• JakovK6
    94
    Jučer na U21 tekmi je bio bolji od, npr. nikad prežaljenog Šotičeka :D da se razumijemo, Topić nije kapacitet za Dinamo i sigurno neće ostat..
  • KristijanHR
    108
    nisam mislio na tebe, vec na ove sto svaku objavu gledaju negativno...
  • badjibadara
    5.2k
    Prati li se kronologija događaja, skoro da se može utvrditi da su Petko i Pjaca sami sebi dali ispisnice.

Vratimo li se na utakmicu u Gorici, sredinom tjedna u 15h, kada smo morali na raznorazne načine eskivirati sa posla/škole/faksa, dok se pojedine primadone nisu pojavile, ili su se prošetavale po travnjaku, popušivši bitne bodove u borbi za naslov, te maksimirsku utakmicu protiv Lokomotive u kojoj jednostavno nismo mogli pratiti tempo pulena Marija Cvitanovića, i na kojoj smo definitivno izgubili prvenstvo, jasno je da je tu izazvan određeni trigger kod Bobana.
    Da smo to dobili, osvojili prvenstvo, sve bi se zamaskiralo, Zvone vjerojatno nebi dao izjavu na parkingu, a senatori bi i dalje vodili klub igrajući pod ručnom, koliko im odgovara. Imali bi još jednu sezonu patnje, odugovlačenja.
    Spori, teretni i jalovi. Ali siti i puni ispraznih floskula nakon tekmi.

Ovako su sami dotjerali stvari pred zid, a tako se jednostavno dalje nije moglo.

A što se ugovora i love tiče... Zvone je imočanin, neće ga nitko zajebati za istu. Osim toga okružen je meštrima od tog zanata.
    Radi se rez, uvijek je bolan, tu nema rasprave, ali davno, davno potreban.

Dinamo!
  • Izet Hajrović
    5.4k
    a znamo li Bobanovu stranu medalje ili se i u tim slučajevima vjeruje medijima, a kod transfera je naputak da se ne vjeruje svemu što mediji napišu? I još jedna stvar - komunikacija. Zašto nije sazvana pressica gdje bi Boban objasnio svoju viziju i plan, isto kao što je napravio Marić? Zašto na predstavljanju nije bilo pitanja za Bobana, je li on nezanimljiv novinarima ili je prije bio dogovor da nema pitanja za Zvonu? Da je objasnio svoj plan, neku viziju, bilo bi puno toga jasnije.
  • OsamŠest
    5.4k

Ponovljena laž više puta postaje istina.

Zajebavaš se već par dana na taj način. Većina debila se primi na takve upise i nije potrebno puno da nastane drama, a uopće nema potrebe za tim.
  • GOAT
    2.9k
    Vidim 9 golova i 2 asista. Neloše.Crusades

9 golova i 7 asistencija po TM-u
  • Mali Zeus
    17.6k
    ↪Mali Zeus nisam mislio na tebe, vec na ove sto svaku objavu gledaju negativno...KristijanHR

Ma znam, šalim se ja malo.
  • Zagi
    9.9k
    . Pa da, remont apsolutno, ali ne preko najboljih igrača, nego preko onih koji ne valjaju.Izet Hajrović
    Kako tko , dragi moj.
    Kao netko tko je spamao remont svako toliko zadnja 2mjeseca, a zazivam ga zadnje 3 godine, da pojasnim.

Odbaciti Cordobu, Olivaresa , Štefulja i takvu ekipu za mene nije remont nego proljetno čišćenje.
    Remont momčadi ide u glavu i boli.

Prvo Petko i Ademi jer se riba čisti od glave , a pušačko-senatorski klan se mora razjebat . Nema uspješnog kolektiva u kojem neki imaju povlašteni status.
    Rile više nemre, a svima nam je tog djetinjastog lamatanja rukama prek glave.
    Perić, Zagi? Čisto cuclanje proračuna. Tko im je dao takve ugovore trebao bi odgovarat ali pojeo vuk magare.
    Za Pjacu sam nekak indiferentan ali njegova koljena ne mogu pratiti najavljeni stil igre. (rekao bih i da je lako moguće da ga je Tarzan iskoristio kao neki duo front uz Petka kao ili obojica odlaze ili im se ne dira plaća. Zvone na to rekao ok , ajmo van iz ureda i dobro. Doduše čisto nagađanje.)

KTC je primjer borbenosti i profesionalizma, a Miško nikada nije bio problem. Oni mogu ostati.

Sve je ovo vrijedilo i prije 3 godine. Pad je bio vidljiv i rapidan ali su mnogi zatvarali oći ili imali korist od statusa quo.

Strah od novog i nepoznatog je prirodan i razumljiv ali...
    got.webp
    Jest citat iz knjige/tv serije ali itekako vrijedi.
  • mali M
    7.7k
    ma okej.. odlučio si čekati zapet ko puška da spljuješ Bobana i to je legitimno.. Ako te to veseli slobodno čekaj prvi poraz ili možebitni gubitak titule kako bi mogao slavodobitno dignuti nosek i reč: "jesam vas sve upozoravao"... kako vam se da tako Hajdučki navijati za svoj klub... kmečaona na sve moguće stvari. al stvarno smo svi ovo željeli prošle sezone, a sad odjednom svima klecaju koljena.. evo neću te ja više uvjeravati niti odgovarati, ti živi u svom ogorčenju i razočaranji i negativi.. valjda će ti to donjeti kakvo zadovoljstvo..
  • Crni86
    11.5k
    krivi su svi. Kriva je i uprava sta nije neke igrace potjerala ranije jer nisu vise kvaliteta za dinamo. Sta nisu napravili upravo ono sta se radi sada.

A tko je igrao onda u porazima u drugom dijelu sezone od osijeka, rijeke, istre, opet osijeka, gorice? Tko je igrao u srijedu u 15h u gorici i presetavao se? Tko je napljuskan od rijeke i istre sa 3+ komada?

Zasto se petko oporavljao 6 mjeseci? Mislis da je njegov nacin zivota pridonio brzem oporavku?
  • sanjinlego
    3.9k
    Pozdravljam dolazak Gabriela Vidovića, ali prvenstveno ga vidim kao zamjenu za Martina Baturinu.
    Lijevo krilo nije, nedostaje mu brzine, a koliko se sjećam, u jačim utakmicama često bi fizički bio nadjačan.
    Posjeduje dobar potez, kreativnost, udarac, a i mlad je, što je dodatni plus.
  • Dinamosaurus
    11
    15% (razlike) transferavjeko1701

Što ovo znači? Ja sam mislio da ćemo dobit 15% od onog iznosa za kojeg ga Como proda?
  • scooniepenn
    4.8k

U toj ulozi radije vidim Frana Brodića. Nemoj mi samo reći da je Topić proigrao u Zrinskom.
  • cibona
    5.4k
    Iskreno se nadam da će i Živković i Topić nakon priprema biti preusmjereni u neki drugi klub, a da će Soldo biti prodan. Niti jedan od njih ni po ćemu ne pokazuje kvalitetu za Dinamo.

Živković se niti u lokomotivi nije standardizirao u prvih 11, topić je odigrao solidnu sezonu u ligi koja je kvalitetom u rangu 2. HNL, a Soldo se nije mogao nametnuti u nikad gorem osijeku. Mislio sam da smo ga otkupili samo da ga preprodamo, ali očito to nije tako.
  • Izet Hajrović
    5.4k
    Zasto se petko oporavljao 6 mjeseci?Crni86

Oprosti doktore, nisam te prepoznao.

ok, ti nastavi sve promatrati kroz ružičaste naočale, nastavi vjerovati da Lisica može biti Kadzior, nastavi vjerovati da su Petko i Pjaca toliko sebični da ne pristaju ni na kakve razgovore o ugovoru i slično. Ja sam se opekao dovoljno prošle sezone, kroz optimizam sam gledao svaki potez Marića, iako sam bio sumnjičav u početku oko npr. Cordobe, ali zahvatila me Zona euforija i eto što smo dobili. Isto kao i Bjelica, nisam u startu bio za njega, ali ovdje je zavladala euforija koja je zahvatila i mene. Bio sam i u euforiji dolaskom Bobana, ali prvi potez, odabir trenera, me spustio na zemlju. Kritizirao sam i kritizirat ću poteze koje ne smatram dobrima, a one dobre ću pohvaliti kao što su dolasci Ljubičića i Valinčića te dobra cijena za Vidovića. Ti ako misliš da je meni do toga da na kraju sezone mogu dokazati neku svoju pravdu, onda se grdno varaš. Eto, jedva čekam da izgubimo titulu i propadnemo kao klub jer bi nas 2. gubitak titule 2 godine zaredom mogao pokopati. Ako to misliš, onda je problem u tebi što nisi ranije prepoznao takvog mrzitelja Dinama u meni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.