• Nogo
    4.8k

Sučić i dalje u Maksimiru zarađuje 72.000 eura godišnje (6000 eura mjesečno), bez obzira na to što je već važan član "vatrenih" i neizostavna karika u početnoj postavi Dinama.

Aktualni ugovor datira mu još iz 2022. godine, kad se tek probijao u prvu momčad "modrih", a on ga s Dinamom veže do ljeta 2028. godine. Čelnici Dinama već su nekoliko puta najavili drastično povećanje ugovora za 21-godišnjeg veznjaka, ali to se i dalje ne događa, pa je njegov odlazak u Inter (uz ostanak na posudbi do ljeta) prilično izvjestan.
  • CastAway1986
    2.4k
    po meni je to sramota sportskog direktora, da jedan od naših najvažnijih igrača usto i reprezentativac ima tako slab ugovor! Mislim da će njegovi zastupnici sve napraviti da se transfer u Inter što prije završi, nešto sam tako i načuo u gradu već jučer!
  • Droljo
    11.2k
    A zašto mislite da mu nije ponuđen već 5 puta novi ugovor? Možda on ne želi. Ne znamo ništa ali se uhvatimo jedne priče/strane i krenemo derat kao da je to to 1/1
  • Sajla
    6.6k
    je li mali Mikić (ili njegovi starci) pitao svog agenta koristi li Noin status da pritisne klub da produži ugovor Riletu ili koristi Riletovu situaciju u pregovorima oko Noe? isti čovjek vodi karijere dva naša desna beka - i što napraviti? većina ovdje bi najradije zadržala RPGa i Mikića, prodali Mohu, a Riletu na ljeto rekli hvala kad mu istekne ugovor. a Škegro vjerojatno želi od Dinama izvući lovu i za Mikića i Riletov novi ugovor.
    i kaj sad? imati tri desna beka (riješiti se Mohe, RPGa držati lijevo) ili ići na dva? ako se ne produži Rile, Škegro će vjerojatno Mikiću savjetovati da i on ode pa onda treba RPGu podebljati ugovor jer na ljeto i njemu kreće zadnja godina ugovora - da ne bismo od 4 desna beka ostali samo na Mohi kojeg svi danas ionako vide kao višak. sjajna situacija, a da imamo filijalu u kojoj Noa redovno igra i stječe seniorsko iskustvo bila bi dosta drugačija.
    ali Mikići bi se svejedno mogli zapitati koliko im je u interesu da isti manager vodi Nou i igrača koji mu je konkurent za poziciju.
  • Facke
    4.8k

Zato kaj jos uopce nisu razgovarali sa igracima o te teme.
    Marko Maric nije kapacitet da bude SD Dinama.
  • E46
    1.1k
    ako je to slucaj moras izaci van i reci tako i tako je. Ova sutnja meni govori da su novinari u pravu. Dok god ne bude demantirano.
  • Yovitssa
    826
    A realno zakaj bi Peri nudili novi ugovor ako je u nekakvoj izlaznoj strategiji? Daleko je ljeto 2028. Neka igra do prodaje za ovaj novac koji sad prima (što nije sića).
    Glupa mi je teza da "debljim" ugovorom klub stvara bolje pregovaračke temelje, trajanje ugovora je jedino relevantno.
  • Cif
    223
    novinari su teška govna kojima ne treba vjerovati dok kažu da je nebo plavo
  • CastAway1986
    2.4k
    Sučiću još nije ponuđen novi ugovor ! I to je jedina istina ..Bila je priča da će mu se ponuditi između 300-400K ali ostalo je samo na priči..
  • Crni86
    7.2k
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/germanijak-doznaje-noa-mikic-vracen-u-juniore/140330

Pa i prije priprema nisu trenirali sa seniorima, osim u onoj situaciji kad nas nije bilo za biber.

E moj lesi klosaru.
  • NitkoBitan
    21.9k
    po meni je to sramota sportskog direktora, da jedan od naših najvažnijih igrača usto i reprezentativac ima tako slab ugovor!CastAway1986

Za ljubav je potrebno dvoje, pa tako i za potpis ugovora. Netko ga slozi, drugi ga potpise. Bilo bi ironicno da recimo Sucicev menadzer nije zadovoljan ugovorom a sam je potpisao isti te pristao na njega.

A Sucic kao igrac onda moze bit jednako nezadovoljan i klubom i menadzerom (ne znam koliko je sam bio upleten u pregovore). Znaci prica se o promjeni kluba, a kaj je sa promjenom menadzera?

Sve ovo kaj se pise po medijima su menadzerske igre, za mene su one procitana prica ali ekipa ovdje sve previse ozbiljno dozivljava i kreira paljbu po klubu koji se naravno ne oglasava na svaki trac. Kako mozemo znat da nisu ponudeni novi ugovori?
  • BBB Mataa998
    2.1k

To jest sića. A trebalo bi mu ponuditi novi ugovor sa dosta veci primanjima iako vjerojatno ide na ljeto. I to je jedan vid gospostine i zahvalnosti prema svojim igracima. I jedan lijep gest kluba
  • CastAway1986
    2.4k
    ne dozivljavam osobno ništa samo pricam ono što sam čuo..I odmah da ti kazem Sučić je itekako zadovoljan svojom agencijom..Isto tako mislim da bi se već znalo da mu je ponuđen novi ugovor
    I slažem se da ovo iz medija su većinom igrice menadžera
  • NKDZ86
    2.6k
    Sučić u dinamu vrijedi 15-20 mil. e, a da je u interu vrijedio bi 30-40mil e
  • Kujtim Shalla
    3.7k
    Sučića treba prodati ako se može izvući cijena od 15 milja i plus bonusi I 20 posto ,ko mina bi bilo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions