• Maximo
    684

Reko, ekipa malo iza citya po potrošnji
  • Kia pride
    84
    nije baš normalno da svi klubovi ne pišu ništa pozitivno o tom Kangi. Nadam se da će opravdati uloženo.
  • BPAM
    117

Koji su to svi klubovi? Hertha i Cardiff?

Pitaj navijače Young Boysa i Standard Liegea.
  • Droljo
    11.4k
    klubovi ne pišu ništa pozitivno o tom Kangi.Kia pride

A šta klubovi uopće pišu? Daj link.
  • rokikaciga
    29
    Je, daj da pitamo uvijek objektivne engleze kaj misle o Kangi :lol:
  • Nogo
    4.9k
    Što se tiče Dantasa, situacija je nešto kompliciranija. Njegov posrednik je tijekom razgovora u Novigradu izrazio jasan stav kako Dantas na ljeto želi napustiti Osijek. To je njegovo apsolutno pravo, a mi znamo i da nemamo najbolje karte u rukama jer mu na ljeto istječe ugovor", rekao je direktor Vladimir Čohar za Glas Slavonije, dodavši: "No, iako smo svjesni kako Dantasa očito nećemo moći zadržati na duže razdoblje, želimo postići dogovor u kojem bismo ipak nešto zaradili od njegova eventualnog transfera te ujedno ispoštovali i dogovor koji smo postigli s Benficom kad je dolazio. Očekuje nas još jedna runda razgovora s njegovim agentom."
  • Yovitssa
    830
    Moje mišljenje je da bismo svakako trebali uzeti Dantasa, ali mi smrde te okolnosti transfera u Osijek (za igrača njegovog kalibra), mislim da je tu uključeno puno "rikverc" tarifa i sličnih spletki managera. Ali kao igrač, sjeo bi nam ko budali šamar!
  • Laugreano
    3k
    Bez ugovora je na kraju sezone, nema Osijek nista s njim vise
  • Droljo
    11.4k
    Onda treba Osijeku ponudit nešto malo ili maknuti soldin buy back da dođe odmah.
    Al nekak si mislim da naši niti ne gledaju prema njemu.
  • Yovitssa
    830

Ma toga se i bojim, znaš da su slobodni igrači uvijek najskuplji. Au njegovom slučaju ne bih se čudio da je tu još pregršt kojekakvih tarifa za managere...
  • NB86
    15.4k

Zasto bi dolazio odma imas 10 veznih igraca, dok se ne proda baturina i sucic dantas nam je prekobrojan i bzvz bi grijao klupu, vecu korist imamo da odigra nesto ovu polusezonu
  • Crni86
    7.3k
    Čini nam se kako i u Interu znaju da ne mogu Dinamove apetite zadovoljiti baš tako lako, kako "modri" neće zagristi na ponudu od 12 milijuna eura (plus tri milijuna bonusa). Sasvim je jasno kako u Dinamu na to neće pristati. A opet, nastavi li se Sučić razvijati kao do sada, u igru bi se mogli uključiti još neki velikani. Tako da priča s Interom nije gotova, ni blizu. Točnije, kako još uvijek nema službene ponude, ona još nije ni počela...

Hvala Hrvoje na info :smile:
  • Droljo
    11.4k
    pa ok. Može i tak.
  • BPAM
    117
    Gdje je Luka Ivanušec?
  • Maximo
    684

Navodno mu se ne sviđa opcija da bi mogo i lijevog beka igrat...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions