• mlkaskic
    71
    Mislim da sve ovisi o potencijalnom transferu Perkovića. Budući da se Bockaj trenutno ne može prodati, Perković je jedini koji može osloboditi mjesto, imamo dovoljno stopera.

Također morate zapamtiti da je naš prijelazni rok otvoren još gotovo mjesec dana. Nema potrebe za stresom.
  • Twisted1
    607
    Evo vidim i da Fabrizio piše kako je Petar Sučić dogovorio uvjete s Interom.

Koja je to fora sad? Kaj nije da se ti kao igraš tek dogovaraš s klubom nakon kaj se klubovi dogovore oko odštete? Osim naravno ako je igrač u posljednjih 6 mjeseci ugovora.

Ovo je nepoštovanje prema klubu od njegovih zastupnika. A i cifra koja se spominje meni osobno je nedovoljna.
  • Dzoni
    957

Dobro Frankfurtovi navijači s pravom mogu maštati o boljem kapitalcu, posebno s obzirom na prošlost Wahija van terena
  • CastAway1986
    2.4k
    jel znaš uopće tko ga zastupa?
    Da li vjeruješ svemu što se piše u novinama?
  • Marcinko
    624
    Ako ćemo suditi po tome tko ga zastupa onda je gore nego što piše u medijima.
  • CastAway1986
    2.4k
    pa sigurno da je gore
  • Dani Olmić
    759
    Baš sam malo citao komentare na profilu cardiffa i herthe iz berlina … od nekih 300 komentara ja ni jedan pozitivan komentar nisam uspio da izdvojim o Kangi … Doslovno nam se rugaju i pitaju se kolko rakija su popili ovi u sportskom sektoru tijekom kupnje … herthini navijaci sretni sto su zgrabili jos dobre pare za njega

Nadam se da cemo se mi njima rugat nakon ove polusezone i da ce nam Kanga pokazat zbog cega je doveden!

Ajmo Willy!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions