• austrijanac
    12k
    Livi, Šutalo, Stanišić i Baturina jedini vrijedni spomena.

Sve ostalo, ne znam kaj da komentiram na ovak neispavano stanje.

Cak i necu krivit igrace, nit su se birali, nit zvali, ali ovo je kaj je gospon “najte me propitkivat” postavio je za svaku osudu.

Kad se sjetim kak se Barića i Cicu ubijalo, ovu svetu kravu se ne smije dirat…

P.S., izjava da je Lukica bio dobar i da je Gana odlicna je debilna, on zivi u nekom svom svijetu, te bi radije gledao Olica nakon 1.7., nego ovog taktickog maga.

Samo potvrduje cinjenicu da mi nemremo nabrojat tri nasa kvalitetna trenera.
  • Ludovic IX
    12.1k
    Čitam na jednom portalu analitiku krune jurcica. I hvali dalica za hrabro uvođenje krame i budimira te kasnije oba sucica koji su donesli mirnocu.

Ja ne kužim. Jel oni misle da mi laici nemamo oči. Drugo poluvrijeme je bila preslika prvog s time da se Panama i otvorila pa smo dobili taj zicer. Krama nije doneso ništa. Petar sucic hrpu grešaka a luka sucic samo greške u odlukama.

Panama je bila na svakom skoku jača od nas. Budimir nije jedan napadački skok dobio. I ubaciš budimira i onda ne pošalješ niti jedan centarsut za njegovu glavu. A dok je musa bio, onda ih šalješ ali musa nikad nije tam di je lopta.

Ovo nije najboljih 26 koje imamo i zato je žal još veća sto ćemo ovaj SP potrošiti na dizanje spomenika dalicu koji je umislio da je vrstan strucnjak.
  • Jurki
    26.7k
    Kad se sjetim kak se Barića i Cicu ubijalo, ovu svetu kravu se ne smije dirat…austrijanac

Bravo. A obojica, laka im zemljica.. su zaboravili o nogometu vise nego kaj je ovaj češalj za burek ikad znal.
  • Efes Pilsen
    16.3k
    Zapravo uvodenje Budimira se i treba pohvalit i to ne samo radi gola - on je zapravo zadrzao par lopti i iznudio par prekrsaja sto je miljama daleko od ucinka Muse. Mislim smijesno, ali tako smo losi da je daj sta das..
  • Ludovic IX
    12.1k
    Ante "tv serviser" čačić je zaboravio više o nogometu nego je dalic ikad znao
  • emilperska
    17.2k
    Jedna od većih sportskih nepravdi je da je linolada dobio Čačkeov stroj i odveo ga do srebra, a Čač mač ispao od Portugala (kasnijeg prvaka) iz kontre prije koje smo zdrmali stativu i nakon što je naguzio prethodne europske prvake (Španjolce).
  • Ludovic IX
    12.1k
    ali od početka igraš na Marca pasalica i njegove centwrsuteve i onda staviš musu a budimir kao jedan od najboljih igraca glavom u primeri ti na klupi.
  • Jurki
    26.7k

Taj stroj je stvorio Bilic, usavrsio Čačke, a vrhnje pobrala ova teska prevara.
    Život stvarno nije pravedan da ga jebes.
    Ovako ruzan i negledljiv nogomet se ne sjecam kad smo igrali zadnji puta.
  • ZG plavi 01
    457
    Evo gledam sad na indexu di ispituju ljude na trgu kako su zadovoljni s utakmicom i budale svi puni pozitive. To i Dalica drzi na zivotu kad je 95 posto navijaca repke zadovoljno ovakvim utaimicama. I opet ce se zaboraviti mucenje i kriminalna igra.
  • Jurki
    26.7k
    da, samo su te ljude trebali prije pitati, dal aktivno prate nogomet i da to svoje misljenje o repki argumentiraju na neki nacin.
    Anketa je isto kao i da su ih pitali dal je dobra politicka situacija u Zimbabveu.
  • Doktor Kunić
    6.8k
    a kaj misliš da će staviti na video nekoga ko propitkuje odluke našeg štaba? Taman posla, pa to je nedopustivo.
  • Masto
    1.8k
    rezultat pobija, za oči, lošu igru. ništa novo
  • austrijanac
    12k
    Samo cu rec Boze vrati mi Dinamo, prijateljske, transfer sapunice, nagadanja i sve kaj ima veze s nasim klubom.

Repka je svetinja, uvijek ce se podrzavati, ali trenutno gustam vise u tekmama Novog Zelanda nego nase repke.

Radije bi citao Drazena Antolica i njegovo baljezganje o upravljanju kluba, nego ovaj fejk pozitivizam oko repke.
  • Paggini
    90.6k
    Jel samo ja rifrešam HNS webshop čekajući da izbace te fantastične Infinite Legacy majice, imam taman 70 eura, nadam se da će biti dovoljno, Luka je to ZASLUŽIO jer nas je sve ZADUŽIO :love: :love: :love:
  • Noel
    22.2k
    Jel samo ja rifrešam HNS webshop čekajući da izbace te fantastične Infinite Legacy majice, imam taman 70 eura, nadam se da će biti dovoljno, Luka je to ZASLUŽIO jer nas je sve ZADUŽIO :love:Paggini

Odi na jutuba utipkaj Jure Brkljača - Kapetan, zahvalit ćeš mi na otvorenju Kranjče sa 17 pivi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.