• Schpatz
    566

Nisam se istovario nego malo realnosti ne bi skodilo. I nisam napisao da si ti rekao da trebamo dat 10 miljuna za igraca nego je problematika ta, da igraci koji kvalitetom odmah iskoce su na piku drugih, velikih klubova.

A ti bi se prvi isto pjenio da Dinamo sad dovede nekog mladog anonimca za lijevog beka iz tipa Nantesa za ca milijun eura jer to nije "kapitalac". Kao sto je napravio YB. ili nekog iz koreje / japana kao zvezda jer su "anonimci" i nisu "kapitalci".
  • CastAway1986
    2.3k
    ti Hadjama iz Young Boysa nisi gledao a referiras se na ocjene..Ja jesam i mogu ti reći da je za Taylora televizor u boji
    A što se tiče Silasa od 10M u zvezdi on je na posudbi jer nema mjesta u svom klubu
  • Maximo
    634
    Možda jest, ali sad, uvjeravaju čvrsto iz Dinama, Šporar nije tema. Ostaje onda pitanje - tko jest?

To i mene živo zanima...kog god se spomene, e ne njega ne gledamo...
  • emilperska
    7.5k

Ogiwara je bio neko osrednje ime s potencijalom da možda i bude nešto. Nije bio.
    Olivares je bio tu radi toga jer je "Romino i Barcino dijete" i jer ima dobrog managera. Nije bio.
    Sosa je bio ne znam što. Nije bio.
    Ukrajinac kojem ne znam ni ime je bio kurac od ovce isto. Nije bio.
    RPGu smo cijelu polusezonu izbili samopouzdanje jer je glumio lijevog beka. Nije bio.

Sad je vrijeme da se prestane zajebavat i dovede normalni lijevi bek bez low medium high risk pizdarija s financijskim inžinjeringom i plaćanjem u 550 rata s počekom od 2 godine i 5 podvrsta buy back klauzula..
  • Schpatz
    566

Okej, super. Zato sam napisao da ne znam i da ne mogu komentirat.

Ali ponavljam pitanje, da Dinamo sad dovede nekog lijevog beka za milijuna eura iz jednog Nantesa koji ima 8 utakmica za njih, ne znam po minutazi, ne da mi se toliko istrazivat i kopat da bi imao sve cinjenica, ali nekak nisam siguran da je odigrao svih 90min tih 8 utakmica za Nantes, kaj bi se pisalo prema sportskom sektoru Dinama ovdje?

Mislim, bas trenutno branim Dinamov sportski sektor i Marica, jer jednostavno ne vjerujem da je bas sve tak lako kak se tu pretpostavlja i kak neki zive u svijetu maste. Naravno da se ima gresaka, mozda se propustilo nekog top igraca, jbg, dogada se, ali bas takve kritike i takvu pljuvacinu nisu zasluzili koje citam tu vec danima pa cak i mjesecima.
  • CastAway1986
    2.3k
    slažem se da nema razloga za veliku pljuvacinu jer je prijelazni rok tek počeo mada bi mi svi da je lijevi bek već s ekipom ali očito je to Franjic
  • emilperska
    7.5k
    Ocjena prijelaznog roka će ovisiti isključivo o lijevom beku i ničem više.
    Ovo sve ostalo su varijacije na temu. Galešića je dogovorio Marić za te iznose koje je. Javna tajna je da je Jakir drkao na njega, da ga je Bjelica htio da su ga novinari gurali u Dinamo, da se igrač sam nudio. Ovaj transfer je uz novce na računu mogao završit bilo tko - tu neću sudit SDu ispao ovaj top ili flop jer mi se čini da je transfer napravljen u maniri Pjace koji se desio sam od sebe i bilo je očito da će se desit jer se moralo dogoditi. Plus za njega može bit svakako što je reagirao na tržište i na molbe 2 prethodna trenera i što igrač nije kao Frigan ili Beljo otišao van.

Franjić se prije nije spominjao. Rekao bi da je to SD ugovorio. Po meni odličan potez. Franjić će nam koristit na više pozicija, naše dijete i generalno jako dobar svestran igrač..

Lijevi bek? Ajmo Mariću, dosta je skrivanja i triplet kombinacija na lijevom beku, čekamo tebe i njega..
  • Droljo
    10.8k
    Otpao i okrećemo se drugim opcijama.Nogo

Kako lijepo otpadaju. Jedan po jedan. :lol:
  • Nogo
    4.7k

Ovako na prvu i profile koje gledamo možda Perića prekombiniramo u napadača :joke:
  • Droljo
    10.8k
    Ak bi igrali sa tri špice predlažem perić, ante tomić (košarkaš) i marko kopljar.
  • modri-kibic
    177
    marko kopljar.Droljo

Rukometni Špikić :grin:
  • austrijanac
    5k

I kutija bromazepama za svaku tekmu jer ova potonja dva vade zivce jedan po jedan.
  • dzg717
    1.1k
    Strpite se do petka… Ivanusec i….. :))
  • NitkoBitan
    21.6k
    Petkom samo riba :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions