bjeličin Osijek napunio s kombiniranom momčadi s klupe.
    Donedavno Čačić nije imao igru.
    Krznar nije imao ni igru ni rezultate.
  • NORTE
    12.1k
    lokomotiva kiks ?Str1nger Bell
    Da, u borbi za titulu samo 1:1. Čačić je na klupi od prošle sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.