• K3p
    203
    Opet histeriziranje. Sučić je došao kao talent i tada mu je bilo ok potpisati takav ugovor. To što se razvio u igrača koji sad vrijedi xy mil. eura može zahvaliti prilici koju je dobio u dinamu. Da mora istog momenta dobit aneks s poboljšanom cifrom i nije baš istina.
  • CastAway1986
    2.4k
    gdje si ti vidio histeriziranje s moje strane? S tvojim komentarom se slažem, igrač je pri dolasku dobio ugovor kakav dobivaju takvi talenti..Jedino što sam ja rekao da mi nije jasno kako nije dobio novi poboljšani ugovor
  • Mr Anderson
    9.7k
    Kaj su sad svi insajderi kad znaju da se sa Sučićem nije razgovaralo o novom ugovoru. Radi se drama od jednog neprovjerenog teksta.
  • Haza
    7.8k
    Ne bih dao dvije i pol čokoladice za njega. Ima dodir kao da je trampolin", odgovara drugi navijač.
    "Čini se da ima dobrog menadžera"
    "To je do menadžera i marketinga. Cardiff već dulje vrijeme promašuje" (s igračima, op.a.)
    "Vjerojatno ga nisu vidjeli kako igra"
    "Iz istog razloga kako je West Ham platio osam milijuna funti Zohoru"
    "Mora biti neka vrsta otpisa poreza"
    "Ma ne zanima me, samo da ga se riješimo"
    "Kanga je za mene najlošiji profesionalni nogometaš kojeg sam gledao uživo. Morate se zapitati je li on uopće profesionalac, nekako je blefirao u Cardiffu. Mi smo sigurno jedini klub na svijetu koji je sposoban kupiti ili posuditi takvog igrača"
    "Tip je totalni gubitak prostora koji ste ikad gledali na terenu!"
    "Krajnje bizarno! Ako vjerujete u to, vjerovat ćete u bilo što. On mora biti jedan od najlošijih napadača koje smo doveli otkako znam za sebe"
    "Ne vrijedi dva i pol penija", stoji u komentarima.

24 sata su uzeli hebene komentare neke fejs grupe navijača Cardiffa i od toga napisali članak.
    Da sam 1 posto navijač Dinama, sad bi iz inata dao 100 posto podršku Kangi.
  • K3p
    203

Sve 5, nisam uzeo u obzir da si odgovarao drolji. Danas sam evidentno ustao na lijevu i imam ptsp od histerije i sračkanja.

Vjerujem da će mu bit ponuđen novi ugovor do kraja sezone ukoliko netko ne iskešira 20+ i prije. A mislim da bi njemu pasala još jedna sezona u dinamu sa liderskom pozicijom kad baturina ode.
  • don
    9.7k
    ogromno gađenje prema novinarma, odvratna sorta ljudi.
  • ElDorado
    1.4k
    Ne vidim logike da mu se dize ugovor ako cvrsto zeli ici u ljeto. Stimulirat ga se moze novim ugovorom ako bi ostao jos sljedecu sezonu.
  • Izet Hajrović
    3.4k
    Pogledao sam danas Kanginih 60 minuta u prijateljskoj utakmici za Standard protiv Borussije. Zabio je tada 2 gola, a jednom je pogodio gredu iz voleja. Realizacija na razini, tu se nema što, beskompromisno rješava neke situacije snažnim udarcem. Ono što me posebno veseli je smisao i tehnika za kombinatoriku, znači on savršeno odigrava leđima okrenut prema golu, ne mora se suigrač prvo boriti s loptom da bi je primirio kao što je to slučaj kod nas s Kuletom i čak sve radi iz prve. Rekao bih dodavanje razina Petkovića, završnica bolja od Kulenovića, stalno traži dubinu. Kuletova jedina prednost je da je brži. Mogli bi se preporoditi s Kangom.
  • ElDorado
    1.4k
    Kanga kolko sam gledao istrcava kontre s loptom u nogama, Kuletu je to misaona imenica. Ne znam zakaj mislis da je Kule brži.
  • Izet Hajrović
    3.4k
    morao sam nešto pozitivno o Kuletu napisati za Klub štovatelja Sandra Kulenovića. :joke: Mislio sam na brzinu bez lopte, mislim da to ipak ide na Kuletovu stranu, ali sigurno da to nije nešto tako važno. Kanga je daleko kompletniji igrač, samo se nadam da će glava biti na mjestu i to je to.
  • Jaro
    8.7k
    Kaj se tice Sucica i ugovora - ima vazeci, dugogodisnji ugovor i tu je klub u sasvim dobroj poziciji. Zakaj bi mu dizao placu ako se sprema otici? Ponudis mu aneks gdje mu dajes loyalty bonus ako ostane do 31.12.2025., veci do 1.7.2026. i to je to. Ali klub ne mora cak ni to. Klub, ako ga pusti po bilo kojoj cifri prije isteka je neki nacin izlaska u susret.

Kad je ugovor potpisao, Sucicu je to bilo iznad vrijednosti, sada je ispod - ako mu klub daje vise, jbg nesto i za uzvrat ocekujes.
    Tko je Pippenu bio kriv kaj je u drugoj godini htio osigurat 11 brace i sestara pa je u trenutku zadnjeg naslova Bullsa bio sesti po placi u klubu i 105i u ligi...

Sto bolja momcad za sto manje novaca - posao svaje uprave...
  • NB86
    15.4k
    Ja sam nedavno govorio da su sportski novinari u hr smradovi koji sjede u uredima i smrde po cijeli dan, nadam se (znam) da citaju forum pa ih nije lose podsjetit da su odvratni
  • scooniepenn
    3.7k
    Ovo sam ga gledao neusporedivo je brzi s loptom u nogama od Kuleta i jednostavno bolje vlada loptom i neusporedivo u tranziciji bolje cuva loptu u odnosu na branica koji ga napada. Oni su tu jednostavno razlicite razine.
  • scooniepenn
    3.7k

Shvacam tvoju logiku, ali ne vidim problem da ga posudimo bez fiksne otkupne klauzule i onda na ljeto ovisno o nasim zeljama i potrebama pregovaramo o njegovoj prodaji. Naravno ako netko ponudi sada 3 milje neka ga nosi, to nije upitno. Sve pod uvjetom da dolazi Ivanusec.
  • Yovitssa
    826
    To jest sića. A trebalo bi mu ponuditi novi ugovor sa dosta veci primanjima iako vjerojatno ide na ljeto. I to je jedan vid gospostine i zahvalnosti prema svojim igracima. I jedan lijep gest klubaBBB Mataa998

Agree to disagree. Mi smo poznati po gospoštini puštajući igrače koji su "zadužili klub". Pero je potpisao postojeći ugovor kad je bio nepoznat izvan granica RH (izuzev BiH :smile: ) i taj ugovor mu je dovoljan s obzirom da je u "izlaznoj strategiji". Rizika za klub nema jer je ugovor do 2028.
    Čemu ga "nagrađivati" s npr. pola milijuna eura godišnje ako je pitanje hoće li uopće ljeto dočekati kod nas. Naročito uzimajući u obzir trenutnu politiku kluba gdje se prije svega racionaliziraju troškovi i dva put okrene svaki cent.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions