To je istina? Receno od igraca koji zs sebe tvrdi da nije mogao spavat a igrao je LoL tu noc do 2,3 ujutro? — NitkoBitan
Problem je majstore u tome sta je tehnicki slagao, odnosno iskrivio istinu. Reko je da je tugovao radi gubitka sezone i zato zakasnio na sastanak, a zapravo je igroa igrice do rano ujutro. To je iskrivljivanje istine.A zakaj ne bi mogao igrati LoL ako nije mogao spavati? I ja upalim telku kad nemrem spavati.
I kakav je to argument, jel spavao i igrao igrice ili ne? — Kermit
Dok u usto vrijeme nece vjerovati covjeku koji 30 godina gradi i cuva svoj karakter i obraz, i gdje mu nemozes naci jedan primjer gdje je pogazio sebe, svoju rijec, ili lose govorio o nekome. — jedan u nizu
To sto je on igrao tu noc prije jutra LoL dovoljno govori sto je unaprijed mislio o razgovoru sa Bobanom, jos kasnjenje na isti umjesto da dode pola sata prije i ceka pred uredom.
Nabijem ga na kurac. — NitkoBitan
A od kud zakljucak da je sve sta je petko reko istina? Zvone je reko da su se rastali u uredu odnosima. Reko je da si nisu dali ruku, vec mu je odmah reko da moze ic. Kako znamo ds to nije istina? Ili da je istina negdje izmedu i fali konteksta? — Crni86
Ne kazem ja cija je prica istinita, ali tako zdravo za gotovo uzeti samo jednu stranu price i donositi nekakve zakljucke je glupo i neozbiljno. Pogotovo kada mozda jos i nedostaje konteksta u cijeloj prici. — Crni86
Ne vjerujem da Petko ima razloga lagati, nije mi takav lik. — Kermit
e ovo je čisto sranje. Ležo sam u traumi tada saslimljenom fibulom. Lik je doslovce 24 sata tamo gljivio i očito je to bila nesreća. A njegov ljubavni život fakat nije tema i čemu ulaziti u takvu intimu kad nekome to odgovara. — ElDorado
Zas je iskrivio istinu onda zad noc prije sastanka kad nema potrebe lagat? — Crni86
Što je iskrivio? Rekao je da nije spavao — Kermit
Majstore imam njegovu sliku na profilnoj… Tako da su ti argumenti kriminalno losi. Mjesas sad zasluge, sa izjavama i lazima kada vec idemo u smjeru da je uspio vec jedan dio istine fino iskrivit i gdje su ljudi nasli dokaze da je iskrivio. Pa onda samim time je legitimno pitanje koliko je toga jos iskrivio?Možeš ga voljeti ili ne, ali Petkov doprinos u Dinamu je velik, a sad ga većina zanemaruje. — Kermit
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.