Ja neću.
Ovo je toliko ružno, jadno, neprimjereno navijaču kluba koji se diči da je simbol hrvatstva, da je imao šahovnicu kada nitko nije, da okuplja ljude iz svih krajeva gdje se "diše hrvatski".
Ma i gdje se ne diše tako. Dinamo je, tepamo sebi i njemu, veliki klub.
I u takvom nema mjesta za nekoga tko je rođen u Dalmaciji ili Hercegovini!? A za pretpostaviti je ni u Bosni ili, štajaznam, Srbiji k'o Kuže.
Sramota je takve stvari pisati, dragi Sljeme.
I nemoj mi samo objašnjavati da si mislio na to za koga Moro navija ili ne navija ili sta je ili nije rekao kad je otisao. Čak i da jest, a ja ne znam da jest išta problematično, Menalo nije.
Dakle, "problem" može biti samo u tome odakle su, što si drugom rečenicom i pokazao.
Žao mi je ako te to vrijeđa - ali takve izjave nisu dostojne Dinama. Niti njegove simbolike niti njegove veličine. — Neki tip sa Zapada
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.