• Mr Anderson
    14.5k
    Pa išla mu u glavu, da nije podigao ruke pogodila bi ga u glavu.Danko

Daj stavi naočale i pogledaj si snimku.
  • NKDZ86
    6.1k
    Daj stavi naočale i pogledaj si snimkuMr Anderson

klasično ljubazni kolega :lol: :lol:
  • Jaro
    10.9k
    Stavljanje Nevistica u sljedecim utakmicama je medvjedja usluga njemu - realno - očekujem zvižduke, ismijavanja i na najmanju vrijeđanje sa Zapadne tribine. Da naglasim - ne priželjkujem, ali očekujem - znamo kako je Baturina prolazio, kako su neki u prošlosti prolazili.
    Čovjek jednostavno ni u jednom trenutku nije dosegao razinu niti kontinuitet potreban za biti neprikosnovena jedinica Dinama. Dinamo mora imati golmana koje će tu i tamo obraniti nešto iznad razine prodjeka HNLa jer realno. Kiks je moguć kod svakog, sjećamo se Ladića neki, a većina se sjeća Livakovića. Imao je on grešaka (i nedostataka), ali ipak je puno više donosio ključnim obranama na 0:0 protiv ovakvih protivnika. Kad 75% vremena pritišćeš i pokušavaš otvorit bunker, neka kontra, korner će se zalomit...
  • NKDZ86
    6.1k
    Ima sreće kaj nema tribine istok. Zbog manjih i sličnih grešaka, Polovanec, Mikić, Ćale i nez ko sve su dobili poptene porcije svega
  • rokikaciga
    6.4k
    Išao sam vidjeti jesu li ažurirani famozni grafovi za HNL za ovu sezonu i izgleda da jesu.

I vele ti grafovi da je Neva četvrti najbolji golman u HNL-u. Ispred njega su Malenica, Zelenika i na prvom mjestu Kolić.

bJkfUWa.png
    IRlzsNJ.png

Stavit ću i Matijaša za kojeg smatram da je vjerojatno najgori golman u HNL-u iako ova stranica navodi da je to Hadzikic..

08PRsPf.png
  • Danko
    2.5k

Sorry krivo sam vidio , fantastična parada, neznam kak je ovo uspio skinut.

Screenshot-2025-10-24-14-58-08-820-com-miui-gallery.jpg
  • rokikaciga
    6.4k
    Rekao sam da svakog golmana lopta pogodi ako se dobro postavi. Kad čujem komentar "lopta je pogodila golmana" znam da se ta osoba razumije u tehniku branjenja kao Maricu u krivi k.

zw939Ce.gif
  • Danko
    2.5k

Stoji , ali raspravljamo jel mu išla u u glavu - išla je a ovaj pametnjaković bahati tvrdi da nije.
  • CastAway1986
    4.2k
    Kolic koji je popio 3 od tovara zadnju utakmicu bolji od Neve odnosno najbolji :rofl: Da se dovode igraci na osnovu grafova bili bi razina Vukovara ...
    Meni je kod Nevistica najveci problem taj da je lik izgubio samopouzdanje , čim su protivnici blizu našeg gola imam dojam da ga uhvati panika
  • rokikaciga
    6.4k
    Trenutno mi je bolji od Neve. Bolji mi je i Hadzikic trenutno koiji je po tim grafovima najgori u HNL-u. Ali to su već nijanse jer se kvaliteta golmana u HNL-u jako srozala u 3-4 godine.
  • Mr Anderson
    14.5k
    išla je a ovaj pametnjaković bahati tvrdi da nije.Danko

Kad si Marica.
  • Borovljanin
    342

Daj ajde. Da nije digao ruke, lopta bi ga pogodila u glavu
  • Fan
    1.6k
    Poprilično sam siguran da bi mu lopta prošla pored glave da je u trenutku šuta ostao ukopan na mjestu.
    Mislim, obrana kakvu mora napraviti svaki golman sa prosječnim, ili ajde malo boljim, refleksima, ali opet dobra obrana i nezz zaš se ismijava...
  • miro
    7.7k
    Ne ismijava se, nego je točno o o što si rekao - obrana koju bi napravio bilo koji HNL golman
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet