Majstore imam njegovu sliku na profilnoj… Tako da su ti argumenti kriminalno losi. Mjesas sad zasluge, sa izjavama i lazima kada vec idemo u smjeru da je uspio vec jedan dio istine fino iskrivit i gdje su ljudi nasli dokaze da je iskrivio. Pa onda samim time je legitimno pitanje koliko je toga jos iskrivio? — Crni86
Laži oko čega? Igranja igrica? Ma daj molim te..... — Kermit
Lazi oko tugovanja da. Ak je to spreman lagat da uljepsa istinu, tko zna sta je jos slagao.
Tebi je sitnica, ali je dobar pokazatelj da ne prica istinu vec ju iskrivljuje i uljepsava u svoju korist. U cemu je na kraju i uhvacen kako tuguje jadan na LOL-u. — Crni86
Ne vjerujem da Petko ima razloga lagati, nije mi takav lik. Istina je sigurno negdje između i tu nema spora. — Kermit
Ne volim Barcu ali ostavit cu ovaj citat ispod jer se apsolutno slazem sa izgovorenim i mislim da svaki klub koji drzi do sebe treba imati takvo misljenje. — GOAT
Briga me za ovo njegovo spavanje ili igra je igrica. Lik je ispao seronja. Ali ono što mene muči, zašto bi Boban njemu govorio o Stojketu i Dabcu? Zašto bi takve stvari rekao baš njemu!?!? — El Madrigal
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.