• masacusec
    6.2k
    Simptomatski je da su mediji koji su pod ingerencijom HDZ-a počeli podrobnije pisati o podrijetlu Tomislava Tomaševića, ističući pripadnost njegove familije Katoličkoj crkvi (stric generalni tajnik biskupske konferencije BiH) te dragovoljački status i desne političke preferencije njegova oca. Na taj način, privući će i desni dio birača od kojega se on buntovnički distancira.
  • NORTE
    19.6k
    "Profesionalni prosvjednici i destruktivci". Ne znam zašto se umjesto programima i argumentima neki natječu diskreditiranjem drugih oporbenjaka. Najbolji izbori ikad, pobjednika već imamo a to je raspad 365.
  • Mališan
    1.9k
    Završila debata na vernu. Dinamo se nije spominjao osim stadiona za koje su svi ponovili prijašnje odgovore.
  • SAS1987
    18.6k
    Dinamo se nije spominjao osim stadiona za koje su svi ponovili prijašnje odgovore.Mališan

Mislim da su svi kandidati kazali sve što se tiće dinama. I oko uprave i oko stadiona :smile:
  • Blue 67
    216
    teoldlldigyuhv86.jpg
    Pojavio se hak na društvenim mrežama. Ovo postaje ozbiljno bolesno!
  • NitkoBitan
    31.4k
    m9g9c6ewkva6i38x.jpg
    Sponzorirani video stranke Mozemo! na koji sam naletio na fejsu. Tomasevic prica po emisijama jedno, a njegova ekipa prica drugo... zar nije bilo price o "demokratizaciji" i ustupa zemljista klubu. Kak ovi na videu misle "umjesto novog stadiona" kad od Grada nitko nije ni ocekivao da izgrade stadion. Dat za zicaru 50-100 milja nije problem al je problem eventualno malo pomoc Dinamu oko izgradnje stadiona (pa i financijski manjim dijelom). Ima li ekipe na ovom forumu koja glasa za ove klaunove?
  • NORTE
    19.6k
    Ne treba ovo čuditi, uostalom niti jedna vlast ne bi uložila kunu gradskog novca u stadion. Sve ovo šminkanje zadnjih 10 godina je većinom radio Dinamo sam, kao što bi radio i novi stadion. Grad nikad neće sudjelovat u tome jer nema novca i neće ga ni imati.
  • NitkoBitan
    31.4k
    Cuj, grad daje na godisnjoj razini novac klubu za odrzavanje stadiona, zas ne bi jednostavno taj novac preusmjerili u djelomicno financiranje stadiona i dogovorili se sa Dinamom da u buducnosti sam financira te troskove na svom stadionu. Uostalom i ukoliko novi stadion bude u vlasnistvu kluba, on ce svejedno ostat u interesu grada. Vece utakmice ce sigurno privuc veci broj ljudi "iz vana" koji ce potrosit neki novac u Zagrebu i tak...
  • miro
    7.5k
    Apsolutno treba gradsku lovu za sport dat na to da se stvara baza, odnosno više love za klince, a ovo kaj su rekli za stadion je točno ono što Dinamu treba - evo vam zemljište kao jamstvo za kredit i u koncesiju na x godina. Ne znam zašto bi netko imao problema s tim. Na stranu sad te njihove ideološke pizdarije s kojima se naravno ne slažem
  • db-izbjeglica
    18.4k
    Ne možeš na stranu staviti "ideološke pizdarije" jer su one obrazac nečijeg djelovanja.
  • miro
    7.5k
    Sad pričamo o Dinamu i stadionu i ako vjerojatna buduća vlast u gradu da dobar prijedlog za Dinamo i stadion, kaj bi mi sad to trebali popljuvat zbog pederskih semafora? Imali smo ekipu 20 godina u gradu koja se lizala da svima, bez obzira na ideologiju, obećala Dinamu sve i svašta i usput uništila grad. Ako ćemo o obrascima djelovanja, mogli su se slobodno zvat Mamić Zdravko 365.
  • db-izbjeglica
    18.4k
    pa praktički sve opcije na izborima su dale identičan prijedlog za stadion.
    hrpu debila svakako treba popljuvati, a ne im aplaudirati zbog "dobre ideje" koja uopće i nije dobra.

grad treba sudjelovati u izgradnji stadiona, sve ostalo je najobičniji populizam!
    to nije nikakakav, ali baš ni najmanji financijski problem. neš ti financijskog izdatka u vidu milje eura sljedećih 20 ili 30 godina. stadion je jako bitna građevina i "landmark" svakog grada, jedna od nekoliko krucijalnih građevina javne namjene i ogroman interes svakog većeg grada. kojem gradu nije u interesu imati ozbiljan nogometni klub?

prebacivanje loptice na drugu stranu (svi značajniji kandidati upravo to rade) je odbijanje suočavanja s tim problemom, najobičnije "pranje ruku" koje je patentirano prije više od 2000 godina.
  • NORTE
    19.6k
    grad treba sudjelovati u izgradnji stadiona, sve ostalo je najobičniji populizam!
    to nije nikakakav, ali baš ni najmanji financijski problem. neš ti financijskog izdatka u vidu milje eura sljedećih 20 ili 30 godina. stadion je jako bitna građevina i "landmark" svakog grada, jedna od nekoliko krucijalnih građevina javne namjene i ogroman interes svakog većeg grada. kojem gradu nije u interesu imati ozbiljan nogometni klub?
    db-izbjeglica
    Ali, ali, što je s vrtićima i bolnicama?!
  • miro
    7.5k
    Ti spominješ hrpu debila, koja je jedina bila oporba Bandiću u skupštini, dok su mu svi drugi pušili kitu i dogovarali poslove - ti su valjda ok ako su ideološki ispravni ?! Imam troje klinaca koji moraju autobusima s Bukovca putovat u dvije različite škole, jer im je škola neupotrebljiva nakon potresa, ali model u kojem klub sam gradi stadion tebi nije prihvatljiv, e pa sori buraz....
  • db-izbjeglica
    18.4k
    tko je rekao da su OK?
    ja sam sve skupa nazvao hrpom debila, a ovi iz možemo su najveći.

pa nek se napravi i škola i djelomično sufinancira stadion, gdje je problem? tko ima što protiv gradnje škola? koje usput vrlo vjerojatno sufinancira i ministarstvo obrazovanja, a vjerojatno se lova može povući i iz eu. grad ima proračun od preko milijardu eura, u to stane sve, ali ne - bolje je rasipati lovu na stotinu nebitnih pizdarija.

pederski znakovi na semaforima će vjerojatno koštati kao i nova škola na bukovcu!
    taj prijedlog sa koncesijom je najobičnije pranje ruku, stadion se u tom modelu neće realizirati, jer će nastupiti novi "ali".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet