• NKDZ86
    2.6k
    A @OldSchoolZG bi imao kaj za reć :rofl:
  • Bratić
    73
    A da nisu mogli nekakav video složit..
  • Jos-Optimus
    4k
    možeš ti svašta reći, to ne znači da ima smisla. Rekao si 5 puta, shvatili smo, aj dalje
  • SAS1987
    15.8k
    A da nisu mogli nekakav video složit..Bratić

Nema ga smisla snimati po tami :lol:
  • Droljo
    11.3k
    Nema ga smisla snimati po tamiSAS1987

Kaže se po kmici.
    Rasistu slovenski
  • Vedraca
    68
    Citam malo Komentare za Kangu....Ljudi moji pa to je strasno....neki zive na Oblacima! Kad pitas kojeg "Kapitalca" je Dinamo trebo dovest umjesto njega niko nemoze Ime rec! Ni blizu Nesto ....kao prvo nijedan Napadac koji je u svom Klubu zabijo, npr. Drmic u Rijeci sjetimo se...nije Jamstvo da ce i u Dinamu zabijat! Klub kao Dinamo uvjek je u Riziku Sto se tice ovakvih Transfera ne Samo Dinamo nego i Klubovi koji Su mocniji ....evo npr. pratim Bundesligu .... Frankfurt je prodo Marmousha i dovest ce Napadaca Wahija iz OM za 25mio€....i njihovi Navijaci sanjaju o raznim Imenima jer misle da trebaju "Kapitalca"... Marmoush je iz Wolfsburga Doso ljudi Su se smijali ....da nece moc Mouanija nikad pa onda zamjeniti
  • Keyser Soze
    11.8k
    Kaže Kvasina da Mikić ostaje i da je dogovorio sve s Dinamom.
  • mokoxax468
    1.1k
    Kaže Kvasina da Mikić ostaje i da je dogovorio sve s DinamomKeyser Soze

Neki link
  • Ivdzo11
    5.2k
    ja sam isto naletio na nekoj Dinamovoj fb grupi kao da je sve dogovoreno, pa vjerojatno ima istine kad iz vise izvora dolaze takve informacije
  • Guest1986
    36
    Ne razumijem cemu toliko drame oko lijevog beka? Pa jednom Realu desnog beka igra Lucas Vazquez koji to realno nije pa su prvi na tablici , Bayernu desnog beka igra Konrad Laimer koji to nije pa su prvi na tablici. Prije par sezona je Cityu Cancelo igrao lijevog beka a prirodno je desni tako da stvarno ne vidim problem da u hnlu do ljeta to ne mogu odradit RPG i Franjic ili Perkovic. Naravno na ljeto za ligu prvaka ocekujem pravo pojacanje koje nam sad mozda nije dostupno na trzistu.
  • NVKOD
    2.2k
    Nakon što dođe Ivanušec...
    Transferi.gif

Mislim da se mora dogoditi čudo da i lijevi bek dođe u ovom prijelaznom roku.
  • Pavinho
    219
    zasto ne, ako se desi neki izlazni transfer :chin:
  • Maximo
    669
    Ako dođe još ivanušec, ja sam zadovoljan s prijelaznim rokom, reko bi možda najkvalitetniji još od roka kad su došli drmić, šutalo i ljubičić
  • NVKOD
    2.2k

Sad kad ih je Cannavaro posložio, nakon pobjeda protiv Arsenala i Milana (pustite me da sanjam) te gaženja HNL-a, nitko neće pomisliti na odlazak :cool:
  • Pavinho
    219
    a negdje ce rezova sigurno biti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions