• Droljo
    11.1k
    plaćen članak" od Sučićeve agencije..mali M

A kakvu svrhu to ima? Budu u dinamu to pročitali i rekli; da jebote, najbolje je uzeti prvu ponudu intera dok još možemo.
  • OsamŠest
    4.3k

Neka druga vremena i općenito način razmišljanja.

Uz Lamzinu, da bi radije prosio pred zagrebačkom katedralom nego igrao za Zvezdu, definitivno u top 5 izjava u povijesti kluba.

Veliki zagrebački Dinamo :smile:
  • mali M
    6.4k
    A kakvu svrhu to ima?Droljo

pa neznam, kažem što sam pomislio... koju svrhu imaju novine 4 put ponoviti da je to i više nego dovoljno i da se ne može dobit više?
    Ne velim da je agencija, ali to mi je prvo proletilo kroz pamet jer neznam tko bi drugi to gurao kao interes...
  • Nolifer
    9.1k
    Ako ode dole u tovariju, nemam komentara, stvarno. .... :down:
  • NitkoBitan
    21.9k
    Ako jedan klosarski HDTV ima novaca placat clanke po medijima/portalima za reklamu onda si mozete mislit kakav je problem nekom menadzeru ili agenciji slozit pristrani clanak o poslu vrijednom vise milijuna eura.

Koju svrhu imaju takvi clanci? Pa slomit ocekivanja Dinama i smanjit iznos transfera. Budete vidjeli paljadu u medijima kada Dinamo krene odbijat ponude.

"Nezadovoljan igrac zeljan transfera van", "Igrac igra za smijesan iznos u Dinamu koji mu odbija omogucit egzistenciju vani", "Dinamo koci razvoj hrvatskog talenta", "Igrac prerastao klub i ligu, ne zna se zasto ga Dinamo ne zeli prodat", "Ljudi u Dinamu moraju shvatit da klub zivi od prodaje igraca"..

Kazem, pritisak kojem je kranji cilj smanjit cijenu igraca te olaksat transfer u inozemstvo. Kao sto su navijaci napadali klub vezano za dolaske tako ce pocet napadat i zato kaj klub ne zeli prodat igraca po xy cijeni (sire mase), zvuci cudno ali vrlo lako mediji stvore takvu atmosferu.
  • miro
    5.2k
    Sučić, parking, Inter, članak koji forsira prodaju

Konačno rješenje?
  • Mr Anderson
    9.7k
    To su već teorije zavjere. Onda se isto može tumačiti da je netko iz Dinama.platio članak da se navijači pripreme na 15 milja. Novinar trkelja. Možda u ovom.trenutku je 15 milja plafon jer je ozlijeđen. Ali nek odigra par dobrih tekmi za Dinamo i reprezentaciju na proljeće, evo njega blizu 20.
  • skener
    1.4k

Skup je zivot u inozemstvu
  • Jos-Optimus
    3.9k
    Tino Sven Sušić u Inter i svi sretni
  • dinon7
    1.4k
    Kakvi se krampovi danas plaćaju 15 miliona eura u nogometu, sramota je uopće o toj cifri i pričati. 20-25 odmah i bonusi. Pero toliko vrijedi trenutno
  • Omake
    5k
    Ako je Arnautovic 11, a Pongracic 15, za Sučića mi je 15 malo Haha.
  • ShanKu
    1.3k
    Veliki klubovi budu probali iskoristit neiskustvo nove uprave Dinama s transferima, to mora bit jasno. Jedino ako se postave dobro odma u startu s stavom, da s Dinamom nema zajebancije! Ali za sad, svako se igra s nama..
  • CastAway1986
    2.4k
    Mene zanima jedna stvar , da li je Sučić dobio novi poboljšani ugovor ?
  • rakurs
    596
    Screenshot-20250117-184441-X.jpg

Mi smo još i dobri, Juventusu je igrač već stigao u Turin, a onda su tek skužili da je PSG već posudio maksimalan broj igrača :sweat:

Edit: pardon na offu, nek se prebaci ako ima prikladnija tema
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions