• Droljo
    11.3k
    Trabzon je konkretniji od DinamaDani Olmić

Ak mu se rađe ide tamo samo nek dere.
  • scooniepenn
    3.7k

Kanga je gornja razina napadača kojeg mi možemo dovesti i mislim da ga jako potcjenjuješ. Jačeg napadača bismo eventualno mogli dovesti da mu damo najveći ugovor u klubu i da dolazi umjesto Petkovića koji napušta klub. Znamo da to nije slučaj, tako da sam dosta uvjeren kako će se mnogi iznenaditi kvalitetom Kange. On je najmanje level iznad i Kulena i Brodarca.
  • Pavinho
    219
    Kad stadion bude gotov dolazit ce i bolji igraci...Liga prvaka+moderan stadion=jaca imena :sparkle:
  • tomi-pds
    85
    Ima kaj novoga oko Ivanušeca?
  • Dani Olmić
    758
    dolazi kroz tjedan, a Kanga navodno prosao lijecnicki
  • tp1997
    911
    Ima li ikakvih informacija o lijevom beku?

Ili je sportski sektor došao do zaključka da je sasvim okej -7 loviti sa Oliverasom kao jedinim lijevim bekom u kadru?
  • Zagi
    9k
    Fabio igra sa uvučenim bekovima, maltene šesticama. Igrati će Franjić i šlus.
    Isto tako Selahi se neće dovoditi jer bi stvarno bilo blentavo zatvarati poziciju Paviću.

Još Ivanušec i ajmo po novi naslov.
  • CastAway1986
    2.4k
    nek ide u Trabzon, nit sam vjerovao da će Taylor u Dinamo nit mi je neka šteta što neće
  • njurci10
    43
    kad god pročitam lijevi bek, a znam da treba samo za HNL dobijem sjede.
    Znači za HNL se pokriva,od Perkovića,Franjića itd.
    Najbitniji je bio napadač i on je dosao
  • ElDorado
    1.5k
    Kako god Fabio igrao treba nam lijevi bek, nadam se da se jos trazi
  • Mr Anderson
    9.8k
    Koliko lijevih bekova treba samo za HNL? Kaj vam je? Lijevi bek treba doći na ljeto i to je to. Zaključat raspravu o lijevom beku.
  • ElDorado
    1.5k
    Treba nam jedan a trenutno nemamo niti jednog
  • njurci10
    43
    dovoljno je napisati HNL
    Za HNL sve što imamo od onoga što može igrati na lijevom neku je više nego dovoljno, za ljeto je to prioritet..
  • NB86
    15.4k
    Igrat ce rpg i franjic lijevo, rile i moha desno, uopce se vise ne nadam lijevom beku kad smo jedva napadaca zavrsili kojih je puno vise na trzistu
  • mlkaskic
    69
    Pripreme su najavile da će naša momčad imati najmanje 3 igrača na poziciji lijevog beka. Perković, Oliveras i Franjić. Pierre-Gabriel također može pomoći na lijevoj strani.

Tek ako netko od spomenutih napusti Dinamo, najvjerojatnije Perković, doći će još jedan lijevi bek. To su činjenice, sviđalo se to nekima ili ne, ali to je tako.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions