• Paggini
    87.8k
    Jel samo ja rifrešam HNS webshop čekajući da izbace te fantastične Infinite Legacy majice, imam taman 70 eura, nadam se da će biti dovoljno, Luka je to ZASLUŽIO jer nas je sve ZADUŽIO :love: :love: :love:
  • Noel
    21.8k
    Jel samo ja rifrešam HNS webshop čekajući da izbace te fantastične Infinite Legacy majice, imam taman 70 eura, nadam se da će biti dovoljno, Luka je to ZASLUŽIO jer nas je sve ZADUŽIO :love:Paggini

Odi na jutuba utipkaj Jure Brkljača - Kapetan, zahvalit ćeš mi na otvorenju Kranjče sa 17 pivi.
  • CerealKiller
    424
    Slažem se da smo odigrali loše ali ovi komentari da će nas Gana sigurno dobiti mi ne idu u glavu. Ljudi pa oni su na teški krump izvukli x protiv Paname u 90 i nekoj minuti. Trebali su izgubiti u toj utakmici. Dakle nit su oni nešto dobri nit smo mi tako loši. Garantiram da ćemo to dobiti
  • Mlađi referent
    15.7k
    Livi
    Valincic Galesic Sutalo Goda
    Stojkovic Misic Sucic/Baturina
    Lisica Beljo Vidovic

Koliko bi daleko otisli?
    jakov1

Već bi bili vani
  • ZG plavi 01
    392
    pa to i je problem kaj ne prate nogomet. Mi koji pratimo smo manjina kad je repka u pitanju i onda takvi pumpaju ego Dalicu.
  • jedan u nizu
    18.4k
    Jedina utjeha koja bi mi bila u slucaju ispadanja ili poraza od Gane, je da je Dalic bivsi nakon prvenstva.

Ali poznavajuci njegovu poniznost i kult koji je stvorio oko sebe, nekako sve manje vjerujem u to.

Kako bi nam jedan Bilic dobro sjeo u buducnosti na klupi ...
  • lukaoj
    262
    pa razliku od Paname, Gana ima jedno 2-3 igraca top klase i fizicki su jaka ekipa i imaju prodorna krila. Znaci nas su Panamaci mucili po krilima, a Panama ima 0 igraca u ligama petica. Meni je Gvardiol nas najdrazi igrac, ali bojim se kaj ce mu Semenyo raditi. Ne kazem da cemo izgubiti od Gane jer realno Gana je prosla dalje, oni mogu i izgubiti svejedno im je.
  • DrRatoljub
    970

Svašta mogu tolerirati, nisam fan Dalića, ali braniti Antu Čačića, e to nece moći.
    Čovjek je imao daleko najjaču reprezentaciju, imao je Pjacu u naponu snage, Kramarića i Roga na klupi, a da ne pričamo da su svi senatori iz Rusije (osim Mandžukića) bili u najboljoj formi na tom natjecanju. I sve je uspio uprskati svojim tvrdoglavim vođenjem momčadi i kukavičlukom.
  • Paggini
    87.8k
    Ljudi pa oni su na teški krump izvukli x protiv Paname u 90 i nekoj minuti. Trebali su izgubiti u toj utakmici. Dakle nit su oni nešto dobri nit smo mi tako loši. Garantiram da ćemo to dobitiCerealKiller

Brajko izvukli su na teški krump pobjedu u 90. minuti, a mi smo na teški krump izvukli pobjedu u 50 i nekoj minuti. Trebali smo izgubiti u ovoj utakmici gledajući sve prilike.

Mislim, nama je LIVAKOVIĆ najbolji igrač utakmice PROTIV JEBENE ŽVALJAVE PANAME, tu staje sva priča
  • Jaro
    12.1k
    pa to i je problem kaj ne prate nogomet. Mi koji pratimo smo manjina kad je repka u pitanjuZG plavi 01

Sad znamo kako se osjeca onih 50 pratitelja rukometa svakog siječnja... :rofl:
  • CerealKiller
    424
    Ponavljam slažem se da smo odigrali loše ali mislim da se tu Panamu lagano podcjenjuje. Ne samo da je ta Gana izvukla x u 90. oni su u toj utakmici bili POTPUNO nadigrani. Ako niste gledali utakmicu samo pogledajte statistiku.
  • GOAT
    8.2k
    Jel samo ja rifrešam HNS webshop čekajući da izbace te fantastične Infinite Legacy majicePaggini

Ali to nije sve, ako nazovete odmah uz majicu dobijete i dres i to sve za nevjerovatnih 230 eura!

https://shop.hns.family/nike/dres-match-home-modric-200?tid=1
  • dzg7
    483
    “Ako Hrvatska završi druga u skupini, igrat će u Torontu protiv drugoplasiranog iz skupine K u 1 sat ujutro po našem vremenu 2. srpnja, u četvrtak.

Ako Hrvatska završi treća u skupini, igrat će u Kansas Cityju protiv prvoplasiranog iz skupine K , u 3.30 sati ujutro po našem vremenu 4. srpnja, u subotu.”

Uf ovo 3.30 s petka na subotu bi bilo idealno :smile:
  • Paggini
    87.8k
    Ali to nije sve, ako nazovete odmah uz majicu dobijete i dres i to sve za nevjerovatnih 230 eura!GOAT

Novaca nemam ovoliko, ali za LUKU, KAPETANA, HEROJA koji je uvijek GINUO ZA OVU ZEMLJU, posudit ću novce od onih koji imaju i vraćati ne znam kako!!!
  • Ludovic IX
    11.9k
    ante čačić je bio mamicev potrcko ali za dalica je dr. nogometa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.