• Omake
    5k
    Dantas po meni bliži lijevoj 8 u ovom Canavarovom sustavu. Ali Lesicki...
  • Jos-Optimus
    4k
    Baš, malo previše se glorificiraju igrači u HNL-u iz drugih osrednjih klubova
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    slažem se ,ima.mali punom lopte u nogama i brzo razmišlja ,dobre odluke donosi. Baš ta pozicija bi mu bila odlična , pa nek se pokaže . Mislim čak da može igrati i ofenzivnog veznog jednako dobro. Ja ga vidim i u prvih 11 definitivno
  • Droljo
    11.3k
    Spala knjiga na dvi rići: lijevi bek.
    Nemrem verovati da uz jutarnju kavu ne čitam mariću di je napadač, selahi, bek! :blush:
    Govorim cijelo vrijeme da se strpimo. Vjerojatno bi i bek bio tu da postoji optimal riješenje. Ipak se neki kurac radi u klubu i bude sve super. Mir i dobro!
  • ShanKu
    1.3k
    Sranje je to kad igrač inzistira na transferu i onda nemaš baš puno prostora za pregovore s klubom u vezi konačne cifre€€. Ako odbiješ sve ponude imaš nezadovoljnog igrača u ekipi. Zamjeril mi se Sučić sada, neka ide kaj se mene tiče i u Monzu.
  • Crni86
    7.3k
    Nakrcavamo se osmicama, a sestica prava niti jedna u kadru.
  • BPAM
    113
    Kad smo kod toga nije ni Soldo šestica.
    Selahi je takav, a možda se i Pavić dovoljno razvije da iduće sezone već može konstantnije igrati.
  • rokikaciga
    14
    Po meni je Pavić i ove sezone sve odigrao korektno. Nije wow, nije da padneš na guzicu ali je sve korektno. Jebiga, možda mu se trebal više Baturina spuštat i pomagati u izgradnji napada - ipak je to igrač od 30+m eura a Pavić izlazni junior.

Strpiti se s Pavićem i davati mu šansu, vjerujem da će ju iskoristiti još bolje nego do sada.

Jedina zamjerka Paviću je da se dosta lošije otkriva stoperima u izgradnji napada od Mišića.

Kada gledam Mišića kao da je uvijek između linija protivnika i naši stoperi mu mogu odigrati loptu. Pavić se zna sakriti iza igrača, kao da je naviknut igrati sa još jednom šesticom kroz akademiju.
  • Zagi
    9k
    Kada gledam Mišića kao da je uvijek između linija protivnika i naši stoperi mu mogu odigrati loptu.rokikaciga

Eh, osobno to vidim kroz kontra. Često Mišketu (a on mi je najdraži igrač) predbacujem da se u izgradnji ne otkriva dovoljno. Kada lopta ide od golmana, na 20-30m od gola.
    No kako za mene Miške i kada nešto napravi loše krivica je onog drugog igrača, za to krivim stopere koji ne znaju i ne žele imalo riskirati pa je Miško odustao od otkrivanja. Đabe trčati kada će ju KTC ionak nabiti gore.

Nevistić-Galešić-MMA bi trebali otkloniti taj problem, a trener konačno forsira izgranju igre. Ovu polusezonu možemo suditi Mišića i Pavića.
  • rokikaciga
    14
    Ma nije ni Mišić Busquets, malo sam i ja pretjerao sa izražajem.

Ali to definitivno bolje od Pavića radi i najbolji u tome u HNL-u pa je očita razlika na ovim oranicama. Pogotovo jer Paviću možda nekada i padne koncentracija, mlad je.

Sa zadnjom rečenicom se slažem 100%
  • Zagi
    9k
    Ali to definitivno bolje od Pavića radi i najbolji u tome u HNL-urokikaciga

Ha to stoji, mali ima 18 godina. Polako.
  • Omake
    5k
    Zanimljivo npr Celtic koji je u zadnjih 6 sezona potrošio preko 250 mil eura na 50tak pojačanja, je doveo samo dva igrača iz svoje lige. To su Taylor koji je odigrao 200 utakmica za klub i još jedan vezni kojeg su prodali u Premier League za 15tak mil eura.
  • Vedraca
    68
    Aha hvala.....strasno Koji bolesnik
  • Maximo
    673

"250 milja u 6 godina? stvarno?
  • Omake
    5k
    sorry tipfeler, 150
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions