• Bistra1986
    0
    Lisica je najbolje desno krilo Hnl-a. Tko ga je gledao, zna o cemu pricam. U Dinamu bi mogao eksplodirati i mozda kroz sezonu dvije postati frontman Dinama.
  • don
    13.4k
    pa kakav je remont sa tim igračima? Znaš li značenje riječi remont? Remont nije rješavanja ugovora nepotrebnih igrača koje si ti naveo, već rekonstrukcija cile momčadi, onaj tko se ne uklapa u nečiju viziju/dogovor otpada.

da, idemo na toliko zazivani remont da se rješimo Mmaea, Mbukua, Cordobe, Perića, Oliverasa i ostalih. Ključ problema je u njima bia sigurno.
  • rokikaciga
    2k
    Ovo nam je potencijalni ljevi bek

2I75mCD.png
  • Noel
    12.4k
    Lijevi bek koji se spominje je novinarska truba. Treba nam kapitalac na toj poziciji. Ovaj to sigurno nije.. bez panike.
  • Crni86
    11.5k
    Sad je samo pitanje da li je taj decko zamisljen kao prvi lijevi bek ili kao rotacija i zaliha za buducnost

Jer ne zaboravite, nemamo niti jednog lijevog beka
  • Zagi
    9.9k
    Pitao sam frenda, navijača Zrinje za Topića.
    "Topić me oduševio,bio je iznad mojih očekivanja,i statitistikom i dojmom! Puno je sad čvršći u duelu,sigurniji,bolji jedan na jedan..Mislim da je jako napredovao u godinu dana."
  • Nogo
    7.1k

Ako je istina ja se nadam da je ovo b opcija tj.zamjena.
    Nekako se nadam Sosi ili takvom rangu za 1.opciju.
  • GeneralNapoleon
    1.7k
    Iskreno nisam bas euforican. Jasno je da treba remont. Ali slozio bih se sa kolegom Izetom, kakav remont sam htio vidjeti. Ovo za sada od trenera pa do pojacanja, izuzev Vidovica, vise lici na prijelazni rok Rijeke il Osijeka.

Mudrazija, Soldo, Lisica su za mene rotacijski igraci koji nas nece pomaknut mozda ni milimetra prema boljem. Ljubicic je top pojacanje u to sam uvjeren. Ali mi smo izgubili pola nositelja.

Ovo je udar na kvalitetu kakav smo imali prekproslo pjeto. Ljubicic to ni iz bliza ne moze kompenzirat. Ne kompenzira ni odlazak Sucica samog a kamoli jos ostatak.

Netko je napisao rijesavanje skarta nije remont nego proljetno ciscenje. Ali za mene je remont kada dovedes 5 igraca koji upadaju u prvih 11. Koja su nam trebala uz ostanak Pjace i Petka.

Ne znam jel netki podcjenjuju kolika bi vec to razlika bila. Pa teze je promjenit 11 nego 5.

Ovako je za mene ogromna kocka. Jer treba dovest onda bolje od toga sto smo imali. A za sada nismo ni na jednoj poziciji jaci. Tako da nema mi smisla jos slavit remonte.

Sto me isto malo cudi je izjava trenera da se planira da bi kadar trebao bit 90% gotovo za pocetak priprema. To je jos 7 dana.

Uz odlazak svih navedenih je po meni onda potrebno da se u tih 7 dana dovedu jos sljedece pozicije:

-startni lijevi bek
    -rotacijski lijevi bek
    -rotacijski desni bek
    -lijevi startni stoper
    -startna sestica
    -desno startno krilo
    -lijevo startno krilo
    -startna spica
    -rotacijsko lijevo krilo

A za sada se spominju samo desetke :lol:

Stvarno me malo nelagoda hvata kako to trenutno izgleda. Jer mi smo trenutno slabiji nego prosle sezoje i to debelo. A poucen dosadasnjim iskustvom ipak pusem i na hladno. Makar ima jos puno vremena.
  • Sbkbbb
    333
    Decko je bio jedan od najboljih igraca Austrie, pad pred kraj sezone, ali i razumljivo jer ima 19 godina. Po meni uz nekog iskusnijeg odlican igrac ako se koze dobiti po dobroj cijeni.
  • emreli21
    406
    znas sta vise o njemu? jesi ga gledao ikad?
  • Olmic
    4.8k
    rotacijski desni bekGeneralNapoleon

Valincic
    startna sesticaGeneralNapoleon

Misic ili Ljubicic jer inace jedan ispada iz igre kaj je nemoguce

desno startno kriloGeneralNapoleon

Lisica 90%
  • Zagi
    9.9k
    Njuši još tko Ivanušeca ili samo ja?
    Ivanušec+Stojković - Lisica+Jagušić i krila su riješena.
  • Sbkbbb
    333
    jesan, jer me posao odveo u Bec i odlazio sam cesto gledati i Austiu i Rapid. Brz, prodoran, odlicnog ubacaja, no jos u nekim situacijama neiskusan sto se zna viditi. Uglavnom zalog za buducnost ogroman, potencijal ogroman.
  • Orc123
    11.9k
    Fran Topic nije krilo za Dinamo, ko opcija za 3. Napadaca ajde ali takva krila u ovakvom nogometu kakvog zelimo igrati nemaju nikakvog smisla i bilo bi u potpunosti kontradiktorno najavama kako zelimo igrat brz i okomit nogomet......ima nos za gol i moze biti 3. Spica ali ako se vidi ko krilo onda smo fulali i sefa i stanicu! Lisica isto tako ne moze biti startno krilo tako da jedino ako ce Stojke ostat na krilu ali mi trenutno na krilima nemamo top igraca i barem jedno top krilo se mora dovesti.

Edit: Ivanusec bi bio idealna zamjena za Pjacu! Vi vec Valincica smatrate rijesenim a koliko sam ja zadnje cuo on uopce nije ni blizu Dinama!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.