• Goncalo Santos
    1.9k
    Ono kad nije istrco na loptu protiv fruka u kutu, nije mi bilo dobro. Kako god treba reci da nas je spasio ovu utakmicu, gol primljeni nije njegov, a kad je najpotrebnije bilo iscupao je par divljih obrana.

Najvise mi se svidjelo sto je bio glasan, skace, galami, postrojava. Potpuno drugi covjek. Neva, do zime sto vise ovakvih partija, trebas nam na ovakvoj razini.
  • Zg123
    2.7k
    Ajde da je i on napokon nesto obranio i izvadio nas iz govana. Cestitke
  • Kujtim Shalla
    6.9k
    Svaka čast za današnju predstavu , odličan i Neva kakav nam treba . Nadam se da su loše igre iza tebe i da je ovo come back. Svidja mi se što je pratio igru i što je izlazio van izvan 16 i,spreman . To je to
  • GeneralNapoleon
    2.2k
    Spasio nas danas.
  • Tvrdica McTvrdi
    3k
    Prva u 50 utakmica da možemo reći spasio nam bod. Hvala, sljedeći
  • NitkoBitan
    32.5k
    Hehe da ga i ja pohvalim, dobro je to bilo ovu tekmu... ali je toliko "poletio" da je omasio onu loptu koju je htio boksat pred kraj, herc me skoro strefio.
  • Marc
    645
    Tolko smo bili loši da nam je Neva bio najbolji igrač.. čestitke za obrane danas.. evo podrška nek nastavi u ovom ritmu trebamo ga, znamo da ima potencijal. Neka ga ovo digne psihički..
  • Odani Zgd
    893
    U represetaciju š njim.....šalim se,spasio nas i hvala mu!!
  • Pacho
    9.3k
    Plivao je i danas, ali nas je spasio. Bravo.
  • Dzoni
    2.5k
    Bravo Neva, donio si nam 2 boda. Sad tako nastavi
  • miro
    7.8k
    Dobar je bio danas, ali kod gola mu opet lopta prolazi preblizu gol crti
  • Crni86
    16.5k
    Na svaki dobar potez imao po jedan los opet. Onaj izlazak na fruka mi nije bio jasan nikako, izgledalo je kao da sece prema lopti umjesto da trci.

Nisam nesto previse odusevljen i dalje. Jedna lasta ne cini proljece.
  • Maki2
    932
    Bio mu je takav izlazak jer je opet krenuo, pa zastao, pa opet krenuo. Vec opjevana boljka.
  • ElDorado
    6.7k
    I otisao u prazno kod kornera Rijeke i njihove zadnje sanse
  • NVKOD
    8.6k
    Suma summarum današnje utakmice: jedan obranjen zicer i brdo loših odluka.

Ne treba nam golman biti Neuer, ali podrazumijeva se da golman Dinama obrani koji zicer. Ili su nam standardi toliko nisko pali da svaku obranu bilježimo kao ključnu?

Golman si Dinama, a ne kluba iz 3. ŽNL koji poslije tekme nakon 10 primljenih golova otiđe nakrkati se ćevapima i lukom.

Nesiguran do bola, promaši loptu na korneru, igrač Rijeke ima prazan gol, izlazi na igrača pa stane pa opet malo izađe, nekako obrani. Jako, jako loše. Umjesto napretka, stagnacija ili pad u najbitnijim segmentima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet