• Miro Vugrinec
    7.4k
    Za nesto ozbiljnije, teskoDiddyGuela

Monaco, Salzburg, Milan, Poljska, Portugal u Splitu gdje je izdominirao sve tekme i Dortmund, Škotska, Arsenal gdje je ostavio dobar dojam unatoč lošim momčadskim predstavama su neozbiljan nivo
  • Tongo Doumbia
    5.7k
    Ne zanimaju me toliko statistike, ali fakt je da nema konstantu i da će on pomno, ali pomno morati izabrati klub/ligu/sredinu za razliku od nekih igrača koji su savršeni za momčad. On je onaj kojem se puno toga mora prilagoditi da bude na nivou. To je okej, nije jedini takav igrač, ima ih na stotine.

Ulazak u sezonu i jesen su bili dobrano bolji od ovog proljeća. Je li razlog ozljeda ili nešto drugo, ne znam. Meni se puno “lakši” činio nego li u ovom dijelu sezone, pogotovo dok mu je leđa čuvao Sučić. Svaka čast malom Stojkoviću i njegovoj živosti, ali mislim da Baturini najviše nedostaje Perinih “trinaest kilometara”.
  • DiddyGuela
    2.9k

To je tempo "odigram dobro svaka 2 mjeseca". No dobro, jedva cekam ga gledat kako dominira puno cesce u nekoj ozbiljnoj ligi gdje protiv ovakvih momcadi igra svaki tjedan. Iskreno!
  • Mlađi referent
    12.5k
    Razumijem usporedbu ali spomenuti igraci igraju protiv suparnika koji su na puno visem taktickom i fizickom nivou.DiddyGuela

Ali tu zaboravljaš nešto, nisu samo suparnici na puno većem taktičkom i fizičkom nivou, nego i njihovi suigrači, a i oni sami su tako odgajani i profilirani.

Pa Suarezu ne treba Messi crtat gdje će se kretat, nego Suarez dok trči u kontru pokazuje Malcomu gdje da trči kako bi se otvorile pukotine i da bi on ostao sam na povratnoj i Messi imao opcije. Ne treba Messi pazit da je inch perfect savršena dijagonala Neymaru kad ju njemu može iz topa ispalit, a ovaj će ju primit savršeno mekano i u idućem koraku izbacit svog braniča.

Baturina je dakle u svom kontekstu igrač razlike, kako ode dalje i preuzimaju ga značajno bolji treneri, i bude igrao sa značajno boljim suigračima, na značajno boljim terenima, tako će i on bit značajno bolji.

Posao je ispred njega, nema sumnje, ali apsolutno je stvoren za velike stvari. Fali mu najviše konstanta i fali mu to da još više radi razliku.
  • Salas
    29
    Sretan rođendan Bati!!!
  • luka modic
    728
    Martin je postavio toliki standard sa svojim igrama da ljudi očekuju od njega da svaku utakmicu odradi 10 driblinga i namjesti bar 3 mrtve sanse a ako to ne odradi onda je odigrao loše a realnost je da je i ovakav naš najbitniji igrač
    Sve najbolje Bati jos puno golova,asistencija,driblinga ali i godina u Dinamu
  • Borovljanin
    210
    Evo samo da napišem tu, mislim da bi mu top klub za razvoj bio Eintracht Frankfurt. Sad su puni ko brod nakon prodaje Marmousha, možda će igrati LP sljedeće sezone, osvojili Europa ligu prije par godina. Taman klub kao Tottenham kad je Modrić išao tamo. Na njegovoj poziciji igra Goetze kojeg bi lijepo mogao zamijeniti.
    U zadnjih par sezona su, uz Marmousha, za ozbiljnu paru prodali ovog Pancha, Kolo Muanija, Jovića itd itd. Taman sredina di se može razvijati, a opet igrati vrhunski nogomet. 25 milja i 15% od budućeg transfera minimum.
  • Sajla
    7.3k
    25 milja i 15% od budućeg transfera minimum.Borovljanin

rekordni ulazni transfer prema TM im je 26mil za Wahija, još samo Jović i Ekitike su plaćeni više od 15mil. ali ako su spremni rušiti svoje rekorde, zašto ne? ;)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.