• ElDorado
    5.1k
    Poslušao sam sad ponovo Bobanovu izjavu o Petkoviću. Bilo bi dobro da je još jednom svi poslušaju. A bilo bi dobro da ju je i on poslušao prije nego što je iztrkeljao sve kaj je.
  • GOAT
    3.7k
    Sam sebe nazove glavnim kotacem Dinama i to opravdano, kaze kako je nakon 6 godina izgubio prvenstvo i preuzima odgovornost i onda majstor umjesto da se dovede u formu, postane jos bolji na i van terena, uzme ugovor koji se nudi jer tolikooooo voli Dinamo da pare nisu bitne i zeli pehar vratit na Maksimir.. njemu treba 7-8 dana mentalnog odmora (summoners rifta) da odluci hoce li nastaviti ili ne?

Zamisli Boban i Kovacevic te pozovu na sastanak, prezentiraju ti projekt u kojem si ti glavni igrac i kapetan, obecaju brojna pojacanja koja bi trcala za tebe, igras pred svojim ljudima u svojoj zemlji gdje ce tolerirati tvoja sranja, imas priliku vratiti trofej nazad u svoje ruke, nema europskih kvalifikacija imas vremena za oporavak i nakon toga ti jos nisi siguran zelis li nastaviti ili ne..

Mogao si ispast gospodin i ispricati svoju stranu price bez biopolarnih sranja i gestikulacija, pa dati navijacima da sami zakljuce tko je u pravu ali vidim da to nije bio cilj.. vidim da po fejsu i yt krecu "BRAVO BRUNO POKAZI KAKO STVARI ZAPRAVO STOJE U DINAMU" komentari sto je pretpostavljam i bio cilj? Dao si svim gazdinim ulizicama razlog da pljuju po tvom voljenom klubu kapetane, par dana pred pocetak sezone iznosis prljavi ves i skreces paznju na sebe, a da ne pricam o tome da ti agent dolazi u podcast tokom sezone gdje si treci na tablici i prica o tvom odlasku ili onom preseravanju na trgu gdje usutkavas navijace i paznju skreces na sebe sa svojim "zahvalama".

Cestitke svima, dobili ste paznju koju zarko zelite, dobili ste klikove i preglede, a izgubili samo obraz. Ovo je zadnje sto cu napisat o ovoj temi, hvala Bogu pa se imamo cemu veseliti u nadolazecim danima i mjesecima, nadam se da ce ekipa pozitivno reagirati na sve ovo i pobjedom u Osijeku usutkati dezurne kriticare.

Sad je dosta patetike imamo HNL za osvojiti

Ne volim Barcu ali ostavit cu ovaj citat ispod jer se apsolutno slazem sa izgovorenim i mislim da svaki klub koji drzi do sebe treba imati takvo misljenje.490711875_1227474152715712_7967499624478129632_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=a0BnYn7XO6QQ7kNvwFw_j9Y&_nc_oc=Adnn6Om1aZiy3Q0ej09gxSUeomfrssh8_Izt2CaxEDOf383bM_EZ-VCDUtspHwHxssY&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fzag5-1.fna&_nc_gid=ZXl1m1JOka38BNFOpY9esw&oh=00_AfR3BRz4uzEcvGfFNKBVq1yC26-CLaHV_kvbMntRAQw8rA&oe=688E628B
  • Kermit
    627
    Majstore imam njegovu sliku na profilnoj… Tako da su ti argumenti kriminalno losi. Mjesas sad zasluge, sa izjavama i lazima kada vec idemo u smjeru da je uspio vec jedan dio istine fino iskrivit i gdje su ljudi nasli dokaze da je iskrivio. Pa onda samim time je legitimno pitanje koliko je toga jos iskrivio?Crni86

Laži oko čega? Igranja igrica? Ma daj molim te.....

Iskriviti istinu? A kaj mi znamo kaj je točno istina? I sve ćemo mjeriti po logovima LoL? LOL

Evo recimo, Boban je rekao da su se taj dan kad je bio sastanak rastali jer nema kaj on razmišljati 7 dana (btw, meni je to ok, nemaš kaj razmišljati 7 dana). S druge strane Petko kaže da se se razišli i dogovorili čut/vidjet i da je drugi dan Boban zvao menadžera i zahvalio se. Tko tu govori istinu ili tko tu iskrivljuje istinu?
  • Crni86
    13.3k
    Laži oko čega? Igranja igrica? Ma daj molim te.....Kermit

Lazi oko tugovanja da. Ak je to spreman lagat da uljepsa istinu, tko zna sta je jos slagao.

Tebi je sitnica, ali je dobar pokazatelj da ne prica istinu vec ju iskrivljuje i uljepsava u svoju korist. U cemu je na kraju i uhvacen kako tuguje jadan na LOL-u.

Uhvacen lik u lazi, a ti i dalje filozofiras i pitas zas je to bitno. Bitno je ako pricamo o necijoj kredibilitetnosti i procijenjujemo da li govori istinu. Jako dobar pokazatelj ako je to uljepsao, da je jos dosta toga uljepsao i da sve njegove rijeci treba uzeti sa jako velikom dozom opreza.
  • marcio amoroso
    43.8k
    U pregovorima bude povišenih tonova, riječi i gestikulacija koje nisu primjerene. Iznositi ih van može samo čovjek koji ne misli na nikoga osim na sebe.

Tarzan je dva mjeseca prije kraja sezone jasno rekao da je namjera da Bruno ide. Bruno je u podcastu jasno rekao da nije bio siguran želi li uopće ostati. Bruno je godinama navikao da mu se tetoši i da ga se moljaka na produžetak ugovora i na ostanak. Kada je prvi puta naišao na čvrst i jasan stav došao je u podcast kao zadnja pizda i krenuo iznositi “istinu”.

Faca bi bio da je iznio baš svu istinu pa malo pričao o svom nesportskom životu, konstantnom kašnjenju itd.

Mali si čovjek Bruno. Jako jako mali.
  • mali M
    8.2k
    Ja bi za kraj teme Bruno zbilja da neko tu zaljepi anketu (ja neznam kak se to radi) tko smatra da je Bruno u pravu, tko smatra da nije i bez između odgovora. I nakon te ankete ostaviti svim Petkoljupcima i novinarima koji sad sline nad našim raspravama, prestati i jednu riječ na ovom forumu (koliko je moguće) o Petku.. nek forum kaže svoje preko ankete i doviđenja
  • Kermit
    627
    Lazi oko tugovanja da. Ak je to spreman lagat da uljepsa istinu, tko zna sta je jos slagao.

Tebi je sitnica, ali je dobar pokazatelj da ne prica istinu vec ju iskrivljuje i uljepsava u svoju korist. U cemu je na kraju i uhvacen kako tuguje jadan na LOL-u.
    Crni86

Znači samo sretan možeš igrati LoL, a tužan nikako. I to je laganje? :rofl:
  • Dinamosaurus
    42
    jesi ti ikad igrao LoL? Onak to nije igra koju igraš kad si izvan sebe od tuge
  • Kermit
    627
    Veći je problem kaj mu je klub dopustio da sam ide doktorima. Kako si to klub razine Dinama može dopustiti? I još kaže da si je sam plaćao pa ga to kakti amnestira, a ne amnestira.

No dosta Brune, past tense mi idemo dalje u nove pobjede.

ps. postulat novinarstva je da svaku informaciju moraš provjeriti bar iz dva izvora. Mi za ovaj događaj imamo dva izvora pa neka svatko zaključi za sebe.
  • Crni86
    13.3k
    Znači samo sretan možeš igrati LoL, a tužan nikako. I to je laganje? :rofl:Kermit

Ne moras filozofirat dalje, to je iskrivljivanje istine i navodenje na krivi trag. Kao da kazes curi joj tu noc sam tugovao radi naseg prekida, a ustvari si bio vani i bario drugu.
  • NitkoBitan
    29.7k
    Idemo normalizirat to da igrac igra LoL do 2 ujutro. Da ga igraju Kanga ili Cordoba bili bi razapeti na krizu.
  • El Madrigal
    531
    Ne vjerujem da Petko ima razloga lagati, nije mi takav lik. Istina je sigurno negdje između i tu nema spora.Kermit

Briga me za ovo njegovo spavanje ili igranje igrica. Lik je ispao seronja. Ali ono što mene muči, zašto bi Boban njemu govorio o Stojketu i Dabcu? Zašto bi takve stvari rekao baš njemu!?!?
    E tu se po meni vrte bitne laži. Ili istine. Ali ne vjerujem Petkovicu, kao što ne vjerujem ni Modriću. Ali i dalje su obojica igrače veličine. Jedan HNLa, a drugi svjetska. Međutim, kao ljudi, jedna velika k....a!
  • Tvrdica McTvrdi
    1.3k
    Ne volim Barcu ali ostavit cu ovaj citat ispod jer se apsolutno slazem sa izgovorenim i mislim da svaki klub koji drzi do sebe treba imati takvo misljenje.GOAT

Ovo ovako lijepo zvuči na papiru, ali realno 99.99999% igrača kad tad imaju "second thoughts". Iz te perspektive meni stvarno ni nije toliki problem to javim vam za tjedan dana. I Liverpool je pustio Salaha da se premišlja mjesecima, ne možeš ti igrače, pogotove najbolje u ekipi olako šikanirat.
  • Kermit
    627
    Briga me za ovo njegovo spavanje ili igra je igrica. Lik je ispao seronja. Ali ono što mene muči, zašto bi Boban njemu govorio o Stojketu i Dabcu? Zašto bi takve stvari rekao baš njemu!?!?El Madrigal

I ono za Ademija i lovu Mamiću. Mislim WTF? Jel i to lagao?
  • El Madrigal
    531

Mene više muči ovo. Uostalom zašto bi Boban bas njemu popljuvao druge. I to jednog od ključnih igrača, i jednog od najbližih suradnika koje je sam Zvone i postavio? Ovo meni tek sad miriši na Bruno-Zdravko laboratorij. Ovaj Petkov izbljuv nije čisto Brunino djelo. Jer ako voliš Dinamo, a onda ga ne ideš ovako razjebavati. Zamisli koju kavgu ovo može izazvati?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.