• tp1997
    1.6k
    Meni također nije jasno rješavanje igrača pod svaku cijenu ako im plaćamo da odu.

Kao, uvodimo salary cap da se uštedi, ali onda te iste visoke ugovore koje ne želimo imati isplatimo samo da bi igrači koji ih imaju otišli...
  • austrijanac
    7.2k
    Kako god, na valu optimizma, ostajem pribran i nadam se još 3-4 kvalitetna pojačanja.
  • Odani Zgd
    581
    Koji hebeni Radeljić, dvije milje i Topić....kad god smo trgovali s Riječanima,uvijek smo popušili...daš toliku lovu i Topića,a malog Perkovića šaljemo na posudbu.Nadam se da se taj transfer neće ostvariti.
  • Peškaman
    7.1k
    Nadam se da ne idemo po Radeljića, uzeli bismo praktično čitavu obranu Rijeke koja je na kraju prvenstva imala isti broj bodova kao i mi, u daleko najgoroj sezoni.
  • Niko1986
    1.8k
    Objavit će se danas dva transfera da se malo smiri javnost…
  • Davieboy86
    542
    Ulazna ili izlazna transfera :rofl:
  • GeneralNapoleon
    1.7k

Mudri i Soldo da ljudi jos vise popizde :lol:
  • pešća
    319
    "Ademiju je dopušteno da ode iz Dinama, a klub će mu isplatiti posljednju godinu ugovora."

Laganih milijun eura u vjetar.
    NORTE

Znaci novi godisnjaci ce odvojit svoje novce da klub isplati Ademija, krasno.

Moglo mu se isplatit 50%. Velika legenda Dinama trazi do zadnjeg centa pare. Mrs.
  • Dr Hofmann
    3k
    Ne znam ništa više, toliko informacija danas se vrti da imam dojam da se raskid s Petkovićem i Pjacom dogodio prije mjesec dana, a ne jučer.

img
  • Crni86
    11.5k
    Evo sluzbeno i mudrog, uzeo pjacinu 20-tku
  • Nogo
    7.1k

Ajmooo Mudriii nas Dinamovac!
  • Jay
    1.7k
    Uzeo 20 na leđa, sad znamo zašto se čekalo s predstavljanjem /s
  • GOAT
    2.9k
    Mudri zavrsava sezonu sa 15 golova lagano

Dobrodošao :fire:
  • Davieboy86
    542
    Svi bi ovdje prosle godine bubreg dali vidjeti Mudrog u Dinamu zato mestre nas dobrodosao doma!
  • Dinaminjo
    1.5k
    Morate razmisljat i financijski.

Ako imamo za sada 30m od izlaznih transfera v zepu, onda je bolje otkazat nekome ugovor odmah i smanjit dobit nego to razvlacit 12 mjeseci i platit veci porez
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.