Koga briga za bilokakvo domacinstvo finala. Stadion treba biti prilagođen Dinamu i da ak je na stadionu 20 tisuca ljudi protiv npr Istre da izgleda lijepo, a ne poluprazno i pusto. — Jurki
Za Dinamove potrebe idealno 35-42k — Nolifer
Koga briga za bilokakvo domacinstvo finala. Stadion treba biti prilagođen Dinamu i da ak je na stadionu 20 tisuca ljudi protiv npr Istre da izgleda lijepo, a ne poluprazno i pusto. — Jurki
Mislim da je za dinamove potrebe idealno 25-67.000. — Papastrumf
ako je gradu i državi u interesu da budu domaćini finala europskih natjecanja onda ga trebaju napraviti takvim — db-izbjeglica
toliko me jednakom snagom smeta i boli cinjenica da to nece biti dinamov stadion. Daj boze da sam u krivu i daj boze da pricam gluposti ali tvrdim da politika,drzava nece dozvoliti da se "gradi dinamov stadion" — Thor
Mislim da ce maksimirski stadion na kraju tako biti izgradjen ko San Siro i da nece biti nista ni od navijacke posebne sjeverne tribine dinamovog plavog salona itd,itd. — Thor
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.