• Eduardo
    21.7k
    Jovićević no.1

Ne pamtim da je nekad netko u toliko malo vremena pokupio toliku količinu hejta.
  • Dudu
    2.6k
    Lik je dosao u najgorem mogucem trenutku poslije jednog od najuspjesnijih trenera u povijesti, bez ikakvog autoriteta i referenci, jbg.

Zelim mu srecu da uspije negdje, ali ne mozes se ucit na Dinamu, idi negdje u skladu sa svojim renomeom.. hvala i sretno
  • deda
    34.3k
    Ja mislim da ga čak nitko ni ne hejta, jednostavno on nije za to i gotovo.
  • Guinness
    2.4k
    Šteta, nadao sam se ispadanju iz europe, a on već ošao...

Meni 3 najgora trenera Dinama u zadnjih 15ak godina: Mario Cvitanovic, Ivaylo Petev i Igor Jovicevic.Crusades1986

Općenito tri najveća klauna u povijesti kluba, ali zadnji je debelo najveći klaun do sad.
  • Guinness
    2.4k
    Ja mislim da ga čak nitko ni ne hejta, jednostavno on nije za to i gotovo.deda

Hejta hejta, itekako. Od 2018. sa svojim izjavama mi se zgadio a ni pojavom ne oduševljava. Tad je još on slavodobitno najavljivao kako će jednog dana preuzeti prvu ekipu, a Bjelica tek došao i slično... Također i one gadljive populističke izjave o velikoj ljubavi prema klubu...
  • Dino
    3k
    Zatvarajmo temu, administracijo! :party:
  • reziser
    6.9k
    Otkaz treneru je srušio i zonu.
    Totalni kolaps :razz:
  • Infinity
    16.9k
    Majki, drzi se!
  • Crusades
    14.2k
    Jel to Majki hakiro forum? :lol:
  • Dragon1Warrior123
    3.4k
    Jel to Majki hakiro forum? :lol:Crusades1986

Svi znamo da ne libi povući ilegalne poteze :rofl:
  • r1oma
    1.5k
    Kaj mislite tko bi mogao biti iduci trener? Po medijima se nagađa da bi mlađi brat mogao uskocit do kraja sezone
  • Infinity
    16.9k
    Ma Tomic 99%, samo da taj privremeni ne postane dugorocni nakon tri sretne pobjede.
  • BBB Sibenik
    5k
    Dobro zboris.. al ne virujen da ce to bit Tomic tesko. Triba zavrsit prvenstvo ostat drugi i na lito kvalifikacije. Ako ce mo se vodit praksom do sad taj privremni ce bit tipa Krznar , Mamic jr. nece sigurno dovoljno su nadrkali navijace !
  • Dino
    3k

Ides buraz dobili smo i ikavicu na forumu, dobrodosao prijatelju!
  • BBB Sibenik
    5k
    Al sam jedini...fala stari!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.