• deki87
    83

Primjer: Como ga kupio za 25 i proda za 45. Razlika izmedju 25 i 45 je 20. Dinamu ide 15% od tih 20.
  • Dinamosaurus
    11
    šteta, hvala na odgovoru
  • Crni86
    11.5k
    Oprosti doktore, nisam te prepoznao.Izet Hajrović

Pa pitam tebe. Da li znas zasto? Prvo je bilo mjesec, pa dva itd. Nisam doktor, ali ti se ponasas kao da jesi.

Ako je igrac u tim godinama koji je ionako podlezan ozlijedama s obzirom na nacin igre prvotno trebao izostat mjesec, pa dva, Pa na kraju se nije ni znalo vise koliko i nije igrao 6 mjeseci. A svi znamo da petko bas ne ziviti sportskim zivotom sto svakako nije pomogolo u oporavku.

Na kraju ti kao da znas da ce on bit spreman za 70% utakmica iduce sezone i treba mu sve dat u ruke. A ja sam skeptican jer ako je bilo tako skakljivo s tako zajebanom ozlijedom nedavno, vrlo vjerojatno ce opet biti kroz iducih godinu dana slicnih problema.
  • Dinamo Sarajevo
    147
    Nije pravo mjesto za post (ili možda jeste ): od danas ponosni član/prijatelj Kluba! Ko navija za Petka i Pjacu - nema ih (tako su birali). Ko navija za Dinamo - tu je. Veći od svih! Nova era - nove radosti.
  • deda
    37.5k
    Bravo Sarajlija :clap:
  • Tvrdica McTvrdi
    436
    Sarajevo...ovo je Kvasina ili naš novi trener, nema treće :cool: . Dobrodošao
  • Izet Hajrović
    5.4k
    kako znaš da neće biti spreman za 70% utakmica? Što se ozljede tiče, pitanje je zašto se od starta nije reklo da je u pitanju pubična kost, nego se lagalo? Nisam doktor, ali su upućeniji ovdje govorili kako nema pravila oko te ozljede, može se liječiti mjesec dana, a može i godinu dana. Isto tako, postoji mogućnost da se obnovi, a i postoji mogućnost da igrač bude zdrav. Rizik od ozljede postoji kod apsolutno svih.
  • Crni86
    11.5k
    kako znaš da neće biti spreman za 70% utakmica?Izet Hajrović

Zato jer nije bio spreman ni za kraj sezone. Jer vidis i sad po njemu ds to nije stari petko. Zato jer vec pati njegova igra od one ozlijede ramena. Pa jos i ovo i veliki sam skeptik po pitanju njegovog zdravstvenog stanja.

Rizik od ozljede postoji kod apsolutno svih.Izet Hajrović

Slazem se, ali tu si si sam odgovorio da je rizik kod petkovica sada mnogo veci nego prije godinu dana.

kako nema pravila oko te ozljede, može se liječiti mjesec dana, a može i godinu dana. Isto tako, postoji mogućnost da se obnovi, a i postoji mogućnost da igrač bude zdrav.Izet Hajrović
  • austrijanac
    7.2k
    Ja Lisicu uopće ne vidim kao instant pojačanje na desnom krilu nego kao mladog i potentnog igrača koji se treba dokazat i napadat to mjesto.

Barem na početku priprema, možda me prevari do početka prvenstva i odma uzme pole position.

Nekako sam mišljena da ni naši ne gledaju ga tako.
  • Peškaman
    7.1k
    Mene zanima koga mislimo dovesti na poziciju lijevog krila, pretpostavljam da će Vidović zamijeniti Baturinu.
  • Crni86
    11.5k
    dovesti na poziciju lijevog krilaPeškaman

Luku Stojkovica
  • Omake
    9.3k
    Sviđa mi se ideja Topića kao trećeg napadača. Teže se nametnuti u Zrinjskom nego Osijeku. Odradio je dosta dobru sezonu, za mladu reprezentaciju isto igra jako dobro. Mislim da zaslužuje šansu.

EC4Qklt.png
  • Dinamo Sarajevo
    147
    znaš kako ono ide: "da je snijeg već bi okopnio, da su labudovi već bi odletjeli"..dakle Kvasina nije, a trener..budemo vidjeli :)
    Hvala svakako!
  • Peškaman
    7.1k

Da,na njega sam skroz zaboravio u vidu lijevog krila.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.