• emilperska
    7.5k

Napisao si ti solidno dobre stvari, no generalno stječe se dojam da Dinamo nema beka jer eto igramo slabi HNL.

Fradi, Pao, Zvezda, Young Boysi plaćaju igrače slično kao i mi. A svi imaju lijeve bekove normalne, samo eto mi nemamo jer "ne može se"..
  • SjevernaStrana
    2.1k
    Od Leovca nemamo lijevog beka jer je HNL slab i loši su stadioni. Riješeno. Isprike bivšem i sadašnjem vodstvu na kritikama.
  • Tongo Doumbia
    5.2k
    Prestao sam (za ozbiljno) čitati kad si spomenuo Barišića kojeg ja ni u primislima ne vidim u Dinamu.

Drago mi je da si se istovario po svima nama koji mislimo tako ali top igrači za Dinamo su i KTC ili još recentniji RPG a došli su besplatno. Ja samo želim reći da je sve stvar dobrog scoutinga i pametnih odluka, dakle može se!

Samo me zanima čega to je garancija plaćanje odštete od 10 milijuna i gdje sam to ja napisao da Dinamo toliko mora odvojiti za igrače?
  • Jos-Optimus
    3.7k
    Svi oni plaćaju kao mi, ali imaju bolji stadion i bolju infrastrukturu, kao i ligu i terene - to je čovjek rekao i to stoji. A Barišić ne da nije igrač, nego je Bočkaj za njega dr. nogometa
  • emilperska
    7.5k
    A Barišić ne da nije igrač, nego je Bočkaj za njega dr. nogometaJos-Optimus

Onda su Dalčić i Rangersi svjetski debili jer nisu uzeli Peru Bombarderu nego tog Barišića, baš teški sjeb..

Svi oni plaćaju kao mi, ali imaju bolji stadion i bolju infrastrukturu, kao i ligu i tereneJos-Optimus

Da, nemamo lijevog beka jer nemamo stadion. Ovo ni HDZ ne bi smislio kad brani Primorca pred Zoksom.
    Plati, nemoj se ciganit s ugovorom pa ćeš imat lijevog beka, a ne Olivaresa ili Ogiwaru.

Jurišiću su tenisice zavezane.. Ali nije francuz/japanc/urugvajac/ukrajinac i jebiga treba platit odštetu odjednom bez buy back klauzula, posudbi i ostalog financijskog inžinjeringa kojim se voli igrat naš SD. Mislim da Jurišiću Maksimir ne bi smetao kao takav..
  • Tongo Doumbia
    5.2k
    Švicarska ima bolje stadione i infrastukturu, svakako, ali primanja su dosta relativna stvar i u Švici su porezi igračima na takva primanja ogromni, plus zdravstvena “kasica” i slično. To možeš naći na internetu. A da ne pričam o tome koliko su te lige kvalitativno precijenjene.

Nevažno, slažem se ja općenito za infrastrukturu i da većina gleda cijeli “paket” i da je to normalno, ali se ne slažem da se doslovno svaki komentar o lijevom beku svodi na to relativiziranje i optuživanje da netko traži Barišića. Doslovno koji kurac?
  • emilperska
    7.5k

Kad netko popljuje rad SDa u godinu dana u vezi lijevog beka, onda ti okrenu mantru da ti želiš Barišića i da Barišić nije igrač za Dinamo :lol:
    Nešto kao kad pitaš tko je odgovoran za katastrofu od transfera na ljeto Zajec ili Manenica s Marićem pa te optuže da si tatićevac..
    Ok, slažem se da ovaj Barišić danas više nije za nas. Ali i kao takav je avion za ljubljene Ogiwaru, Olivaresa, Sosu i onog Ukrajinca kojem sam zaboravio ime koliko je dobar.

Napisao sam i jučer..Tko smo to mi kao GNK da s prijezirom pričamo o bekovima ranga Barišić 2022. kad poštenog beka nismo imali od jeseni 2019.
  • K3p
    184

Da može samo za to treba vremena i strpljenja, a mozda i nešto sreće. A gomila debila s ovog foruma misli da je to kupovina pive u konzumu.
  • Maxova dijagonala
    2.7k
    Čekajte ljudi kakvi stadioni i loši tereni kao izgovor?
    Pogledajte na kakvim poljima po srbiji igra jebeni Silas(igrač od 10 milijuna).
    Plati i onda će dobar igrač igrat i po minskom polju ako treba.
  • Schpatz
    566

Fradi? Imaju onog kolumbijca na lijevom beku, jel da? Ramirez? Fradi koji je izgubio od PAOK-a 5:0, koji je trenutno 2. u madarskom prvenstvu, doduse uz utakmicu manje i bod manje od prvog... Nisam gledao Ramireza i sad ne znam sto da napisem na to, mogu temeljit samo na ocjenama koje vidim na aplikacijama i to nije da je to neki lijevi bek kojeg bi, koliko vidim, Dinamov navijac potpisao. Protiv PAOK -a na gostovanju ocjena 5,5 protiv Debrecena 5,8... Ima tu vise ocjena u "narancastom" i "crvenom" nego u zelenom. Nisam 100% siguran da je to bek za Dinamo, po ovome sto vidim po ocjenama i kakav se lijevi bek prizeljkuje u Dinamu.

Zvezda? Uh, to tek ne znam. Bacio pogled na njih. Imaju nekakvog Rodica na lijevom beku koji ima 33 godine, koji je u Europi, kriminalan, igra u prvenstvu i tam ima dobre ocjene. Ali u Europi je kaos. I imaju Seoula koji je reprezentativac J.Koreje i ne znam kakav je. Prema ocjenama neki prosjek, nista posebno ali zbilja ne bi znao ti rec kakav je igrac prema naprijed ili je kopija Ogiware s kojim se zvezda pomirila. Mislim u prvenstvu ima dobre ocjene ali... Zvezda je tamo toliko dominantna da to nije neko mjerilo. Najbolju utakmicu je imao protiv Stuttgarta sad zadnje gdje mu je ocjena bila 7.9...

PAO ima Mladenovica i Maxa tamo. Jedan ima 33 godine, drugi ima 31 godinu... Ne znam, isto nisam popratio PAO... Jesu oni bolji od svih ovih slinih lijevih bekova koje smo imali? Ili je li bolje dovest takvog igraca i krpat tu poziciju s igracem koji to moze odigrat na slicnoj razini kao oni?

YB imaju onog Alzirca Hadjam, koji je mlad, 21 godinu ali ove sezone je YB ocajan i nisam ih gledao. Imaju i onog drugog svog Svicarca Bluma, 23 godine, i okej, eto oni imaju lijevog beka. Mladi su, vrlo vjerojatno perspektivni ali koliko sam vidio Alzirac blago receno ne briljira ove sezone. I ne znam kakvi su, ali okej oni su tu pokriveni. Ali eto cisti dokaz kaj sam htio rec, doveli su Alzirca koji je u sezoni 23/24 imao svega 8 utakmica u Nantesu prije godine dana sa 1,3 milijuna eura. I ovaj Blum je njihov igrac, iz njihovog pogona.

Zamisli da Dinamo pikira igraca od 20 godina, koji ima svega 8 utakmica i to zamisli u jednom Nantesu koji je donji dom francuske lige? Kaj bi se tu pisalo prema sportskom sektoru Dinama? I SD-u? Ponovno "svoje polovne drugoligaske igrace iz Francuske".

Zvezda je ovog korejca dovela iz korejske lige ovo ljeto, 1.7. za ca milijun eura.

I da, takvog igraca Dinamo treba gledat, ali si samo potvrdio tezu s ovim igracem kaj sam ja maloprije napisao... Jer da Dinamo dovede sad takvog igraca za lijevog beka, krenula bi pljuvacina da opet polovnog lijevog beka i da nama treba "kapitalac".
  • Mr Anderson
    9.4k
    Čekajte ljudi kakvi stadioni i loši tereni kao izgovor?
    Pogledajte na kakvim poljima po srbiji igra jebeni Silas(igrač od 10 milijuna).
    Plati i onda će dobar igrač igrat i po minskom polju ako treba.
    Maxova dijagonala

Zna se zašto i kako Zvezda može plaćati takve igrače.
    It's easy with another's dick, gloginje to kick.

I opet, uz sve to imaju 3 boda u LP, a mi imamo 8 uz sve probleme. To što ćeš pljunuti puno para na jednog igrača, ništa ne garantira
    Prvenstvo im je ionako osigurano i bez Silasa.
  • dd29
    615

pratim povremeno sportske portale iz BiH, srbije i slovenije i komentare navijača, što se tiče zvezdinog lijevog beka znam da njihovi navijači očima ne mogu vidjeti tog rodića, jednako se čude kako ne mogu naći pristojnog lijevog beka godinama
  • BluePhone67
    4.4k
    Kaj onda jel Barisica ili Jurisica da uzmemo, da se zadovolji raja do prve loše utakmice pa onda opet sve ponovo u krug ? Pare nisu problem, puni smo ko brod.
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    Mogu reći da mi je smiješno slušati opravdanja za rad sportskog direktora ili suprotno. Imaš već godinu dana da nadješ poštenog lijevog beka. Izabran si na tu funkciju. Zato i imamo sd , i vrlo je jednostavno. Ili jesi za to ili nisi . Možeš ili ne možeš. Kao što sam do već napisao. Galešić a i Franjića sam i ja mogao dovesti. Ne treba scouting,kontakti,i sve te gluposti. Sad se spominje Barišić. Ništa osobno protiv njega , ne zanima me ko mu je stari. Ali on nije igrač za dinamo. Riga se vatra na ademija,Rileta . Stari su,ovo ono. Pa što je onda Barišić. U cvijetu mladosti? Što je Šporar? Ne kažem da su u planovima. Sve su to za sad samo naklapanja od svakakvih insajdera,kvazi novinara . Ali ukoliko do toga dodje onda nam stvarno i ne treba takav sportski direktor. Ja prvi od sad neću ništa pisati osim ako ću pohvaliti nešto. Jednostavno navijamo stranice a nigdje veze . I nikakav crni Barišić
  • Georg Koch
    5.2k
    dosta si se raspisao, a pouka je jedna: nije se rodio tko bi narodu ugodio.
    Pogotovo navijackom puku. I to je tako.
    Imamo temu: nismo isti, a opet s druge strane dosta cesto je prokomentirano kako smo u dosta stvari gori i od blitvara, i od lega i svih.
    Trebamo prvo gledati u svom dvoristu da bi mogli tamo nekome dijeliti razne kritike.
    Da se vratim na prvobitno: mi smo robovi imena i uvijek cemo biti. Isto tako smo svjesni cjelokupne situacije.
    Neka dodje ime koje se i ne svidi vecini, pa i meni prvom, ali neka pokaze polusezona da je dobro ime i da je pojacanje u punom smislu te rijeci, neka to ime bude dio "lude" ekipe koja ce na otvorenim autobusima i ovo ljeto ako Bog da slaviti novu titulu, i onda ce sve biti zaboravljeno i nebitno.
    Ajmo plavi!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions