• Filip85
    8
    Meni se nekako čini da generalno od stadiona neće biti ništa....:/
  • masacusec
    4.7k
    Ljudi vole generalizirati te onak defetistički, sudeći po mnogim nedovršenim, a obećanim poslovima, zaključivati: "ma nebu niš od toga".
  • NKDZ86
    3.1k
    da je u klubu prošla uprava, stadiona sigurno nebi bilo, niti onog sporazuma niti ništa.
    danas u klubu više nije neozbiljna ekipa, krenuli su, htjeli su i započeli.
    stadiona će bit sigurno, to sam uvjeren jer naši ljudi vode klub, ne mumije, nosači kuverti i lopovi kojima je jedino bitno - vlastiti džep.
  • Jaro
    9.3k
    klub je u toj prici najmanje (ili nije uopce) bitan...
  • SAS1987
    16.5k
    klub je u toj prici najmanje (ili nije uopce) bitan...Jaro

Klub je bitan jer utjece na to što ljudi žele. Da su radili anketu prije 10 godina bi puno više ljudi bilo protiv izgradnje stadiona nego što je sada.

Zamisli pritisak javnosti na politicare koji bi "Mamiću izgradili stadion javnim novcem".
  • Jaro
    9.3k
    ma i dalje,ako nema politicke volje (ili klub ne odluci sam kupit zemljiste i izgradit stadion) nema ni stadiona pa da svi sveci upravljaju klubom...
  • SAS1987
    16.5k
    politicke voljeJaro

Politicka volja = Javno mišljenje
  • Mali dioničar
    17k
    ma i dalje,ako nema politicke volje (ili klub ne odluci sam kupit zemljiste i izgradit stadion)Jaro

I za kupnju zemljišta i za izgradnju u tvom vlasništvu ti naravno treba politička volja imajući na umu da je namjena zemljišta u ingerenciji političara kao i dozvole za gradnju.

Meni je više zapela za oko informacija da je Hajduk jučer došao pričati o stadionu s Vladom plasirajući informaciju “da imaju investitora za stadion”. Tko zna, možda bude Lukoil Arena.
  • The Undertaker
    7.1k
    Bilić još od prije derbija hodočasti banke po Zagrebu tražeći nove i/ili prolongaciju postojećih kredita. Ovo u Vladi je prije žicanje pomoći za to nego za stadion.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.