• SAS1987
  2.9k
  Pat pozicija - gradska vlast čeka da će uprava Dinama doći sa zahtjevom o koncesiji i da ih odjebu jer se "klub treba demokratizirati" a uprava Dinama zna da će ih gradska vlast odjebati pa so došli do zaključka da Dinamo može živjeti s ovim stadionom.
 • SAS1987
  2.9k
  Mislim da o tome još nije bilo diskusije pa je zato otvaram jer mi je ova reprezentativna stanka malo dosadna. Možda bi ovo pitanje / diskusija trebala biti u topicu "povijest / nostalgija" ali ipak sam stavio ovdje.

  Službeno je rekord Maksimira 64.138 gledatelja na tekmi Zagreb - Osijek (1973) a prodanih ulaznica je bilo 48.802. To svi znaju ali premalo ljudi zna da je Dinamo tada to službeno demantirao jer je po njima rekord bio iz utakmice Dinamo - Santos (55 000 prodanih ulaznica) a ocjene o broju gledatelja su različite. Od 64 000 pa i do spekulacija da je bilo oko 70 000. Ima netko neke preciznije informacije oko posjete utakmice Dinamo - Santos? Ili neka treća utakmica koja bi mogla biti rekordna?

  Tata mi je više puta pričao da je barem na jednoj utakmici 1982 bilo više od 60 000, možda čak i 70 000 jer su se navodno nenormalno gužvali po stepenicama itd. ali mislim da su to ipak do lošije procijene (da ne kažem lovačke priče) :grin:

  Nije direktan topic ali ako netko ne zna ali neke stranice pišu da je rekord Santiago Bernabeu postavljen na utakmici Real Madrid - Dinamo (128 000) a neke Real Madrid - Milan (129 000) :smile:
 • SAS1987
  2.9k
  eyn44247ul0qvhu6.jpg
  4b1t738vkg0pqhw6.jpg

  Koja glupost. Ako vec rade takve gluposti nebi bilo logicnije da pokriju prostor gdje je nekada bilo istok stajanje? :grin:
 • marcio amoroso
  6.1k

  Upravo tako. To se spušta do terena. Ovako nešto na pola, a ništa se nije postiglo.
 • Infinity
  4.4k
  Ja sam ocekivao da prekriju istok 'necim' sad kad nije upotrebljiv. Meni nije lose, ali nije ni cemu.

  Slazem se da je to trebalo pod kutom ici na 'istok dolje'. Tom sam se nadao jos dok je istok bio i u upotrebi. Sad su to sve mogli u komadu srediti.
 • Dudu
  2.1k
  Od koga je, dobro je :grin:
 • Neki tip sa Zapada
  4.6k
  Za početak, meni je s ovim bolje nego bez toga.

  Dakle, ovo je korak naprijed pa bih radije prvo pohvalio, nego prigovorio.

  A onda mogu i prigovorit, jer se apsolutno slažem da je moglo/trebalo na "istok stajanje". Okomitije, uočljivije, dobije se plava cjelina s istokom, ljepše bi izgledalo.
 • SAS1987
  2.9k
  Moglo se svašta napraviti u poslednjih 20 godina, recimo investicija spustanja istoka i sjevera do terena bi bila jako mala jer postoji sva potrebna infrastruktura (ulazi, priprema terena...) pa bi prije 10 godina bila isplatljiva i kao "temporary solution" :smile


  A što se tiće brzog vizualnog izboljšanja stadiona je River napravio odlićan posao. Ko da gledaš drugi stadion (opomena, oni su i ukopali teren jer im treba za sledjeću fazu rekonstrukcije stadiona).

  i6ni8lwztdods7bm.jpg
  hfy20o7kvuak9gvj.jpg
  :
 • reziser
  1.7k
  10.50 Marijan Tomurad (BM 365) je gradonačelnika pitao kakvi su planovi oko novog stadiona na Maksimiru, dok je Tomašević istaknuo kako "zna kakav je njihov program te da je dio njega pitanje izgradnje stadiona Maksimir, kao i transparentno upravljanje Dinamom". Tomurad je pak izvadio za govornicom plavu majicom s natpisom "Zagreb, Dinamo i svi njegovi navijači zaslužuju novi stadion" te je predao gradonačelniku.
 • deda
  6.1k
  Smetje
 • Neki tip sa Zapada
  4.6k
  Lik iz ekipe koja je imala 20 godina za rješavanje pitanja stadiona pita ovog nakon 3 i po mjeseca kaj je sa stadionom i daje nekakve šugave majice o zasluživanju stadiona!?

  Da je ljigić znamo, ali ovo je besramno dno. Jedno je ne imati obraz, nešto posve drugo namazat se govnima po licu i onda drugog pitat misli li se umiti..
 • SAS1987
  2.9k
  lik je dio Dinamove skupštine koja je odgovorna za stanje u Dinamu. To da proziva gradsku vlast je za njega win - win situacija jer to radi u navodnom interesu Dinama i u političkom interesu njegove političke stranke.

  Da Dinamo danas počinje sam raditi stadion bi u najboljem slučaju završio izgrađen na pola ko onaj u Valenciji.
 • kinfa95
  96
  umri smrade umri smrade
 • Mali Zeus
  518
  Nešto sam čuo da je neki lik izvlačio lovu iz kluba. Šteta jer je ta lova mogla ići u stadion koji traže i trebaju građani Zagreba i Dinamo, ali dobro klub nije bio s tim oštećen.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment