• Miske
    2
    ovo je zicer Petkov stari
  • jakov1
    748

Ne govorim ja da njega treba zaliti, nego da barem ima neki razlog zasto se ponio kao pizda. S druge strane, forumasi koji su ga jucer izglasali za najboljeg ikad, a danas ga pljuju nemaju nikakvo opravdanje, vec su ocito pizde karakterno.
  • Paggini
    61k

Evo pitao sam chatgpt da mi nabroji top 5 najvecih tragedija covjecanstva, malo mi je čudno da je Titanik tako visoko al eto

cY34hi6.jpeg
  • vjeko1701
    16.8k
    Ako ne možete ovu raspravu voditi u nekim granicama prostojnosti, nećete ju voditi dalje.
  • Ere86
    236
    hhahahahaha
  • Crle
    1.2k
    Ti forumaši su imali teško djetinjstvo. Razočarani u ljubavi, prijateljstva, život... Ne osuđuj ih.
  • Jurki
    18.6k
    forumasi koji su ga jucer izglasali za najboljeg ikad, a danas ga pljujujakov1

Gospodin Petkovic se sam doveo u tu situaciju.. i devastiral svoju karijeru sa svojim ponasanjem, a bome i svoj status kod forumasa koji su ga izglasali kao najboljeg, a danas ga pljuju - cime drugim, nego svojim ponasanjem.
    Nije malo dijete koje se duri jer su mu uzeli najdrazu igracku.
    Budi musko i priznaj - da igral sam za kurac, zajebaval sam se na treninzima, nisam bio spreman i gotovo.. idemo dalje svak svojim putem.
    To kaj njega njegov ego jebe.. to je iskljucivo njegov problem.

Edit: to je ista stvar kao da ja pljujem po svojoj bivsoj firmi koja me vise ne zeli, jer sam se ja zajebaval na poslu.. a ta firma mi je dala sve.. i status i pare i cajke i kurve.
  • crophantom
    1.2k
    na stranu rasprava, ovo je objektivno jedna od boljih fora koju sam pročitao ovdje :rofl:
  • jakov1
    748

Pa na takvo nesto sam i mislio, ali nek se onda zale i pljuju po svojim bliznjima na sanku ili drugoj prikladnoj temi jer meni nije normalna reakcija pljuvati po nekom tko ne utjece na tvoj zivot.
  • mosad
    1.6k
    Zar nije kebapspor
  • NitkoBitan
    29.6k
    Pa on je i u danasnjem podcastu neizravno priznao kroz neke posalice da je i dalje ljencina. Jedan sportas nemre izdrzat fokus na 3 sata pricanja i odgovaranja na pitanja. Od cega je umoran?
  • Crle
    1.2k
    Nije normalna reakcija za nekoga reći da ima bipolarni poremećaj javno... pa eto.

Igrači se ne gledaju samo kroz igru. Makar meni on ni po igri nije u prvih 20. No nekima je bio.
  • nwankwo646
    650
    Krenuti u priču govoreći da netko ima bipolarni poremećaj mi je baš ono srednjoškolski...
  • Sbkbbb
    409
    Podrzavali smo ga, branili, uvik govorili bilo bi drugacije da je petko igra. Nakon ovoga kod mene je izgubio sve povlastice sta bi ga cinilo jednom od legendi kluba. Spominjanje Stojkovica u ovome smislu je jos veci dno dna, rusenje ekipe pred utakmica nebitno istina ili ne.
    Da ti nije bilo Dinama egoisticni glumcicu igrao bi u Neretvi iz Metkovica (bez ponizavanja Neretve).
    Otisao je Ademi, Ristovski, Orsic koji nisu nista manji trag ostavili od tebe pa su se oprostili ga gospoda.
    A ti setaj sa tom fuficom po vukojebini u Turskoj i neka si sto dalje od Maksimira.
  • by-tor
    365
    Vidio na redditu na r/dinamo
    wjqurk6ieoff1.png
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.