• tp1997
    913
    Ma da, tko je još vidio imati ijednog lijevog beka u kadru, kakve su to gluposti...ma može to i Kule igrati, prejaki smo buraz

Dajte se probudite više, zar vam prošla sezona i ovih duplih -7 nisu dovoljni da shvatite da nismo svemirski brod za sve? Ne možemo igrati s priučenim bekom koji ispada kao ratkapa čim priđe imalo suvislije krilo, i ne možemo igrati s kastriranom lijevom stranom jer se naš "bek" ne zna dići visoko i centrirati.
  • UberAlles
    70
    Moze i Rile na lijevog beka. Zasto bi RPG patio na LB, neka se i Rile malo zrtvuje za ekipu.
  • Mr Anderson
    9.8k

Naporan si više s tim lijevim bekom. Za HNL imamo Franjića, Oliverasa, Perkovića, Bočkaja, a mogu pokriti i RPG i Rile. Jebo te koliko treba igrača za jednu poziciju? Ionako imamo previše igrača koji koštaju. Utuvi si to u glavu. Sigurno se neće sad kupovat lijevi bek ako se nitko ne proda.
  • tp1997
    913
    To što smo mi odlučili sve te igrače prozvati lijevim bekovima ne znači da to jesu.

Mogu i ja sad reći da za napadača imamo Pjacu, Špikića i Mbukua, pa nam nije trebao Kanga.

Gluposti.
  • Droljo
    11.3k
    Jesu preskenirali kangu više? Treba nam predstavljanje za mir u kući!
  • Ivanmtk
    1.2k
    pa za početak bi bilo dobro da je makar jedan nabrojeni LB. Osim Oliverasa koji bi klupi nije prismrdio u službenim utakmicama. Tako da ne znam čemu ljutnja. Želimo LB na LB, ne puno.
  • Ludovic IX
    7.7k
    Gledam malo statistiku od od onog sveda u sportingu. Sa 22 godine je zabijao 3 gola u cijeloj sezoni a koštao je milju eura.

Nema garancije ni da ce kanga bit manga ali niti da će biti falinga. Nekad treba i istrpiti igrača..
  • Mr Anderson
    9.8k

Napisao sam sve u postu iznad, neda mi se diplit stalno o nečemu, o čemu se trkelja zadnja 2 mjeseca uzalud.
  • Orc123
    10k
    S bekom ne smoje biti kompromisa...mi beka smo trebali i trebamo i dalje...sve nabrojano su zakrpe a ako je klub dam pred sebe postavio strateske ciljeve u vidu stopera, napadaca i beka, onda se to treba i ispuniti!
    Ocekujem beka do kraja prijelaznog roka.....
  • rokikaciga
    10
    Mislim da pravi trener kojeg igrači slušaju se treba prošetati ligom s ovom ekipom.

Ma i s ekipom kakva je bila prije mjesec dana na terenu!

Prvenstvo se osvaja na malim utakmicama i tu je Dinamo napravio razliku prošle sezone kada je hvatao minus.
  • Izet Hajrović
    3.4k
    To što su se neki pomirili s nedolaskom lijevog beka ili smatraju da nema potrebe dovoditi istog, ne znači da se treba prestati raspravljati o tome. Što smo se prije prijelaznog roka trebali pomiriti s time da nitko neće doći i ne napisati niti jedan post u ovoj temi? Što se tiče prenatrpanosti pozicije, tu bi posla trebao imati SD s izlaznim transferima, eto špekulira se o odlasku Perkovića, za Franjića možemo reći da je šestica. Tko nam ostaje? Ozlijeđeni Bočkaj i upitni Oliveras. Ne treba nam krpanje, treba nam pravi lijevi bek.
  • skener
    1.5k
    Evo ga
  • Mr Anderson
    9.8k
    Kanga dobrodošao.
  • Nogo
    4.8k

Idemooooo!
  • Crni86
    7.3k
    Napokon su uslisili zelju @Droljo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions