• Orc123
    13.7k
    Jos jedan u nizu vrhunskih partija
  • Tvrdica McTvrdi
    3.1k
    Apsolutna prevara oduvijek bio i sve one 3 dobre utakmice u karijeri su samo anomalije koje bi se dogodile da bilo ko od nas stoji 100 puta na golu. Grobar naših ambicija već treću sezonu i nema teorije da će igdje više braniti nakon Dinama.
  • NVKOD
    8.7k
    Kako je lijepo kad imaš golmana! Mislim na rezervnog golmana Celte logično...

KRIMINALNE reakcije. Svi segmenti. Obrane. Ispucavanje. Izletavanje. Dodavanje, a ne da nije 5 metara od njega. Sad će me netko uvjeravati da je obranio dobro i to jedan udarac, ma bravo za njega. Hoćemo opet ponavljati onaj obranjeni penal protiv Varaždina prije 2 sezone?

Juniori bi bolje branili. Odavno se znalo da će nas Neva koštati bodova i bodova.

3 milijuna eura plaćen, a vrijedi kao 3 milijuna iranskih rijala.

Doviđenja.
  • Zagi
    12.9k
    Rad nogu toliko loš da svaki upućeni udarac izgleda neobranjivo.
    4d šah Neva, svaka čast.
  • Dzoni
    2.7k
    Bolje da su na petercu posadili hrastovinu, bar bi je tu i tamo pogodili i spriječila bi da uđe lopta u gol
  • Ijayi Atiemwen
    4.5k
    Rođak od jednog našeg igrača mi je upravo napisao da mu je taj naš igrač napisao nakon utakmice “Da, on je jako slab golman, uopće ne pomaže ekipi”.
  • Masto
    356
    I onda se čudimo sto je atmosfera u ekipi takva kakva je
  • Ijayi Atiemwen
    4.5k
    Opet ide na dušu treneru koji ga forsira a svi vide na ne ide
  • Tvrdica McTvrdi
    3.1k

Ništa po meni on tu nije amnestiran, pa jebote kad si tako loš sam dođeš i kažeš trebam neko vrijeme za rekuperaciju, nema smisla da ekipa pati. Ako mi se spava za volanom sam stanem jer ne želim da zginemo, ne treba žena vikat na mene i otimat mi volan iz ruke
  • Zagi
    12.9k
    Je , isto kak su treneri prvi u redu za davanje otkaza kada je očito da više ne ide.
    Sebično je danas sve, prošla su ta vremena preuzimanja odgovrnosti (osim deklarativno , kada nema posljedica).
  • Tvrdica McTvrdi
    3.1k

Ma nemam ja iluzije da će netko bit prvi u redu, vjerojatno većina nas ne bi bila na svom poslu, ali kad baš već stoti put zapališ ured pa valjda svi imamo toliko kolegijalnosti da kažemo pa u pičku materinu maknut ću se sa strane.
  • Zg123
    2.8k
    Kovavevic kad dobije pedalu moze slobodno povesti i Mrcelu sa sobom u paketu sa svojim ljubimcem Nevisticem
  • Zagi
    12.9k
    vjerojatno većina nas ne bi bila na svom posluTvrdica McTvrdi

Jebiga onda. Tu je problem.
    Ako ti sam nisi spreman na tako nešto , nemoj očekivati od njega. Zašto bi neki futbaler bio bolji od tebe, po čemu?
  • Tvrdica McTvrdi
    3.1k

Drugi dio rečenice, ako nešto zajebem ne prvi ne drugi ne treći ne peti nego baš stoti put mislim da nitko od nas nije toliko tvrdoglava mazga da se sam ne bi povukao. Nitko. Jedino AP valjda, taj bu vječno trajo. Čak je i Sanader dao otkaz
  • Orc123
    13.7k
    Veli Kova da tesko da je mogo bolje reagirati?! Hehe pa tesko da je moga gore Kova, jbt.....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet