• Ludovic IX
    8.8k
    @Izet Hajrović jel ti znaš uopće što znači remont. Evo, @droljo radi u tvornici pa može potvrditi ali remont kad se radi na kutonskoj petrokemiji, proizvodnja stane, svjesno se ide u gubitke jer ne proizvodis da bi zamijenio one dijelove koji su stari i dotrajali i koji ti rade rizik da proizvodnja stane kad ne želiš i napraviš puno veće gubitke no na koje si računao.

Tako i boban radi ovaj remont - rješava se starih dijelova i mjenja novima iako je to trenutno gubitak par igrača koji su u ovom trenu bolji od onih s kojima ih trenutno mjenjas. Ali on to radi svjesno jer ako ostavi petka i pjacu sa ovim ugovorima sljedeće 2-3 sezone, prvo ima ogroman trošak koji je htio smanjiti a nije uspio. Drugo, petko mu bude prvi napadač mo što bi zdrav bio, ozlijedi se u 2. mjesecu i nema ga do kraja sezone i mi opet krpamo i izgubimo naslov jer nemamo pravu zamjenu jer je nismo kupili jer je fond placa potrosen na njega. Treće, računa da ce oni koji su trenutno lošiji igrači, postati u skorije vrijeme bolji i to nebi postali ako bi im uloga bila minoran.

Kralj je mrtav, živio kralj
  • vjeko1701
    15.7k
    Rijeke il OsijekaGeneralNapoleon

Ne znam kada je Rijeka zadnji put platila odštetu za igrača pa da ovo izgleda kao njihov prijelazni rok. Osijek je znao platiti pa ajde al je u zadnjih 6 prijelaznih rokova svega dva puta platio igrača 1M ili više.
  • Omake
    9.3k
    Slažem se. Nije on loš defenzivno, samo nije još sa snagom na ti. To se da promjeniti za godinu dana. Primjer iz NBA lige. Kaleel Ware je kao freshman na sveucilistu bio kao grana. Godinu kasnije dobio par mišića i Miami ga izabere kao 15 na draftu, pa kao rookie se dobro nosi s ostalim centrima u ligi. Ohrabrujuće brojke za prvu seniorsku sezonu, a igrao je austrijsku prvu ligu.
  • Hebimir Strašni
    84
    Lisicu sam ja igrom slučaja pratio još od mlađih kategorija i on je uvijek slovio kao jedan od najvećih talenata Istre "ikad". Rano je on krenuo i u seniorsku momčad međutim dečko stalno imao probleme (do ove sezone) s ozljedama a imao je problem i s nekom "misterioznom bolesti" koja je još veći misterija nego ova zadnja Petkova pubična. Prošla sezona mu je valjda prva di je odigrao u komadu i pokazao taj svoj najavljivani talent. U glavi je dečko čini mi se jak i ak' bude zdrav nebu on rotacijsko krilo nego budući Vatreni.
  • Olmic
    4.8k
    Neka dovedu

Radeljica,Sosu,Ivanuseca,Belju i Miereza. Kaj trazim previse?
  • Sbkbbb
    333
    Ja bi jos pokusao sa Zvonarekom pa neka Vidovic, Perez i Lovro ustedu na gorivu i skupa dodu.
  • Zagi
    9.9k
    s ozljedama a imao je problem i s nekom "misterioznom bolesti" koja je još veći misterija nego ova zadnja Petkova pubična.Hebimir Strašni

Kaj nije imao repetativne probleme sa zadnjom ložom, problemi dosta tipični za jake sprintere?
    Nisam detaljno pratio ali mislim da je tako nešto išlo prema van.
  • Hebimir Strašni
    84
    E da kad bi još Zvonareka utrpali ja bi bio zadovoljan :)
  • Common Sense
    1k
    Ako može nek samo kratko stanu prije granice u Rosenheimu i pokupe moju tetku ako ima mjesta u autu, ide u toplice na rehabilitaciju..
  • Orc123
    11.9k
    mogu usput i pogledat jedan auto kaj me zanima da ne kupujem na pamet? Tetki placam sladoled dok ceka :lol:
  • Hebimir Strašni
    84
    Ak gledaš auto mogao bi se i ja priključit da vidim ima kaj zanimljivo za mene .. budem i ja okrenul rundu nema frke :)
  • Sbkbbb
    333
    Eto ga, vrlo brzo smo se sve dogovorili :lol:
  • Izet Hajrović
    5.4k
    stoji, samo što su nogometaši ljudi, a ne strojevi. Kada natrpaš novih xy igrača, teško je očekivati da će to klapati u startu. Zato se u nogometu remont radi postepeno. Veliki klubovi isto rade remont, radio je i Real kada se okrenuo mladim igračima i bili su svjesni pada rezultata zbog toga zarad budućnosti. E sad, mi i Real nismo isto, drugačije se financiramo, drugačije preživljavamo. Kako bismo mi preživjeli potencijalni novi gubitak naslova? Drastično bi morali smanjiti proračun, ovi igrači koje dovodimo odjednom bi postali preskupi, a ovi mladi koje bi trebali prodati ne bi postigli neku cijenu jer nisu u izlogu. Puno toga je na kocki ovakvim remontom.
  • Ludovic IX
    8.8k
    7 LP u zadnjih ohoho godina..ostalo europska liga. Ili ti misliš da mi ni do Europe nećemo doći pa neće bit u izlogu.

Plačes previše. Ovo tvoje je dsvno izašlo iz okvira kritike. Sad je plakanje postalo
  • JakovK6
    94
    Remont je trebao početi i davno prije i to bi bilo postepeno kako kažeš. Ali jebiga, nije se ništa radilo po tom pitanju i ove sezone će biti znatno veći remont da se to nadoknadi. Kaj se najgore može desit? To da ne budemo prvi isto ko i ove godine, ali bez igrača koji su plaćeni preko 1M eura za to da šeću po terenu. Ali nema brige, uvjeren sam da osvajamo ako se dovede još par konkretnih pojačanja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.