• NitkoBitan
    29.6k
    Jel ovo istinito? Jel se moze provjerit jel tu noc igrao igrice?

Ako je ovo istina onda nema vise potrebe za komentarima. Toliko o ozbiljnosti i motivaciji, odnosno zalovanjem za izgubljenim naslovom.
  • NitkoBitan
    29.6k
    Je, to je njegov profil, opce poznato. Nisam znao da se moze tocno vidjet kad je igrao. Eto nam odgovora na sva pitanja. Samo proucavat datume Dinamovih utakmica i vrijeme njegovo tipkanja.

I onda je tabu tema sto je Zvone trazio maksimalnu posvecenost... Nek si igra LoL u Turskoj.
  • NitkoBitan
    29.6k
    Bruno Petkovic gubi naslov u zadnjem kolu, roni suze i nakon tusiranja i povratka doma se baca na LoL do 2,3 ujutro. Isto to jutro kasni Bobanu na kljucan sastanak i izjavljuje direktno njemu kako nije cijelu noc oka sklopio od tuge i da je zbog toga umoran te mu treba dat 7,8 dana za razmisljanje. Da, dobro citate.

Ajde da jos netko problematizira Bobanov prst prema izlaznim vratima. Ne da je zasluzio tu gestikulaciju nego mu je trebalo odvalit samarcinu.
  • Sajla
    11.4k
    Samo čovjeku daj dovoljno vremena i razočarat će te.

Kao što su već drugi napisali - zato se ne kupuje dres s imenom igrača. Moraš ga kupiti djetetu koje ga obožava pa onda plače kad ovaj ode, isto kao što mu nabaviš psa, a znaš da bu za koju godinu bilo suza. Gubitak gradi karakter, ožiljci su čvršći od zdravog tkiva. Sve je to rast, kažu. Netko možda nije u životu dovoljno gubio?

Igrači odlaze, uprave prolaze... I ja sam kao klinac gledao Zvonu kak odlazi, a kao stari prdonja ga jedva dočekao natrag. Mene vjerojatno onda više ne bu, ali Bruno, kolko današnjih klinaca bu tebe željno čekalo za 25-30 godina nakon ovog večeras? A možda i bolje da ne znam...
  • Zagi
    10.9k
    Kakva parada ega.
    Eto, sada je valjda jasno zašto ga godinama ne podnosim.
    Sve ovo je bilo jasno k'o dan izvana,a netko iznutra je ovako maloj osobi dao kapetansku vrpcu.

No dobro, drago mi je da je ova knjiga dobila svoj pravi, iskreni završetak.
    Ja , ja i samo ja. I to najčešće u trećem licu.
    :rofl:
  • rokikaciga
    3.4k
    Moj mali me zajebava, nije ni svjestan toga

Probudi se u 7, hoce Dinamov dres da mu obucem i sad trci po kuci i dere se Bruno Petkovic kad "zabije gol".
  • Zagi
    10.9k
    Bu se za mjesec dana dero Beljo. Bez brige.
  • rokikaciga
    3.4k
    Rekao sam mu da Petko vise ne igra za Dinamo. Samo se presaltao na Kulenovica :lol:
  • Dinamosaurus
    41
    Nevjerojatno da je čovjek igrao League of Legends do 2 ujutro i onda izjavi da je zakasnio jer nije mogao spavati zbog gubitka naslova.

Zamislite kako bi Boban reagirao da je znao što je Petković radio noć prije sastanka
  • Kermit
    621
    Nekoliko stvari mogu izvući iz Podcasta:

PETKO
    1. Igrač kluba na svoju ruku ide doktorima i sam plaća te doktore? Dobro tko je tu lud? Gdje je ta liječnička služba kluba? Pa nemreš ići zubaru sam ako ti doktor kluba ne odobri i ne pošalje nekog s tobom. Doping afera s Ademijem nije dovoljna opomena?
    2. Čovjek se naplaćao kazni zbog nesportskog života i kašnjenja i još zakasni Bobanu na sastanak. Dragi moj, nisam ni ja spavao prije puno razgovora za posao pa sam došao sat vremena ranije i špancirao oko zgrade do termina. To je odraz neprofesionalizma.
    3. Suma sumarum Petko ni sam nije bio siguran želi li ostati u Dinamu ili ne i tražio je tih 7 dana. Moglo ga se pričekati i da se zahvalio to bi bilo ok.
    4. Koliko god je branio Pjacu, ostaje činjenica da Pjaca nije htio skinuti klauzulu, ali je kao htio smanjiti plaću. Jebiga Petko, to nije isto, tu je Pjaca zajebo 100%.

BOBAN
    1. Ne sviđa mi se da su si ipak dali ruku i da ga je drugi dan nazvao menadžera i zahvalio se.
    2. Ogovaranje drugih igrača i djelatnika kluba nije primjereno njegovom renomeu.
    3. Agresija u vidu vikanja, deranja, skakanja ne stanuje u Maksimiru već neko vrijeme, trebao bi se toga podsjetiti.

Moglo se to sve napraviti puno pametnije i trebalo se, a ne da se vuku repovi. Neovisno volio neko Petka i Bobana i što mislio o njima i jedan i drugi imaju status velikih Dinamovih igrača. Sada svi seru po Petku, a Bobana dižu u nebesa. Tu treba malo stati na loptu. Vrijeme će pokazati tko je kakav u konačnici. Jer budimo realni nitko od nas ne zna kakav je Boban ustvari. Stali smo svi iza njega, neka smo, trebamo mu dati podršku, ali ne bezuvjetnu. Sere se po Petkovom privatnom životu, a s druge strane se zaboravlja da je Zvone ostavio (u međuvremenu se predomislio) ženu i djecu zbog mlađe trebe i da je tu istu ženu "slučajno" zgazio autom da je ova sjebala zglob.

DZG iznad svih!
  • Crni86
    13.2k
    Ne sviđa mi se da su si ipak dali ruku i da ga je drugi dan nazvao menadžera i zahvalio se.
    2. Ogovaranje drugih igrača i djelatnika kluba nije primjereno njegovom renomeu.
    3. Agresija u vidu vikanja, deranja, skakanja ne stanuje u Maksimiru već neko vrijeme, trebao bi se toga podsjetiti.
    Kermit

A od kud zakljucak da je sve sta je petko reko istina? Zvone je reko da su se rastali u uredu odnosima. Reko je da si nisu dali ruku, vec mu je odmah reko da moze ic. Kako znamo ds to nije istina? Ili da je istina negdje izmedu i fali konteksta?

Ne kazem ja cija je prica istinita, ali tako zdravo za gotovo uzeti samo jednu stranu price i donositi nekakve zakljucke je glupo i neozbiljno. Pogotovo kada mozda jos i nedostaje konteksta u cijeloj prici.
  • crophantom
    1.2k
    Ja bi samo još nadodao pa sam gotov s Petkom za sva vremena, gospon voditelj, navodno Dinamovac teški, em što mu se digla kita na samu priliku da ovaj dođe i posere se po klubu, em što je preskočio sva nezgodno pitanja za Petka, i u prvom djelu i na QA pa neko ko nezna situaciju dobije dojam da je Petko intelektualna, igračka i moralna veličina s plebicistarnom podrškom sviju, a svi iz Dinama cigani...
    Pa još to titranje u podcastu, uvlačenje u šupak A plus klase, kao novinar, kao objektivan, kao navijač Dinama.
    Ne reagiranje na spominjanje tiranije, dijagnosticiranje drugih ljudi, samo se meškolji na onoj foteljici i masira si đokovića, a u mislima mu samo kak cu sutra bit popularan jbttttt.... u par navrata je vidno bio blizu orgazma.
    Da ga sretnem na cesti poslo bi ga u 3 materine, jesi ti Dinamovac moj da ne kažem sta.

Kaj se mene tiče tema Petkovica, Pjace i svih ostalih je gotova i nadam se sa se niko iz kluba neće oglasavati vise o ovome.
  • NitkoBitan
    29.6k
    Kermit

To je istina? Receno od igraca koji za sebe tvrdi da nije mogao spavat od tuge a igrao je LoL tu noc do 2,3 ujutro?

Ako za nekog mislim da ce ti rec sve u facu je Boban. To je i Petkovica skokiralo jer su mu do sada glancali jajca.
  • jedan u nizu
    14.2k
    To je istina? Receno od igraca koji za sebe tvrdi da nije mogao spavat od tuge a igrao je LoL tu noc do 2,3 ujutro?NitkoBitan

Vjerodostojno :lol:

Neki ce vjerovati osobi, igracu koji pokazuje svoj karakter godinama, a jucer je stavio slag na tortu tom svom karakteru.

Dok u usto vrijeme nece vjerovati covjeku koji 30 godina gradi i cuva svoj karakter i obraz, i gdje mu nemozes naci jedan primjer gdje je pogazio sebe, svoju rijec, ili lose govorio o nekome.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.