• rokikaciga
    493
    ja sam tek poslije skuzio na koji post si se referirao jer ovaj koji je linkan ispravno prikazuje stvari i tu sam se ispravio. Orc malo sili neku bespotrebnu raspravu ali oke...sve pet
  • Crusades
    14.7k
    I Mmaee i Torrente imaju i vrline i mane, al su dovedeni u vrijeme histerije i paranoje u kojem jedam tabor kritizira sve strano, a drugi sve domaće ovisno o preferencijama onoga tko kritizira pa im se svaka greška dobrano preuveličava čak i kad odigraju i više nego korektnu utakmicu kao što je to bila ova jučer.

Perkovića već četvrti trener otpisuje, nemoguće ds dva četvorica nemaju pojma i da im takav talent i potencijal prolazi ispod radara.
  • Zagi
    9.3k
    Jednom kada Mauro i službeno prestane biti naš i to više neće štetiti klubu, hoću pravu insajdersku informaciju kaj se s njim događalo.
    Prije ozljede, da se ne izvlačite na to.
    Tu nešto dugo vremena ne štima.

Fućkaš insajdera koji tako nešto ne zna.
  • OsamŠest
    4.5k

Da, na ovom tragu sam i ja.

Perković mi je fenomenalan igrač i pisao sam za njega da bi mu sezona u kontinuitetu, u paru sa Theom, donijela reprezentativni poziv.

Ali isto tako sam ga gledao na pripremama i ima ogromnu kočnicu, tako da su očito ozljede napravile svoje. Pretpostavljam da je slično i na treninzima.

Ja bi prvi volio da su dvije opcije na lijevom stoperu Perković i Jakirović, ali Bože moj..
  • scooniepenn
    3.9k
    Sve jasno. U principu mene je sokirala kolicina postova u kojima se transfer Varele prikazuje kao nesto neprihvatljivo, dapace stetni za Dinamo, i jos povrh toga usporedjuje sa crnim vremenima pod Mamicem. Moram priznati da neki ocito niti imaju pojma sto se na svjetskom nogometnom trzistu radi kad je rije o mladim talentima, a jednako tako brzo zaboravljaju sto je Mamic radio i da je ova Uprava svjetlo na kraju tunela koju smo napokon docekali. Inace, sto se tice Varele igrom slucaja sam malo upratio to U17 prvenstvo i ne, taj mali nije nikakav Tueto, Oliveras ili jos jedan talent iz nase skole. Mali je jedan od najvecih svjetskih talenata na lijevom krilu u svom godistu i nadam se da ce mnogi to vrlo brzo imati priliku vidjeti pa shvatiti o cemu pricam.
  • Zagi
    9.3k
    Čekaj, kaj nismo nedavno igrali protiv Portugala u17 euro ili tako nešto?
    Jel igrao mali?
  • miro
    5.7k
    Kaj se Varele tiče, mislim da je ovaj ugovor ok i puno manje bitan od (potencijalnog) sljedećeg. Ako do tog sljedećeg dođe, onda se (nadam se) priča o ozbiljnijoj plaći, ali i kresanju postotka igraču
  • rokikaciga
    493
    slazem se skroz s tobom

Ja sam samo htio ukazati na to da je dosao sumnjivim putem u Dinamo gdje je prvo bio parkiran u Obranski Odrez ili sta vec...cijeli njegov put je mutan i sto je najgore okruzen je mutnim likovima koji sigurno nemaju najbolji interes maloga. Samo da se osvjetle okolnosti kak je dosao kod nas.
  • jp23
    3k

https://www.uefa.com/under17/match/2039716--portugal-vs-croatia/
    Prošle godine u ožujku, igrao je 72 minute protiv nas.
  • scooniepenn
    3.9k

Jesmo, bas na tom Euru gdje su Varela i drustvo dosli do finala. On i Quenda iz Sportinga na desnom krilu su nam radili malu djecu. Izuzetno jaka ekipa je ta portugalska generacija.
  • Orc123
    10.7k
    realno da si napisao odmah shvatio bi....nebitno....raspravili smo...zivio
  • Peškaman
    6.1k
    Perkoviću sretno,ne razumijem da on ne može pokriti lijevog beka ili stopera, razumijem i ozljedu i sve ali kako je netko prije napisao nešto tu odavno smrdi i ne funkcionira s njim/menadžerom ili nečim trećim.
  • NB86
    16k
    Na pripremama je perkovic izgledao kriminalno, ocito ga je i fabio otpisao pa vjerovatno i sam trazi neki angazman, iskreno me cudi da ne postoji interes iz neke poljske, ceske, nego mora u rusiju ic, ocito drugi znaju nesto sto mi ne znamo
  • Zvonkec
    196
    Malo kasnim nebum vas sve pobrojil ali samo da sve dušebrižnike, kojima braća dalton ispod svakog grma čuče, podsjetim kako smo pjacu kupili ovo ljeto. Rijeka mu nije mogla dat plaću koju je htio pa je dobio 50% od transfera. Mogli smo riskirati dati malom 2-3 milje za potpis i 300-400 somića plaću pa bara nebi tražio postotak u ugovoru, ovak dobiješ top talenta za 180ak hiljada bruto u 3 godine, ali kad ode dečko se(i menadžerija) naplati. Jedino kaj je suspektno je ak smo pristali na njih 5 milja izlaznu jer onda dečka razvijamo za kikiriki
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.