• Carrasco
    5k
    Lagano počinje priprema za još jedan kriminalan transfer znači :clap:
  • deda
    35.1k
    Kriminalan će biti svakako jer Martin nije još uvijek toliko dobar koliko neki misle.
  • Izet Hajrović
    3.8k
    Bit će cendranja oko cifre za koju ćemo ga prodati. Pa Majer je imao puno veći utjecaj na igru Dinama, bio je daleko konstantniji i otišao je za 12 mil. Ako Martin ne ulovi konstantu, neće biti dobro. I eto, sad opet izgleda ozljeda.
  • Praskaton
    3.5k
    Majer nije lomio Milan,Monaco i ostale.
    Baturina je već imao ponudu od 15? Ako je istina šta se pisalo.Sad da ce mu pasti cijena nakon ovakve Lp ne znam baš.Al ono što znam nećemo se usrećit bude li ga SD prodavao.

Naravno da mora bolje od ovoga danas.
  • rokikaciga
    419
    I Majer oduvijek ima problema sa plućima (barem u tim godinama) kao i to da nije eksplozivan igrač. I mana da mu je desna noga za uć u klupski autobus. Barem tada. I dalje je bio tata mata za HNL
  • Izet Hajrović
    3.8k
    Majer je bio jedan od ključnih igrača u sezoni kada se dogodio Tottenham, tko zna kako bismo završili u skupini da nije bilo njega. Baturina ne može izdržati 90 minuta na terenu, očito bira utakmice, konstante nema, a pitanje je koliko se profesionalno odnosi prema nogometu. U velikim utakmicama uglavnom bude dobar, sreća, barem mu to drži cijenu.
  • Miro Vugrinec
    7.4k
    Za sve vas koji se brinete koliko će iznositi transfer Baturine, mirno spavajte. Nisam htio paliti zonu, Al bilo je ove zime razgovora s par klubova iz Bundeslige, Serie a i PL, koliko znam svi su bili spremni ići preko 20, Al naši su rekli da transfer ne dolazi u obzir u ovom trenutku. Tako da ne brigajte.

S druge strane prestanite čovjeku brojat svaku dlaku u kosi. Sta očekujete svaku tekmu da izgleda kao Messi. Po meni danas puno bolji od Stojkovica koji ovdje kad da točan pas idu epopeje o njemu. Da se razumijemo i Luka mi je odličan, ali samo dajem ua primjer.
    Nez jel ozlijeđen Martin, ali vjerojatno je i imao sitnih problema s ozljedom, al je stisnuo zube i odigrao ne najbolji, ali sasvim solidnu utakmicu. Ima još jako puno mjesta za napredak, ali stvarno ste smorili vise s kritikama nakon svake prosječne tekme
  • miro
    5.6k
    Da tovari imaju takvog igrača, pa makar ne osvojili ništa s njim, na 30 bi ga procijenili i na kraju uzeli 23-24. Mi mu tražimo svaku manu, a mali je čudo od veznjaka. Pa normalno da neće isto odigrat protiv Milana koji igra otvoreno i protiv Šibenika koji sabije 10 igrača na 30 metara, stavi mu flastera i još mu onaj stane čepovima na zglob u 1.pol

Najviše se čudim nekim iskusnim forumašima koji koji su skeptični oko našeg daleko najboljeg igrača

Ljudi, 25 milja minimum, a i to je malo
  • don
    10.9k
    jedva čekan vidit taj transfer od priko 20.

po mom mišljenju trenutna njegova cijena je 20m na osnovu potencijala i Lige prvaka. Gledajući HNL utakmice, više smo dobili od Pjace.
  • Paggini
    38.3k

A krivo radiš analogije - Baturina je naibolji igrač HNLa kvalitetom, a kamoli Dinama, vođa, VOĐA ovog Dinama, ulazi u najbolje godine i očekuje se od njega zrelost i vodstvo. Neću govoriti sad da je nemotiviran ili da mu se ne da, to je glupost - ali ovo danas nije bio igrač za 25 milijuna eura.

Spomenuo sam krivu analogiju jer uspoređuješ ga sa Stojkovićem koji nije imao ozbiljan nogomet GODINU I PO DANA zbog koljena, ima 20 godina, tek treba preuzeti uzde, a igra na stvarno JAKO visokoj razini s obzirom na okolnosti njega u Dinamu. Ima Stojkovic milijun manjkavosti, da, ali uspoređivati klinca koji je bio van terena godinu i nešto dana i ima 5 utakmica u Dinamu sa Baturinom kojem je ovo četvrta (iako treća) sezona u Dinamu je krivo i nepošteno prema Stojkoviću.

I da se razumijemo, ja OBOŽAVAM Baturinu i mislim da je nogometni genij i teška romantika, ali majku mu, kako da ne budem ljut kad protiv Milana odigra onakvo remek djelo od utakmice i onda protiv ovih poluamatera izgleda kao junior.
  • Carrasco
    5k
    uspoređivati klinca koji je bio van terena godinu i nešto dana i ima 5 utakmica u Dinamu sa Baturinom kojem je ovo četvrta (iako treća) sezona u Dinamu je krivo i nepošteno prema Stojkoviću.Paggini

Ispada da je Baturina stariji 5 godina, a zapravo su isto godište
  • Nolifer
    9.5k
    Računam da bi bilo 18 + bonusi razno razni i postotci od idućih\eg transfera i onda se dobije fina brojka...
  • Miro Vugrinec
    7.4k
    A krivo radiš analogije - Baturina je naibolji igrač HNLa kvalitetom, a kamoli Dinama, vođa, VOĐA ovog Dinama, ulazi u najbolje godine i očekuje se od njega zrelost i vodstvo. Neću govoriti sad da je nemotiviran ili da mu se ne da, to je glupost - ali ovo danas nije bio igrač za 25 milijuna eura.Paggini

Slažem se sa svime ovim. Ali nije ni svaki igrač od 25 mil, svaku tekmu od 25. Da je svaku tekmu na razini 25 milijuna, onda bi vrijedio 50 jer to bi značilo svaku tekmu svjetska razina. Kao sto je kolega imenjak Miro i napisao gore, nije isto kad ihras protiv Milana koji je otvoren i kad igraš protiv Šibenika, koji je Full zatvoren s 10 igrača u 30 metara. Tu ni Xavi ne bi svaki put izdominirao.

Sto se tiče Stojkovica, nisam ga išao usporedit kao igrača s Baturinom, niti cijenu niti važnost. Nego kazem, kad napravi top potez 150 romana, kad nije na razini niko ništa. S tim da dosta ljudi ovdje i piše da će sigurno vrijedit vise od Baturine.

ima 20 godinaPaggini

Ima 21, kao i Baturina. Ista su generacija. To sto je Baturina 3 godine na visokoj razini ne znaci da je stariji nego sto je.

Uglavnom, sukus svega je sve 5, ima se pravo kritizirati, ali na ovom forumu se dogodila epidemija ljudi koji samo cekaju bilo kakvu utakmicu di nije na najvišoj razini da krenu srat kako je Baturina precjenjen i da ne vrijedi ni 15-20 milijuna.
  • Izet Hajrović
    3.8k
    Sta očekujete svaku tekmu da izgleda kao Messi.Miro Vugrinec

Ne, očekujem da bude konstanta, a ne da već 3. sezonu igra toplo-hladno, bira utakmice i ne može izdržati 90 min. većinu njih. Kako on misli igrati u nekom jačem klubu gdje je ritam još jači i čak nema pauze na polusezoni?
  • Paggini
    38.3k
    Ima 21, kao i Baturina. Ista su generacija. To sto je Baturina 3 godine na visokoj razini ne znaci da je stariji nego sto je.Miro Vugrinec

Ispada da je Baturina stariji 5 godina, a zapravo su isto godišteCarrasco

Ja, iz ne znam kojeg razloga, stalno u glavi imam fiks ideju da je Baturina 23 godina star... Dobro, uskoro će 22, ali stoji vaše, moderatorska isprika.

Baturina je bolji igrač od Stojkovića i imat će vrlo vjerojatno veću karijeru od Stojkovića, ali zato se i uvijek od Messija očekivalo puno više nego od recimo Pedra, jel.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.