• cibona
    5.4k
    Remont je počeo provoditi Čačić koji je vukao tada nepopularne, a na kraju će se ispostaviti proročanske poteze. Prihvatio je odlazak ademija u kinu i prodaju oršića u englesku. Skresao je momčad na proljeće i lagano poĉeo provoditi rekonstrukciju u svlačionici.

Njegova loša sreća je bila ta da su mu se igrači usprostavili i iznudili njegovu smjenu. Tu bitku su senatori dobili.

Dalje znamo što se dogodilo. Gospođa kuharica odlučila je igrati populistički i emocionalno te je vratila Ademija u momčad, a senatorski klan postao je nikad jači. Taj potez smatram ključnim za početak silovitog pada Dinama.

Podrška Bobanu, samo reži!
  • Crni86
    11.5k
    Zanimljivo je kako vecina igraca koji se spominju ugl u sebi imaju doticaja sa njemackom barem u jednom dijelu svoje karijere
  • don
    13.4k
    svi igrači koji su dovedeni i koji će se dovest su tu sa razlogom, zna se kakva i koja će njihova uloga bit. Naravno da neće svi transferi bit pogođeni, ni u jednom klubu nisu, ali zasigurno da se igrači više ne dovede na "slipe" oči ka šta je to prije bia slučaj.
  • nemapredaje
    5.3k

Možda Kovačević zna njemački :wink:
  • Tvrdica McTvrdi
    438
    Čačke nam se ciklički vraća s vremenom kad konačno shvatimo neke njegove poteze...vizionar
  • GeneralNapoleon
    1.7k

Ti Cacketovi prorocanski potezi su pocetak naseg pada i srozavanja. I ne znam i dalje kako se to moze predstavljat u dobrom svijetlu. Prvi udar na kvalitetu kadra koji nije kompenziran adekvatnim dolascima. Drugi udar je Simicevo ljeto. A treci udar dobivamo sada, makar se nadam da ce se ovaj barem kompenzirat.

Trebate svi shvatit da nije vic u tome potjerat sve koji su u padu nego dovest bolje i potentnije od njih. Cacic je provjetrio svlacionicu, a dovelo se samo Perkovica. Prijelazni rok iz kojeg izlazimo slabiji nego sto smo bili prije njega za mene nije nikakav prorocanski potez nego obicno srozavanje ekipe. I ti vrijedi za svaki prijelazni rok.

Provjetravanje je pola posla ako ne i manje od toga i samo po sebi ce nam donijet samo negativne stvari. Tko zna mozda bi i "bezkorisni" Bernauer i Spikic bili dovoljni da izvucemo jos negdje taj jedan bod koji bi nam donio naslov. Jasno je samo da ne bi bili nista losiji nego sto smo zavrsili sada.

I to ne znaci da ne treba radit remont. Ali to znaci da treba dovodit adekvatne zamjene. A poucen proslih nekoliko rokova gdje smo uglavnom izlazili slabiji (dok su odlazili nositelji) ili ublazili jedino prirodni pad ekipe kroz slabe prinove me jedino zanimaju dolasci. Tek kad vidim te zamjene koje bi nas trebale nosit onda cu moc donosit bilokakav pozitivan sud o odlascima.

Eto ako dovede Ivanuseca onda super. Nema problema sto se rijesilo Pjacu. Ako se dovede spic jaci od Petka, takoder sve pet. Ali do tog trenutka ja u tim odlascima ne vidim nista dobro.

A ubiti su i sve diskusije o tome jesu li ti odlasci dobri u ovom trenutku suvisle. Jer kljucna stvar da bi se to moglo procijenit, a to je kvaliteta zamjena, je nepoznata kako god se okrene. Samo sto ovi pesimisticni (kao ja) koji pusu na hladno imaju straha da zamjene nece bit adekvatne, dok se ovi optimisti nadaju da ipak hoce. Argumente za to ni jedna ni druga strana nema. Jer do sada se samo moze rec da nisu, ali ne znaci da nece jos doci ti koji ce biti.
  • Droljo
    16.7k
    Već par kolega je spomenulo radeljića. Daj se uozbiljite ljudi. Ima u rijeci još neki igrač za nas? Možda devetak?
  • Crni86
    11.5k
    Ovo za akija je jucer pisao psk, pa sad ne znam da li su genijalni slovenci mozda od tamo prepisali interes lokomotive. Jer ovo mi zvuci tocno kao ta objava
  • hardek
    4.8k
    Sad kad malo bolje razmislim, kad je Miro najavio MV to je mogao biti i Matteo Vinlof :lol:
  • Jurki
    17.7k
    samo bum na to rekel.. oprosti mi pape, za sve grube riči.
    I cesto sam se zmislil Čačketove izjave minule sezone kad je rekel igracima da su oni kurac, a ne igraci za lige petice... dok je ego tih istih igraca na razini kao da igraju maltene u Citiju.

dal si siguran da je Čačić imal slobodne ruke i bilo mu dozvoljeno da dovede XY igraca? Kavokuhacica mu je mogla zminirati bilokojeg igraca.. ili reci.. Ante jbg nemamo para.
    Ne branim njegovu sportsku politiku... ali siguran sam da je bilo miniranja poslova.
  • emreli21
    406
    nemoj to pisat, sosa i ivanušec neće doći u dinamo. kratko i jasno.
  • tp1997
    1.6k
    To opet neka insajderska? Baš me zanima otkud ih vadiš, ali iskreno.
  • JakovK6
    94
    Ivanušec ne dolazi, već sam pisao o tome i 100% mogu potvrdit
  • Mihaljević
    13.1k
    Apsolutno sam za Vinlofa, odličan lijevi bek, to nam i treba mlad igrač na toj poziciji, ako debitira za Peru, vrijedit će ozbiljne novce.

Nadam se da Vidović nije igrač koji će zamjeniti Baturinu, on je odličan, ali ne u veznom redu, podržavam dolazak ali ne za desetku.

Desetku bi dao nekom iz akademije kao i inače.
  • sarenicvjetic
    119
    Volio bi da je netko pitao nekog direktno za mišljenje,pa da se cuje realnost koja stoji iza svega.
    Petko i Ademi su bili najveća podrška mladima,najviše pricali,radili atmosferu u momčadi i najviše se podredili da se osvajaju prvenstva. To sto ih Boban ne voli,ne voli ih iz razloga jer ljudi imaju svoj stav i zna da neće moći uz njih u svlačionici raditi sto ga je volja,pa he istu počistio.
    Nakraju je zaključak da je Boban bolestan egomanijak i da sve sto se protivi njegovom mišljenju ne valja. S takvim načinom poslovanja prije ili kasnije će doći do problema. Imam informacije od Neve koji je šutljiv decko da su upravo ti Senatori bili predvodnici i vodili sve,ni jednu lošu rijec nitko nije rekao o njima.
    Ponavljam, il će Zvone preživjeti ovo,ili će past. Problemi koji će Ostat iza njega bit će nerijesivi jedno duže vrijeme.
    Volio bi da se ovaj Boban nikad nije desio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.