• Droljo
    19.6k
    A ktc nije bio ni nominiran za glasanje... :yikes:
  • marcio amoroso
    43.8k

Budimo iskreni i realni. Theophile sigurno nije najbolji igrač u povijesti Dinama, ali je mnogima uključujući i mene jedan od najdražih.
  • Droljo
    19.6k

Naravno da nije. Ali bar nominaciju zaslužuje.
  • Paggini
    61.2k
    A ktc nije bio ni nominiran za glasanjeDroljo

Bit će još jedna tier lista kroz par dana, ispoštovat će se KTC
  • scooniepenn
    5.3k
    Zaslužio je to taj veliki čovjek
  • Droljo
    19.6k

Može!

Ne želim više vidjeti ime KTC u ovoj temi! Kad me nije šlagiralo...
  • Džudžan86
    306

Stavljen na proslozeonski treci dres, ove godine sam namjeravao brunin jos jedan uzeti, ali ide jos jedan ktc :wink:
  • Noel
    14.1k
    Mamićevi navijači i igrači.

Prije par mjeseci:

"Dinamo se vodi na predemokratski način, 10 ljudi odlučuje o svim stvarima, ulica vodi klub trebamo jednog čovjeka čvrstu ruku, boga u klubu da odlučuje o svemu!

Nakon dolaska Bobana čvrste ruke i metle:
    " U Dinamu ne postoji demokracija, jedan čovjek odlučuje o svemu, to nije normalno, nikog se drugog ne pita , vlada jednoumlje! Od Bobana se napravilo božanstvo.
  • Droljo
    19.6k

To sam ja jučer napisao sa lošijim pravopisom i mrvicu nerazumljivije.
  • San Lorenzo
    20.3k
    @scooniepenn @marcio amoroso @Paggini
    Neki od nas su to učinili odavno
    20250523-153500.jpg
  • Bosskovitz
    18.2k
    Kakav as Ledinskog, svaka čast:

“Dinamo mu je dao šansu kada nitko nije vjerovao u njega, dao mu je milijune eura na računu, dao mu je zaštitu u brojnim škakljivim situacijama. Tolerirao mu je i neke stvari poput nesportskog života i pušenja cigareta, tolerirao mu je i kašnjenja na treninge, tolerirao mu je rušenje autoriteta trenera, tolerirao mu je i jednu ružnu tučnjavu na treningu s hrvatskim reprezentativcem i suigračem u Dinamu, baš kao što mu je tolerirao i ozljede koje su bile i posljedica tog nesportskog dijela života. I zbog svega toga Dinamo je puno više dao Petkoviću, nego obrnuto.”
  • Droljo
    19.6k
    Šah mat
  • Big Daddy
    1.6k
    Petko loš gubitnik. Ne svidja mu se da bez njega Dinamu cvijetaju ruže. Ne buš nam ovo pokvario koliko god se trudio!
  • rakurs
    1.7k
    Koliko god ga neki ovdje branili, Petković se jučerašnjim istupom popišao ne samo po Bobanu, nego i po Dinamu. Spominjanje demokracije u podrugljivom smislu, vrijeđanje čovjeka kada to apsolutno nije bilo potrebno, predstavljanje sebe kao nekog sveca u cijeloj toj situaciji... Zažmirio sam nakon onoga na Trgu kada je ušutkavao sve one koji su se tada tamo našli samo kako bi odao počast ljudima kojima demokratizacija kluba nikada nije bila opcija i koji su tjerali navijače sa stadiona.

Nakon ovoga neću i ne mogu zažmirit, očekivao sam da će iznijeti svoju stranu priče, čak se i nadao tome, ali onakvo ponižavanje čovjeka koji trenutno vodi klub i svih onih koji su se borili za demokraciju u klubu je degutantno.

S time rečenim, nadam se da su stvari koje je rekao o Bobanu ili izvučene iz konteksta ili shvaćene na krivi način. Ok je imati stav i držati ga se, čak i biti grublji u iznošenju istog, ali na taj način govoriti s/o igračima i djelatnicima će se kad tad obiti o glavu. Naravno, ako uzmemo da je ono što je Petković jučer govorio istina. Jbg, busamo se da smo neka gospoda, a to nije gospodski, dapače.

Ako nešto ne volim, onda je to gledanje na stvari crno-bijelo. A u posljednje vrijeme se stvari jedino tako i gledaju, barem je to moj dojam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.