• dinon7
    1.8k

Slažem se kolega. Javno koketiranje njegovog menadžera te odnos istog s Bobanom plus odlazak Pjace. Ima dosta argumenata koji ukazuju na takav rasplet situacije
  • Hebimir Strašni
    84
    Lisica bi mogao biti najveće iznenađenje ove godine ako ga zaobiđu ozljede.
  • emreli21
    406
    potpuno sam protiv dolaska topića, ne vidim da nam može pomoći pa ni kao treća špica. o lisici nemam neko mišljenje, ali baš ga svi (boban, jakir, sopić, krznar...) hvale, pa vjerujem da vide u njemu nešto što ja ne. i zbog toga nisam baš tako razočaran.
    slično kao s crncem, da je iz slavena došao u dinamo, svi bi bili razočarani. a onda on ode u poljsku pa norwich. i sad žalimo jer smo ga propustili. hoxha bio puno bolji i opasniji u slavenu od njega, sad se vidi da nije za dinamo. tako da nemam problema s dolakskom lisice, nimalo.
  • rokikaciga
    2k
    Pričao sam s jednim sportskim djelatnikom prije mjesec-dva i spomenuo je Lisicu kao ozbiljno desno krilo, predviđa mu veliku budućnost. Očito je da svi koji su "unutra" vide strašan potencijal u njemu.

Po meni će on procvjetati u Dinamu jer će imati 2-3x više šansi nego u Istri, igrat će sa boljim suigračima, imat će dobre mentore, moći će razviti ono što mu zapravo nedostaje - odluke u zadnjoj trećini ali i to je iz utakmice u utakmicu sve bolje.
  • Laugreano
    4.2k
    Od mladih napadača ja sam za Ramšaka ili Grgića.
  • Zagi
    9.9k
    potpuno sam protiv dolaska topića, ne vidim da nam može pomoći pa ni kao treća špica.emreli21

Na temelju čega baziraš to mišljenje? Koliko minuta si ga gledao nakon Bišćan sezone?
  • Omake
    9.3k
    izvolte. Djeluje kao dosta kompletan wingback koji ima problema s duel igrom. Peruanci ga vrbuju da promjeni reprezentaciju jer je dosad igrao za Švedsku mladu. Rođen u 12 mjesecu 2005. Austria Beč je s njim primila svega 32 gola u 32 kola, vjerojatno nije tolika truba defenzivno koliko dueli pokazuju. Doduše i Valinčić je u prvoj sezoni u Širokom imao problema s istim stvarima. Jedino ako nam nije preskup, jer je 2,5 mil po TM.

5ZEDxAJ.png
  • emreli21
    406
    pa čak dosta. po meni mu najveća prednost što se zna naći na dobrom mjestu, ima nos za gol. ali (kažem po meni) je prespor, nema dribling, nije moćan u skoku, nema ni dobar udarac iz daljine. gledao sam ga i u u21 i u zrinjskom, želim mu sve najbolje, samo mislim da nije razina za dinamo gdje bi igrao na kapaljku. bolje mu se razviti do kraja negdje
  • Zagi
    9.9k
    vjerojatno nije tolika truba defenzivno koliko dueli pokazuju.Omake

Pitanje je koliko 19ogodišnjih bekova ima znatno bolju defanzivnu statistiku.
  • Izet Hajrović
    5.4k
    ako nije skup, dobra opcija kao potencijal i zamjena za npr. Sosu. Nikako se ne smijemo na njega osloniti kao prvu opciju za lijevog beka. Stilom igre podsjeća na Ogiwaru i Oliverasa.
  • emreli21
    406
    kako znas da podsjeća na oliverasa haha?
  • ElDorado
    4.3k
    A Sosina defanziva je inace svjetski poznata
  • Dinamovapriča
    301
    https://www.nacional.hr/novi-centarfor-dinamo-nasao-napadaca-sve-je-rijeseno-evo-tko-stize-u-maksimir/

Naslov su stavli kao da dolazi Mbappé, STRAŠNO. Ahhhh, nacional, nacional... :yikes: :rofl:

Riječ je o Franu Topiću.
  • Zagi
    9.9k
    želim mu sve najbolje, samo mislim da nije razina za dinamo gdje bi igrao na kapaljku. bolje mu se razviti do kraja negdjeemreli21

Ok , poštujem.Ove sezone ništa nisam Zrinje gledao pa nemam mišljenje. Znači li to po tebi otpis ili držanje na ugovoru?
  • Nogo
    7.1k

Napiši odmah da je Topić da ljudi ne misle da stiže Halland.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.