• GaijiZG
    1.8k
    Al šta ja ovo gledam meni nije jasno. 3 tovara koja se nikako ne uklapa u igru uvodi. Nema desnog beka, Sigur ga otpili, ne zove Smolčića. Ako već oćeš ispoštovat regionalni ključ, stavi Moru il Domagoja Bradarića. Ova Dalićeva Hrvatska jednostavno vrijeđa inteligenciju.

Stvarno se nadam da se Jakić nije sjebo radi ovako nebitne utakmice.
  • Tongo Doumbia
    4.6k
    Bravo za majstora na klupi. Otpao mu desni bek koji to nije, pa je alternativa krilo.

Pa daj šansu beku Rijeke ili Hajduka, Tudoru iz Rakowa, totalno nevažno.

Ali ne, on je ponosan i prije bi pozvao kondicijskog iz Eintrachta nego najboljeg beka u HNL, čisto da nam dokaže da smo svi mi glupi.
  • Facke
    4k
    Jakić je danas odigral dobru utakmicu. Nadam se da nije nist strasnoga.
  • Maxova dijagonala
    1.4k
    Rekli bi zli jezici ušli Perija,Niksi i Pašalić a mi primimo gol :lol:
  • Nolifer
    8.6k
    Zakaj da bude jednostavno, kad moremo komplicirati
    ... A izbornik nam se pogubio izmjenama i eto sranja
    ...
  • Dani Olmić
    456
    Uzas … Linolada bi se trebala oprostit sama … prije nego sto skroz sjebe reprezentaciju
  • don
    7.1k
    Gvardiol ogroman propuh u obrani
  • IvanPerić1945
    39
    Dalić se pogubio kad je skužio koga je sve zvao i koga mu sve nema
  • Dani Olmić
    456
    bitno da rastura za city onaj šugavi
  • Izet Hajrović
    2.3k
    Ali Lugonjić, koliko puta se samo ispričao zbog zamjene identiteta? Koliko puta nije niti primijetio da je fulao igrača? Koji antitalent. A stručnjaka na klupi bolje ne komentirati. Zašto se morao vratiti na postavu s 4 iza i to s krilima koja nisi krila, špicom koja nije špica i desetkom koja nije desetka? I još jedna stvar, zašto Jakića nije ostavio na klupi na poluvremenu s obzirom na to da je u prvom poluvremenu pao na tlo i očito je imao problema s koljenom. Zašto dečku riskiraš karijeru? Liječnička služba također cirkus ako to dopuštaju.
  • Georg Koch
    4.9k
    Škotska je do veceras u 2024.godini pobjedila samo Gibrlaltar u 11 odigranih susreta.
    I onda smo dosli mi :sweat:
    Uz to, tu su 3 velebna remia sa Finskom, Poljskom i Portugalom.

Clap, clap.
  • ElDorado
    344
    Od njegovog pateticnog mljackanja, neprincipijelnih poteza i potpunog taktickog neznanja vec mi se tolko sere da sam na ove rezultate potpuno ravnodusan. Samo Dinamo!!!
  • ShanKu
    1k
    Izbornik radi političke zamjene s oznakom #obitelj umjesto da radi promjene koje mogu donjet bod ili 3
  • Nolifer
    8.6k
    Mi pomognemo sad Skotima, a Celtic Dinamu, svi sretni zadovoljni....
  • Maxova dijagonala
    1.4k
    Staviš krila na krila,desetku na desetku,osmicu na osmicu,desnog beka na desnog beka itd...
    Zlatko jednostavno je! Čemu kompliciranje?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.