• Bosna86
    12.9k
    Ritam srijeda-subota nastavljamo domacom utakmicom protiv Sibenika. Nakon serije od 3 zahtjevnije utakmice, dolazi nam par laksih. Prva od njih je protiv Sibenika. Sibenik se nalazi na sedmome mjestu i dolazi nam u goste na krilima sjajne pobjede protiv Lokomotive od 4:0. Ipak, sve osim nase (uvjerljve) pobjede bi se smatralo velikim iznenadenjem. Zbog velikog broja izostanaka, ocekujemo nesto izmjenjen sastav gdje ce glavninu posla morati odraditi rezerve. U desetom mjesecu smo ih pobjedili 2:0 u gostima te ne vidimo razloga da se tako nesto ne ponovi i sutra.
    1. Kakav rezultat ocekujete? (43 votes)
        Pobjeda Dinama
        86%
        Nerijeseno
          2%
        Pobjeda Sibenika
        12%
  • Infinity
    21.2k
    Mirisem danas malo prosaran sastav i dobru partiju Marka Tolica. Danas i u utorak bi mogli probati neke nove stvari, mada bez previse oscilacija, sve ispod sest bodova je podbacaj.
  • marcio amoroso
    50.9k
    Očekujem ovako nešto.
    Livaković- Stojke, Perić, Gvardiol, Leovac- Franjić- Hajrović, Tolić, Mišić, Orša- Petko
  • Eduardo
    29.1k
    Ja Tolića čekam već duže vrijeme, ali nikako da dočekam. Idealna tekma da napokon dobije nešto više povjerenja i krene od prve minute.
  • Krizy
    71.5k
    Stojke zadnja utakmica 19.12.
    Ne bi me čudilo da Kastrati ili Franjić bude desni bek, Tolića i ja očekujem i nadam se da će krenuti od prve. Još sam ga stavio i u SN Fantasy.
  • Krizy
    71.5k
    Zanimljivo da smo Šibenik dobili u svih 20 domaćih utakmica, uz gol razliku 61-10
  • Carrasco
    7.2k
    Livi, Leovac, Gvardiol, KTC, Stojanović, Misic, Jakic, Majer, Orsic, Beli, Gavra

BTW. Meni Fantasy treba zabranit, stavljam samo dinamove igrače, nesto slicno kako sam igrao i predictor... pobjeda Dinama u hendikepu pa makar igrali i protiv Reala...
  • Navijač Dinama
    12.3k
    Opa, Mišić od prve
  • marcio amoroso
    50.9k
    Tolić opet rezerva, Izet također.
  • Dudu
    3.1k
    Očekivao sam konačno Tolića od prve minute, ali ajd drago mi je da ćemo vidjeti u akciji od prve minute Mišića i Belog.
  • Dragon1Warrior123
    5.1k
    O bože. Jako lijep gol al jel nemožemo ne primit bar jednu haha
  • Dudu
    3.1k
    Au kakav gol, svaka cast
  • og1986
    2.9k
    Stalno opušteno,bez pritiska uđu u igru i onda tek kad prime gol krenu napadati.
  • Majki2111
    4.2k
    Trenutno igramo odlično. Šibenik igra iznad svojih mogućnosti. Teškomće oni ovako cijelu tekmu.
  • Dragon1Warrior123
    5.1k
    Mišić ako ovako nastavi bit će odlično pojačanje.
  • og1986
    2.9k
    Evo, beli zabio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention