• Laugreano
    4.2k
    Sa remontom se kasni 2-3 godine. Tako da nema vise postepeno.
  • pešća
    306
    Komentiram sa burazom odlaske i kaze on kaj je ovo svi odlaze, samo da Hoxha ne ode. Kaj Hoxha ebo te Hoxha, nek Jakir uzme svoju raketu :rofl:

Zar nije bila prica o interesu iz Serie A za Hoxhu? Da uberemo neku kinticu i dovedemo krilo koje ce znat ustopat loptu i vodit istu sa pogledom gore. Znam, skroman sam.
  • CUCAK
    522
    mogao bi Jakir sad 8-10M za paketić Hoxhe i Kulena
  • Izet Hajrović
    5.4k
    Ništa se ne kasni s remontom, prvih 11 koje je završilo sezonu: Nevistić - RPG, Galešić, KTC, Franjić - Mišić, Baturina, Sučić - Pjaca, Petković, Stojković. Tu su 4 nova igrača u odnosu na pretprošlu sezonu (Stojković nije igrao prije zbog ozljede) i RPG koji je došao na zimu tako da se i njega može računati pod remont. Dakle, od starije garde u prvoj postavi ostali su samo Nevistić, Mišić, Sučić, Baturina i Petković. Drugi je par rukava što se s nekim igračima nije pogodilo ili nisu igrali zbog nekih razloga. Prošlog ljeta dovedena su 3 krila, u vezi je trebalo dovesti samo šesticu što nije napravljeno, nije doveden pošteni lijevi bek, ali su dovedena 2 stopera. Radilo se na tom postepenom remontu, trebalo je prošlog ljeta riješiti se Ademija i Ristovskog, s tim se kasni i to će biti riješeno ovog ljeta, nadam se. Sad je problem što mi radimo remont remonta jer neke pozicije nisu pogođene, neke nisu dovedene, a s nekima se zakasnilo s otpisom. Kako god, ostat ću kod mišljenja da Pjaca i Petković nisu trebali biti dio ovog remonta.
  • Jos-Optimus
    5.9k
    ne, uopće se ne kasni s remontom i atmosfera je bila idilična, u biti nije mi jasno čemu ikakve promjene
  • Crni86
    11.5k
    dragi zadnjih 5 transfernih rokova nam je bilo uzasno.

Kasni se sa smjenim generacije sigurno 2 godine. Sve je odradeno ne planski. Prosle godine smo dobili pljusko i nismo se opametili. Ove godine smo dobili i nogom u guzicu pa smo se pokrenuli.

Sjajna, povijesna generacija. Svakome ce ostat debelo u srcu, koliko trenutaka veselja… ali svemu dode vrijeme. Njihovo je doslo prije godinu dana.
  • tp1997
    1.6k
    PetkovićIzet Hajrović

Po definiciji mora biti dio remonta. Ako je ideja remonta da se promijeni stil igre i mentalitet ekipe, da se ide na brzinu, motoriku i okomitost, onda za Petkovića tu nema mjesta.

A dalje za njega nema mjesta jer je Dinamo njegov talac, sustav se ne gradi za momčad nego za njega, jer bilo kakav sustav s klasičnom devetkom je s Petkovićem nemoguć, moraš adaptirati kretnje cijelog ostatka ekipe kako bi pokrio njegove mušice i "free role" koji ima. Bez Petkovića možeš napraviti identitet ekipe, osnovnu formaciju koja se može igrati s bilo kojih prvih 11.

A ne ovo sad kad postoji sustav s Petkovićem i sustav bez njega koji jedan s drugim nemaju veze.
  • Nogo
    7.1k
    Mislim da Sosa i Ivanušec važu ponude izvana i ako ne bude nekih naznaka mogli bi doći naposudbu uz mogućnost otkupa.

Mene zanimaju napadači : Grgić, Beljo, Mierez...Frigan je nedostupan.
  • SAS1987
    17.6k
    i pokupe moju tetku ako ima mjesta u autu, ide u toplice na rehabilitaciju..Common Sense

Sad smo u fazi riješavanja onih koji su više u toplicama nego na terenu :lol:
  • Mali Zeus
    17.6k
    Remont kasni 2 godine i svaka čast Bobanu da se uhvatio toga.
  • Svi na Sjever
    2.9k
    Tete u računovodstvu trljaju ruke, Jakir u Hull City-u.

Kulenović ,Hoxha, do you speak english?

Kanga: How can I help?
  • Noel
    12.4k
    Htio bi konačno vidjet kojeg kvalitetnog stranca koji je tata mata za HNL. I koji je prevaga u Europi..
  • Crni86
    11.5k
    soudanija i tonela
  • Izet Hajrović
    5.4k
    dragi zadnjih 5 transfernih rokova nam je bilo uzasno.Crni86

Pa da, gdje ja to sporim? Ali je činjenica da se išlo nešto mijenjati, dovedena su 3 nova stopera, ako gledamo još od Jakirove zime, onda je i Hoxha novi igrač, znači imamo komplet 4 nova krila, imamo novog desnog beka, lijevog beka nismo nikada našli i to je problem. U sredini nemaš što puno mijenjati kroz godine kad je tu uvijek neki talent, jedino je trebalo kvalitetnu zamjenu za Mišića dovesti. Greška prošlog ljeta je što nisu dovedeni lijevi bek i šestica, s njima bi osvojili naslov prvaka. Nepošteno je trpati Petkovića i Pjacu u isti koš s Ademijem i Ristovskim. Dovoljno je razbiti tu pušačku sobu odlascima Rileta i Ademija, kod ostalih još ima ulja u svići. Ajde da smo posloženi na svim ostalim pozicijama, onda nema problema, možemo se i Mišića riješiti ako treba, ali ovako se mi rješavamo dva najbolja igrača u ovome trenutku, a nemamo niti lijevog beka niti stopera niti krila. Ma ne želim danas više o toj temi, tko je shvatio shvatio je, tko nije, shvatit će na teži način o čemu pričam.
  • Silvek1986
    63
    Boško Šutalo je free transfer bio ili posudba u Belgiju ? Imao je dobru sezonu tamo...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.