• Pavinho
    326
    treba dobru lovu uzet i da ostane do ljeta, da smo sigurni u slucaju ozljede
  • Tranzicijski Napad
    577

Uz sav respekt, nije li licemjerno vjerovati liku sa ulazne rampe maksimira a ne nekom drugom.

Ps: ja sam se sprdo tako da, svako ko daje te informacije takozvanim insajderima bi mi letio odmah iz kluba
  • NitkoBitan
    28.4k
    Prodaja dva "kapitalca" u istoj godini pored potencijalnog direktnog ulaska u LP bi bio izrazito glup potez i sa financijske i sa svake druge strane. Ako udemo u LP jedan od njih dvojice ce ostat u Dinamu barem prvi dio iduce sezone, siguran sam u to.
  • scooniepenn
    5.1k

Smatraš li ti 15 milja dobrom lovom za igrača Sučićevih godina, rejtinga, razvojnih potencijala i na kraju kvalitete? Moje je mišljenje da je to miljama daleko od adekvatne ponude. I drugo što mi nije jasno je dio "da smo sigurni u slučaju ozljede". Čije točno ozljede i sigurni u koga ili što?
  • Pavinho
    326
    nisam rekao da uzmemo 15, nego da izvucemo dobru lovu i da ostane do ljeta kod nas...to bi bio win-win
    Neka idealna ponuda bi bila oko 20mil sa nekim bonusima
    U slucaju njegove ozljede ako ga sad ne zakapare gubimo i novac i igraca
  • Crni86
    12.2k
    A za kaj ce nam lova ak prodamo batija i izborimo lp?
  • NitkoBitan
    28.4k
    nego da izvucemo dobru lovu i da ostane do ljeta kod nas...to bi bio win-winPavinho

Meni se cini win win situacija da udemo u LP i zadrzimo Sucica pa nek mu dodatno raste vrijednost.
  • Mr Anderson
    12.6k
    Ovdje su najvjerodostojniji insajderi, zna se koji suIzet Hajrović

Ja ne znam niti jednog vjerodostojnog insajdera tu na zoni. Uostalom, bolje za klub da ih nema po forumima.
  • Pavinho
    326
    mislim da je vjerovatnost ostanak Sucica poslje ljeta vrlo mala
  • Vedraca
    165
    gdje je to pisalo....
  • hardek
    5.1k
    Nije Marotta lud, zna on zašto ga već sada želi zakaparit. Inače nakon Atletika i Dortmunda ovo je već 3. veliki klub koji se spominje za Sučića, nije slučajnost...
  • Laugreano
    4.4k
    Ovakve poteze ocekujem od njega.

• NitkoBitan
    28.4k
    Nadam se da Kangu gledamo vec protiv Istre (mozda i u prvoj). Dosta mi je vise mantri o fazi prilagodbe i slicnim glupostima. Onaj crni iz Bugarske je "sutradan" poslije potpisa za Lens zabio gol i bio medu bolje ocijenjenim igracima (igrao u prvoj).
  • Mr Anderson
    12.6k
    Obzirom da će Kule vjerojatno igrat cijelu protiv Arsenala, za očekivati je Kangu protiv Istre. Ako bude sve po planu mogao bi i Bruno odigrati koju minutu.
  • scooniepenn
    5.1k
    A zašto bi uzimali ikakvu lovu sada ili na ljeto kad Sučić nije na pragu 23, 24 godine pa da će mu cijena pomalo padati u kontekstu transfera iz Dinama. S druge strane, ostati bez 2 od 3 ključna igrača naše vezne linije u jednom prijelaznom roku je u najmanju ruku bedasto, da ne kažem neku težu riječ.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.