• don
    10.8k
    dobit ćemo sigurno više ako Martin igru u HNL-u digne na viši nivo, jer je po meni totalna suprotnost od Lige prvaka.

ako dadne gas u hnlu, uz ono šta je radia u ligi prvaka, cijena mora biti veća.
  • serbus
    4.6k
    Nemojte na ovoj temi pisati, prvo uvijek zonu otvaram i kad vidim upis ovdje odmah mi nije dobro jer pomislim da je prodan... :lol:
  • M94
    1.5k
    Ako ode za ispod 20-22 milje to je udruzeni zlocinacki poduhvat. Tocka.
  • deda
    35.1k
    Martin Baturina mora drastično podići svoju defenzivnu igru da bi postao ozbiljan igrač. Isto tako mora poraditi na razini motivacije i pristupu utakmici. Tek onda ćemo moći govoriti o sumama koje svi zazivate.
  • Paggini
    38.3k
    Da se razumijemo, Baturina je igrač od 20-25 milijuna, problem je što je on NEKAD takav igrač.

Jel bi itko u Europi dao 20-25m za Baturinu protiv Osijeka? One Lokse na Kranjči? Hajduka na titu? I jos podosta HNL, a i nekih LP utakmica.

Kad igra dobro, čudesan je, čudesan i vrijedi 35 milijuna što se mene tiče, ali je to na bljeskove. Jel to stvar motivacije, postavke igre, ekipe oko njega, loših dana? Nemam pojma.

Zazivalo se tu Modrića da je otišao za jako dobre pare, pogotovo u tadašnje vrijeme - ali Modrić je bio tada Baturininih godina i bio je nemjerljivo zreliji i konzistentniji igrač nego što je Baturina sada, jbg.
  • Mali Zeus
    15.9k
    Ako ode za ispod 20-22 milje to je udruzeni zlocinacki poduhvat. Tocka.M94

Ova točka na kraju je najbolji dio.
  • jedan u nizu
    11.5k

Ili kako bi meni skaut na FMu rekao za takve igrace
    ''needs to work on becoming more consistent''
  • Hrc-Vg
    557
    Pa Fabio svako malo spominje baš to. Ostali treneri mu to nisu imali muda ni na samo reći, kamo li preko medija… Mislim da će ga Fabio dići na višu razinu.
  • Žan
    410
    Molit Boga da nije nista ozbiljno inace smo u teskom problemu...
  • don
    10.8k
    na stranu gol, ali Martin se mora probudit u HNL-u.

čovik je realno duh u 80% utakmica, u hnlu je kako bi empilerska reka, igrač za Hoffenheim.
    U Ligi prvaka je za najbolje europske klubove.

kakva god da bude njegova prodaja, tu neću krivit našu upravu jer možemo se udarat nogom u guzicu ako netko po trenutnom stanju ponudi 20m.

još više me smeta jer znan da Baturina može, klasa je iznad cile lige ali to ne pokazuje u hnlu.
  • Carrasco
    5k
    kakva god da bude njegova prodaja, tu neću krivit našu upravu jer možemo se udarat nogom u guzicu ako netko po trenutnom stanju ponudi 20m.don

Ma pola milje u vrh glave, kakvih 20. Iz dana u dan sve više retardizama se može pročitati.
  • don
    10.8k
    ma znamo mi najbolje, nema veze jer ovu zimu ponuda za Baturinu ni nema, a jedina na lito je bila smišna ponuda Fiorentine.
  • deda
    35.1k
    Baturina je opet odigrao utakmicu kojom je pokazao iste manjkavosti navedene u mom postu jutros. I nema šanse da dobijemo za ovakvog Martina više od 15-16 milja.
  • austrijanac
    5.6k

Taman te krenem citirat i eto te.

Bar mu se gol piše.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.