• Crni86
    13.3k
    Karlo Ledinski u srijedu : “ Iznošenjem nekih tvrdnji (ne posve istinitih) Petković je pokazao da mu Dinamo ipak nije iznad svih, da ne poštuje klub koji mu je toliko toga dao i da ga nije briga što je unio nemir par dana prije početka lige

Mogao je Petković, gostujući u Podcast inkubatoru, elegantno poput Bobana neki dan ispričati svoju verziju rastanka s Dinamom, ali odabrao je način u kojem je iznio i neke potpuno nepotrebne stvari o bivšem suigraču Stojkoviću i sportskom direktoru Dabcu. No, Petković očito ne shvaća da se tako nije obračunao samo s Bobanom, već se i "popišao" po svom "voljenom" Dinamu. “
  • jedan u nizu
    14.3k
    A to kaj je ostavio ženu i djecu zbog mlađeKermit

ako cemo ici na te niske grane onda mozemo diskutirati i o Brunimom Ljubavnom zivotu.

Od kraja 2019 je u vezi sa Ivom Šarić.
    Sa prethodnom djevojkom je prekinuo krajem iste te 2019.

Na ljeto 2020. godine sluzbeno objavljeno da su on i Iva u vezi, nakon godinu dana skrivanja navodno.

bilo tko, tko je isao na matematiku iz prvog osnovne moze zakljuciti kako se to odigralo.
    Sve je naravno rekla kazala, ali rekao bih i sa Bobanom ista stvar - rekla kazala.

Ali danas nitko nece pricato i Petku i krakterizirati ga na temelju njegovih ljubavnih veza, jer je to njegova privatna stvar. Kao i Bobanova.
    Realno, boli nas kurac za to.

Ali nas ne boli kurac kada pricaju o dinamu, igracima, trenerima i zbivanjima u/oko kluba.

Zato, okarkaterizirati nekoga na temelju rekla-kazala prica o njihovim privatnim zivotima je totalno promasena stvar.

Sad mozemo pricati o tome dal im takve stvari grade karakter, i da, ali govorimo o stvarima koje su oni rekli, govorili, davali intervjue. Ono sto su sami izgradili, a ne mediji i ne naklapanja i rekla-kazala price od nas sa foruma.

Tako da o karakteru i jednog i drugog trebamo suditi po tome sto su oni govorili, nastupe koje su imali, i djela koja su proveli, a ne o naklapanjima.

Pa sad ti meni reci da li se razlikuje Bruno od Zvone.

Jedan dode i kaze sta je bilo, svoju verziju, uz to pohvali drugoga, kaze sve najbolje o njemu, ali zakljuci da se nisu mogli dogovoriti jer se to ne uklapa u njegovu viziju.

Drugi dode u podcast da kaze svoju verziju. Ta verzija se poklapa sa verzijom ovog drugog, ali ovaj krene pricati o drugim stvarima. Krene vrijedati, lagati, i ulovi ga se u lazi nakon 2 min. krene blatiti tog drugog, govoriti da ovaj govori svasta drugima. Krene pricati u drugom suigracu, i unese nemir u klub i cijeli navijacki svijet.
  • FelceAzzurro
    547

Glupost je neuništiva. Petkovic je to pokazao i ispalo je najgore po njega. Žalosno kako nema nikoga oko sebi da mu ukaže kako ovo nije baš najpametnije. Žalosno kako te ovakvi dnovinari nasapunjaju i i iskoriste za dizanje gledanosti. Jako žalosno.

Najbitnija stvar u vezi ovoga podcasta je da ne prođe ispod radara kakve su hijene i lešinari "dinamovci" kakav je Stjelja. Dopustiti i uživati u blaćenju kluba na ovakav način može samo plitka i zlobna osoba. Kakav džon obraz koji je primao gratis karte za tekme prije i onda cvjeta od sreće dok ovaj sere gluposti uživo. :vomit: Žao mi je što je Silvio Marić bio dio ove ogavne skupine ljudi. Vjerujem kako bi on ovo stopirao da je znao što se sprema. Neka bude ovo dobra škola za sve, od igrača pa do prijatelja kluba.
  • Guinness
    2.9k
    Di je sad ta najveća legenda u povijesti kluba, kapetan Ademi?

Što ne istupi i stane javno na stranu kluba i makne fokus sa svih ovih gluposti prije prve sezonske utakmice "svog" kluba?
  • Efes Pilsen
    12k
    Zasto bi se Ademi petljao u ovo? Ademi mora poslodavcu u Ujpestu objasnit kako je opet ozljeden nakon prve utakmice sezone.
  • Jurki
    18.6k
    slazem se. Eventualni istup Ademija na ovo sranje bi samo bilo dolijevanje benzina na vatru.
    Isto tak ne vjerujem da bi Ademi isel ili kontra Petkovica ili kontra kluba.
    Isto kak se ne sere po bivsem klubu, tak se ne sere i po bivsim suigracima.
    Svi znamo sve o Bruninom profesionalizmu i ne treba nam Ademi to dodatno pojasnjavati.
  • Dino
    4.1k
    Svaki put kad zavolim nekog igraca zbog njegove igre, ali i ljubavi i vjernosti koju pruza klubu, on mi dokaze da sam totalno u krivu. Vec oni sami komentari za peras i barisica su bili previse, ali oprosti sam mu jer sam ocito kao malo dijete koje je tek zavoljelo nogomet bio zaslijepljen. Jos jedna velika zivotna lekcija za sve nas mlade, a vjerojatno i malo starije koja nam je dobro dosla. Samo i iskljucivo Dinamo!
  • Guinness
    2.9k
    Isto tak ne vjerujem da bi Ademi isel ili kontra Petkovica ili kontra kluba.
    Isto kak se ne sere po bivsem klubu, tak se ne sere i po bivsim suigracima.
    Jurki

Jebiga majstore, ako si legenda kluba onda ćeš i protiv protiv svog rođenog ići ako treba, karikiram.
    Netko ti se direktno posrao po klubu i direktno unese nemir pred prvu i jako bitnu utakmicu sezone.

Slažem se da se ne radi, ali se ne radi i ovo.

Diretkno sam "prozvao" Ademija ali ima tu još igrača koji su "legende", a dijelile su svlačionicu sa ovim klošarom.
    Referiram se na sve njih, što jednom netko ne istupi nauštrb svog dobrog odnosa sa njim ili bilo kim drugim i ne stane na stranu kluba i svih nas?
  • Dinamosaurus
    42
    Da ne pričamo da je Petković (govorio istinu ili ne) onim komentarom da je sportski direktor "samo zapisničar", uništio njemu karijeru

A za što?
  • Jurki
    18.6k
    mozda. Ali ovu pricu treba zatvoriti i ne obazirati kaj ona klošarčina sere po klubu.
    Bruno je bio velik igrac, a ispostavilo se na kraju - mali covjek i koga jebe.
  • scooniepenn
    5.3k
    Bruno je ispao moje veliko razočaranje, ali imam dovoljno godina i utakmica u nogama da sve vrlo brzo prihvatim kao još jednu životno iskustvo. Pamtim ću primarno lijepe dane, ali Bruno u meni više nema velikog štotvatelja koji ga je uvijek branio smatrajući da mu je Dinamo na prvom mjestu. Sada vidim da sam nažalost bio jako u krivu i da sam ga neutemeljeno dizao na pjedestal. Jednako tako, dobio sam potvrdu zašto ću po prvi puta na novi dres aplicirati prezime jedne istinske veličine kakav je Teo. Neka je sto puta Francuz, za mene je veći Dinamovac od 90 posto svih bivših igrača kojima je rodno mjesto Hrvatska. Stoput si pokazao svoju veličinu i došlo je vrijeme da ja to svojim simboličkim činom valoriziram.
  • marcio amoroso
    43.8k
    Jednako tako, dobio sam potvrdu zašto ću po prvi puta na novi dres aplicirati prezime jedne istinske veličine kakav je Teo. Neka je sto puta Francuz, za mene je veći Dinamovac od 90 posto svih bivših igrača kojima je rodno mjesto Hrvatska. Stoput si pokazao svoju veličinu i došlo je vrijeme da ja to svojim simboličkim činom valoriziram.scooniepenn

I ja! Theophile 28 i tjt.
  • Paggini
    61.2k
    Nisam 20 godina stavljao prezime na dres otkad sam molio starce mjesecima da mi kupe dres Kranjčara, ali prekinut ću i ja tu sušu prezimena zbog KTCa, mogli bi i neki trend pokrenuti hmmm
  • marcio amoroso
    43.8k

One što sam stavio na dres poštujem i cijenim neizmjerno i dan danas. Marić, Bišćan, Gavran.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.